Nasil üzülüyorum artık anlatamam yüzüm hep düşük. 26 yasindayim universiteyi 4 sene once bitirdim inanirmisiniz okuldaki arkadaslarimdan bekar kimsw kalmadihamile olan doguran hem.kariyer hem bebek sahibi olan. Cicili bicili evlerinin dekorlarini ve son zamanlarda moda olan hazirladiklari sofralarini sosyal medyada paylasip beni ortadan ikiye catlatan. Bunlari gectim artik benden kucukler dahil butun kalan arkadaslarimin tek.sohbeti evlilik hazirligi.. Siteler dergilee gelinlik modelleri.. Ben ne zaman evlencem ooof off offf heves gidioki bi yastan sonra onlar gibi heycanli olmak istiyorum ama tabi eksik hayatimda koca aday adayim bile yok.. ölem ya ben
spontane sevgili bekleme bence, ortak arkadaş vasıtasıyla tanışmaları dene, ilk bi kaç tanıştığınla evleneceksin diye bişey yok, tanıştıkça illaki kafalarınızın uyuştuğu biri çıkar
eğer bu durum canını çok sıkıyorsa, ailen falan tanıdıkların sana uygun birini düşünemezler mi? görüşürsünüz edersiniz falan..?Nasil üzülüyorum artık anlatamam yüzüm hep düşük. 26 yasindayim universiteyi 4 sene once bitirdim inanirmisiniz okuldaki arkadaslarimdan bekar kimsw kalmadihamile olan doguran hem.kariyer hem bebek sahibi olan. Cicili bicili evlerinin dekorlarini ve son zamanlarda moda olan hazirladiklari sofralarini sosyal medyada paylasip beni ortadan ikiye catlatan. Bunlari gectim artik benden kucukler dahil butun kalan arkadaslarimin tek.sohbeti evlilik hazirligi.. Siteler dergilee gelinlik modelleri.. Ben ne zaman evlencem ooof off offf heves gidioki bi yastan sonra onlar gibi heycanli olmak istiyorum ama tabi eksik hayatimda koca aday adayim bile yok.. ölem ya ben
ya chess bu zoraki evlilikten hayır mı gelir allah aşkına yapmayın.
ondan sonra kapı kapı apartmandakı komsu teyzelere oturmaya gıden kızlara döner..
mantık evlılıgını destekliyorum sırf bu yüzden:)
spontane sevgili bekleme bence, ortak arkadaş vasıtasıyla tanışmaları dene, ilk bi kaç tanıştığınla evleneceksin diye bişey yok, tanıştıkça illaki kafalarınızın uyuştuğu biri çıkar
valla bilmiyorum millan o hale döneceği kesin. açıkcası sırf evde kaldım diye kimse evlenmesin hem kendine hem kocaya hem bebelere yazık
zamanla sever..ıyı huylu bırı olsun yeter..ömür yalnız geçmez hadı evladım benı dınleyın,evlenmeyen kalmasın..
haaa bekar kız arkadaşların vardır,ömur boyu onlarda evlenmıyecektır,tutarsınız bı ev altın kızlar gıbı yasarsınız..
bende o hayata ımrenırım bak sımdı..ne makara olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?