evlenmeyi destekliyorsun yanimillan yapma evde kaldınızda de olsun tam .ben evlenmenin sevmekle olacağına inanıyorum çok seversin olur. yoksa olmasın bence :)
Benim de üniversite biteli 3 yıl oldu, yaş 25.. Dediğin gibi facete falan her gün bir arkadaşımın sözü, nişanı, düğünü, doğumu var. İnsan elbette özeniyor bazen ama hayırlısı deyip geçiyorum ben.. Çevremde falanca bile evlendi sende bir şey yok deyip duruyorlar, moralini bozuyorlar insanın.. Tamamen toplum baskısı oluşuyor sanki evde kalmışız gibi.. Benim 2 seneden önce evlenmemin de mümkünü yok, erkek arkadaşımın son senesi üniversitede.. Annem bile sürekli ne zaman evleneceksin de ne zaman doğum yapacaksın, 30unda mı doğuracaksın diyor.
haa kışı kendı evlenmek ıstemıyordur bak ozaman olur..
hayat ona güzel valla ozaman..
ama evlenecem dıye kastırıyosan,gözünü bıraz acacan,krıterı dusurecen,bırını paket etcen..
saka bı yana alnında yazılı zaten kımınle evlenecegın..ne yapsa boş..bıgun bulcak elbet onu
hayırlısı olsun bence tikkacım ben de senden 1 yas büyüğüm.
Eskiler çok ufak evlenmiş tabi o yüzden bizim yaşlar onlara evde kalmış gibi geliyor, bence biz normaliz dimi norwe? Normaliz biz normal..
ya chess bu zoraki evlilikten hayır mı gelir allah aşkına yapmayın.
zoraki değil ki canım taraflar kendi istekleriyle tanışıyorlar devam ederler etmezler bence evliliklerde bu yöntem daha güzel, çünkü ortak arkadaş iki tarafıda tanıyor, anlaşıp anlaşmıcaklarını kestirebiliyor
Nasil üzülüyorum artık anlatamam yüzüm hep düşük. 26 yasindayim universiteyi 4 sene once bitirdim inanirmisiniz okuldaki arkadaslarimdan bekar kimsw kalmadihamile olan doguran hem.kariyer hem bebek sahibi olan. Cicili bicili evlerinin dekorlarini ve son zamanlarda moda olan hazirladiklari sofralarini sosyal medyada paylasip beni ortadan ikiye catlatan. Bunlari gectim artik benden kucukler dahil butun kalan arkadaslarimin tek.sohbeti evlilik hazirligi.. Siteler dergilee gelinlik modelleri.. Ben ne zaman evlencem ooof off offf heves gidioki bi yastan sonra onlar gibi heycanli olmak istiyorum ama tabi eksik hayatimda koca aday adayim bile yok.. ölem ya ben
Ölemmm ölemmm,ölem:2: yaş 39 ben ölem. :)
gel beraber ölek bacım
ben de yaş 33
hatta bugün doğum günüm
bugün 33 oldum
Bacım doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşın sağlık ,aşk ,para ,evlilik,karnına bir bebiş getirsin inşallah.Hem sen küçüksün daha:) seneye bu zaman bebişini haber edersin inşallahhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?