- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
kızlar o kadar öfkeliyim ki kaynanama anlatamam.dün eşimle tiyatroya gidecektik.kızımı da ona bırakacaktık.aslında ben anneme bırakmak istiyordum.ona hala kızgınım.önceki konularımda vardı.neyse.eşim annem uzun zamandır görmedi kızımda özledi vs dedi bıraktık.giderken de eşime alışveriş listesi vermiş onları da aldık.hatta marketten telefon ettik birazdan oradayız diye.eve geldik.kapıyı açtı.açmasıyla birlikte iğrenç pis leş gibi sigara dumanı.

hemen suratım bozuldu.anne yine içtin di mi dedim.hamileliğimden beri ben varken,doğumdan sonra da kızımdan dolayı içmesini istemiyorum.başka oda da olsa heryer kokuyor.altı üstü 3-4 saat içmese ne olur.kaç kez tartıştık.hatta birkaç kez eve girmeden çıktım gittim onca yolu geri.dün de dedim geleceiğimizi biliyorsun niye içiyorsun diye bana altta kalmamak için sorun çıkarmayın dedi.sorun çıkarmak değil yaptığım.zor mu yani içmemen dedim.hemen konuyu değiştirdi.eşimde söylendi.yok anlamıyor işte.75 yaşına gelmişsin ne içersin.
kızımın astımı var o kadar dr a gidiyoruz bin tane ilaç.hiç sevmiyor kızımı.oyuncak almış,kazak örmüş hepsi hikaye.sevgi öyle olmaz.bir daha kızımı oraya götürmeyecem.o adam olmuyor madem o kadar söylememe rağmen.göremeyecek torununu

kızımın astımı var o kadar dr a gidiyoruz bin tane ilaç.hiç sevmiyor kızımı.oyuncak almış,kazak örmüş hepsi hikaye.sevgi öyle olmaz.bir daha kızımı oraya götürmeyecem.o adam olmuyor madem o kadar söylememe rağmen.göremeyecek torununu