yok yok yok anlamıyor işte!yine içiyor sigarasını...

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
kızlar o kadar öfkeliyim ki kaynanama anlatamam.dün eşimle tiyatroya gidecektik.kızımı da ona bırakacaktık.aslında ben anneme bırakmak istiyordum.ona hala kızgınım.önceki konularımda vardı.neyse.eşim annem uzun zamandır görmedi kızımda özledi vs dedi bıraktık.giderken de eşime alışveriş listesi vermiş onları da aldık.hatta marketten telefon ettik birazdan oradayız diye.eve geldik.kapıyı açtı.açmasıyla birlikte iğrenç pis leş gibi sigara dumanı.:47::47::47:hemen suratım bozuldu.anne yine içtin di mi dedim.hamileliğimden beri ben varken,doğumdan sonra da kızımdan dolayı içmesini istemiyorum.başka oda da olsa heryer kokuyor.altı üstü 3-4 saat içmese ne olur.kaç kez tartıştık.hatta birkaç kez eve girmeden çıktım gittim onca yolu geri.dün de dedim geleceiğimizi biliyorsun niye içiyorsun diye bana altta kalmamak için sorun çıkarmayın dedi.sorun çıkarmak değil yaptığım.zor mu yani içmemen dedim.hemen konuyu değiştirdi.eşimde söylendi.yok anlamıyor işte.75 yaşına gelmişsin ne içersin.
kızımın astımı var o kadar dr a gidiyoruz bin tane ilaç.hiç sevmiyor kızımı.oyuncak almış,kazak örmüş hepsi hikaye.sevgi öyle olmaz.bir daha kızımı oraya götürmeyecem.o adam olmuyor madem o kadar söylememe rağmen.göremeyecek torununu:47::47::47:

Biliyorsunuz işte. Bırakmayın bir daha ona. Kayınvalidenizin kızınızı sevme zamanlarında yanında olun.

bırakmayacam zaten bu da son olsun.en sinir olduğum bu tartışmaları bin kez yaşadık.yani biz oradayken topu topu 3-4 saat dayan ne var ucunda ölüm mü?10 dk ya oaradayız diyoruz fos fos içiyor zıkkımı

bu kadar söyleneceğinize sonradan, bırakmayacaktınız, baktınız duman altı ev hoşçakal deyip çıkacaktınız.

insanlara icmeyin diyemezsiniz..cocugunuz madem birakmak zorundasiniz anne dersiniz baska odada balkonda ic diyebilirsiniz..yoksa birakmayin cocugunuzu..cocugu göremezde diyemezsiniz..oglunun cocugu..

insanlara icmeyin diyemezsiniz..cocugunuz madem birakmak zorundasiniz anne dersiniz baska odada balkonda ic diyebilirsiniz..yoksa birakmayin cocugunuzu..cocugu göremezde diyemezsiniz..oglunun cocugu..

ben onun evinde misafirsem eğer bir ricada bulunuyorsam ona uymak yerine getirmek gerekmez mi?yani 3-4 saat içmemek torununun sağlığı için nefsine hakim olmak zor mu?ben ondan rica ettim olmadı söylendim olmadı tartıştık olmadı.kendi oğlu kocası dedi olmadı.napalım ben de gitmem.artık yeter.o an bırakmayacaktım alıp çıkıcaktım çocuğu ama eşim engel oldu.:50:

bence de çocuğunuzu bırakmayın bir daha oraya. sorumsuz bir insan demek ki. çok görmek istiyorsa size gelsin sizin yanınızda sevsin. sinirinizi bozduğunuza değmez.

bencede birdaha bırakmayın. astımı varmış kızınızın, kıyamam. sizin yanınızda görsün torununu. k.validenizin anlamasını beklemeyin boşuna.

]
ne dememizi istiyorsun,söyleyeceğini söylemişsin,bir daha bırakmazsın olur biter:34:

belki birilerinin de söyleyeceği birşey vardır.başından geçen benzer bişeyler vardır ya da sohbet olsun diye.neden bu kadar agresifsin anlamadım.kadınlar neden bu forumda.sohbet için.yazacak diyecek bişeyin yoksa.....

kızlar o kadar öfkeliyim ki kaynanama anlatamam.dün eşimle tiyatroya gidecektik.kızımı da ona bırakacaktık.aslında ben anneme bırakmak istiyordum.ona hala kızgınım.önceki konularımda vardı.neyse.eşim annem uzun zamandır görmedi kızımda özledi vs dedi bıraktık.giderken de eşime alışveriş listesi vermiş onları da aldık.hatta marketten telefon ettik birazdan oradayız diye.eve geldik.kapıyı açtı.açmasıyla birlikte iğrenç pis leş gibi sigara dumanı.:47::47::47:hemen suratım bozuldu.anne yine içtin di mi dedim.hamileliğimden beri ben varken,doğumdan sonra da kızımdan dolayı içmesini istemiyorum.başka oda da olsa heryer kokuyor.altı üstü 3-4 saat içmese ne olur.kaç kez tartıştık.hatta birkaç kez eve girmeden çıktım gittim onca yolu geri.dün de dedim geleceiğimizi biliyorsun niye içiyorsun diye bana altta kalmamak için sorun çıkarmayın dedi.sorun çıkarmak değil yaptığım.zor mu yani içmemen dedim.hemen konuyu değiştirdi.eşimde söylendi.yok anlamıyor işte.75 yaşına gelmişsin ne içersin.
kızımın astımı var o kadar dr a gidiyoruz bin tane ilaç.hiç sevmiyor kızımı.oyuncak almış,kazak örmüş hepsi hikaye.sevgi öyle olmaz.bir daha kızımı oraya götürmeyecem.o adam olmuyor madem o kadar söylememe rağmen.göremeyecek torununu:47::47::47:

çocuğunuz kaç yaşında?
yürüyor, emekliyor mu?

bunu sorma sebebim şu
eğer çocuğunuzun olmadığı bir odada içiyor ve çocuğunuz o odaya girmiyor ise sorun yok

ancak çocuğunuzun yanında içiyor ise tabii ki de bu kabul edilemez , siz de bir daha bırakmazsınız olur biter

bu sıgara tıryakılerı bazen cok merkezcıl oluyorlar
bebegınız bır astım hastası
azcık vıcdanı olan bırısı
ılla sıgara ıcecekse tutup balkonda içer
ya benım arkadasım hamıle esının yanında içti de üstelik evlerinden misafirdim
yüzüne dedim çok bencilsin
karını ayrı zehirliyorsun , doğmamış bebeğini ayrı
senin keyfin başkasının eziyeti olacaksa orada durmalısın
yok ama anlamıyorlar

canım sana cok guzel bahane olmuş
bir daha da bırakmazsın böylelikle
eşine de laf söyleyecek birşey kalmamış olur

benim erkek arkadasşımda kız kardeşi ile bir odada sigara içer
ben yanlarına gitmem
işte sen soğuksunda bilmem ne der
bende paylarım hemen
bende rahatsızlığımdan girmemeliyim öyle ortama
zaten siz muhabbet için sigara harici ortam yaratamıyorsanız esas soğuk nevale sizsiniz derim çıkarım işin içinden

yeri gelmişken başkasının evine gidip o evde sigara içenlere de çok kızıyorum
sonuçta içmeyen için o ev leş gibi kokuyor
bize komşumuz gelmişti bir kere
hemen salonun ortasında yakmaya çalıştı
halbukı kendı evınde balkonda ıcen bır kadın
"x teyze " bak bızde senın gıbı balkona koyduk küllüğü dedim
ben sana göstereyım yolu dedım

oh kendı evın kokmasın dıye balkonda ıc bıze gelınce salonun ortasında
sonrasında kokan evle ben ne yapacagım peki

artık ıcenler bıle kendı evının ıcınde ıcırmıor balkona cıkarıyorlar
of ıcmeyen ve rahatsız olan bırı ıcın hayatında zorunlu olması gereken sıgara ıcen bırı oyle zor kı

sevgılımle her yemekte o masada 10 dakıka yanlız kalırım
herseyı onun sıgara ıcecegı yer ve zamana gore ayarlamak zorundayız
bıktım yani bıktım
hemde saglıklarına delı gıbı zarar veren bısı yuzunden bız bıle zulum goruyoruz bence

]

belki birilerinin de söyleyeceği birşey vardır.başından geçen benzer bişeyler vardır ya da sohbet olsun diye.neden bu kadar agresifsin anlamadım.kadınlar neden bu forumda.sohbet için.yazacak diyecek bişeyin yoksa.....

agresif olduğumu hangi kelimemden çıkardın:34:
konu açıyorsunuz azcık sabredin millet okuyunca yazar hemen herkesi tiryaki olarak değerlendirmenin anlamı ne:50:
ayrıca cevaplayayım ağzıma sigara sürmem,evimde sigara içilmez:51:

çocuğunuz kaç yaşında?
yürüyor, emekliyor mu?

bunu sorma sebebim şu
eğer çocuğunuzun olmadığı bir odada içiyor ve çocuğunuz o odaya girmiyor ise sorun yok

ancak çocuğunuzun yanında içiyor ise tabii ki de bu kabul edilemez , siz de bir daha bırakmazsınız olur biter

çocuğum 4 yaşında.kayınvalidem başka odada içse yanına gitmez ama o da biz oradayken içmez ya da balkona çıkar.dün mutfakta içmiş mutkak da evin orta kısmında bütün ev zift gibi kokmuş.

agresif olduğumu hangi kelimemden çıkardın:34:
konu açıyorsunuz azcık sabredin millet okuyunca yazar hemen herkesi tiryaki olarak değerlendirmenin anlamı ne:50:
ayrıca cevaplayayım ağzıma sigara sürmem,evimde sigara içilmez:51:

diyeceğimizi dedik daha ne istiyorsun der gibisin de ondan.daha birsürü abuk subuk konulara herkes bi ton cevap yazar ya benim konum herhalde dikkat çekmedi.ya da sigara içenlerin hoşuna gitmedi.malum,içenlere sigarayla ilgili tek kelime edemezsin.zeytinyağı gibi üste çıkarlar

çocuğum 4 yaşında.kayınvalidem başka odada içse yanına gitmez ama o da biz oradayken içmez ya da balkona çıkar.dün mutfakta içmiş mutkak da evin orta kısmında bütün ev zift gibi kokmuş.

tabii ki de balkonda veyahut ayrı bir odada içmesi gerekir bu durumda
yalnız şunu belirteyim ki koku ve duman başka şeylerdir

zehirli olan ve zarar veren sigaranın dumanıdır
kokusu değil

canım bende daha 19 yaşımdayım evliyim eşim de bende sigara kullanmıyorum. eğer çocuğum olsaydı senin yerinde olsaydım gerçekten bende çok kızardım. benim kayınvalidem sigara içmez, ama kendi annem içer. küçük kardeşim var 4 yaşında annem kesinlikle kardeşimin yanında sigara içmez. kayınvalidenin yaptığı çok yanlış küçücük çocuğu zehirlemeye hakkı yok. böyle bir durumda düzgünce konuşmalısın. anne eğer sigara içmeyeceksen bırakıcam çocuğumu vs. diyebilirsin. veya sen hiç araya girme, eşin bir kereliğine sert bir şekilde konuşsun.

diyeceğimizi dedik daha ne istiyorsun der gibisin de ondan.daha birsürü abuk subuk konulara herkes bi ton cevap yazar ya benim konum herhalde dikkat çekmedi.ya da sigara içenlerin hoşuna gitmedi.malum,içenlere sigarayla ilgili tek kelime edemezsin.zeytinyağı gibi üste çıkarlar

evet canım altta kalmamışsın diyeceğini demişsin kaynanana.bahaneyle bir daha çocuğunu da bırakmazsın ne ala:34:
konu kaynana ya sayfalarca kaynanana atılsın tutulsun istiyorsun:34:

tabii ki de balkonda veyahut ayrı bir odada içmesi gerekir bu durumda
yalnız şunu belirteyim ki koku ve duman başka şeylerdir

zehirli olan ve zarar veren sigaranın dumanıdır
kokusu değil

elbetteki duman da oluyor.duman altı desem yeridir.sonra içmese bile eve sinen bir koku var.bir saat bile dursak orada üzerimize tuhaf bir koku siniyor.izmaritle naftalin arası bişey.eve gelince donumuza kadar makinaya:32:

Back
X