• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok Yok Yok

siyahvemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
491
217
103
Üniversiteden yeni mezun oldum. İş arıyorum ama yok. O kadar yere başvurdum sadece biri görüşmeye çağırdı gerekli görürsek biz sizi arayacağız dediler ama arayan eden yok. Diğer başvurulardan da dönen yok çıldırcam artık sıkıldım evde otur otur

Mezun olduğunuz bölüm neydi?

Canım muhasebe bulursun mutlaka.eğer büyük şeh rdeysen daha çabuk bulursyn.başvuru ara devam yılmak yok...
Bi de avutmak için söylemiyorum ama bazen ol ayan şeyler daha hayırlı şeylere vesile olur.ümitsizlik yok

Üniversiteden yeni mezun oldum. İş arıyorum ama yok. O kadar yere başvurdum sadece biri görüşmeye çağırdı gerekli görürsek biz sizi arayacağız dediler ama arayan eden yok. Diğer başvurulardan da dönen yok çıldırcam artık sıkıldım evde otur otur
benim de buradan bikaç arkadaşın da öyle ki..
acele etme
geç olsun güç olmasın ha bir de en iyisi olsun :KK19:

Canım muhasebe bulursun mutlaka.eğer büyük şeh rdeysen daha çabuk bulursyn.başvuru ara devam yılmak yok...
Bi de avutmak için söylemiyorum ama bazen ol ayan şeyler daha hayırlı şeylere vesile olur.ümitsizlik yok

benim de buradan bikaç arkadaşın da öyle ki..
acele etme
geç olsun güç olmasın ha bir de en iyisi olsun :KK19:

amin kızlar zaten diyorum hayırsız ise olmasın hayırlısı ise olsun diye

Muhasebe rahat iş bulma imkanıyla anılır aslında.
Yakın zamanda bulacağınıza eminim.
Evdekilerin laflarını azcık duymazdan geliverin. ^^
Evdeki vakitlerinizi değerlendirin,boş vaktinizin tadını çıkarın.:KK36:

Mail geldi cv mi yolladığım bir yere heyecanla açtım bahar hanım sizi aradık bugün ama ulaşamadık diye heralde yanlış yazdılar ismimi sndım mail yanlş kişiye imiş

muhasebe olarak er ya da geç bir yerde iş bulursunuz bence.
geç olsun güç olmasın takmayın kimsenin dediğini de

en büyük korkum. şuan okuyorum ama okuduktan sonra iş bulamazsam emiinim ben de böyle sıkıntıya girer bunalırım.
siz yine de ümidinizi kesmeyin, pozitif olup o enerjiyle iş aramaya devam Allah yardımcınız olsun

muhasebe olarak er ya da geç bir yerde iş bulursunuz bence.
geç olsun güç olmasın takmayın kimsenin dediğini de

en büyük korkum. şuan okuyorum ama okuduktan sonra iş bulamazsam emiinim ben de böyle sıkıntıya girer bunalırım.
siz yine de ümidinizi kesmeyin, pozitif olup o enerjiyle iş aramaya devam Allah yardımcınız olsun

amin inşallah .

Siyah Kugu Siyah Kugu eğer staj yapacaksan tavsyem staj zamanı başvurulara başlaman dönüşleri geç oluyr

Back
X