Yok yoook bu görümceleri ben öldürmeden rahat edemeyeceğiz !!!!

İyi demişsiniz hoş demişsiniz de " Senin 8 yılda yapamadığını ben 8 haftada yaptım" cümlesine takıldım hiç hoş değil. Kimsenin elinde değil biliyosunuz değil mi?

normalde küslükten yana değilimdir ama sizin bu görümceler daha ilk olaylardan küsmeyi ve ömür boyu görüşmemeyi hak etmiş kişilerdi.siz yine iyi birisiniz ki onlara 2.bir şansı vermişsiniz.

barışmaya değil kavgaya gelmişler..acaba onlar çocuklarını babalarının evinden mi getirmişler de bu işin böyle olduğunu sanıyorlar!!

çok ayıp!!

görümce konusunda sonuna kadar haklısınız zaten yorumumu yaptım ama bu çok kötü bir cümle olmuş..bu forumda da çocuk sahibi olmak için uğraşan onlarca kadın var ve bende zamanında bunlardan biriydim..canım sizin hemen olmuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama o kadının 8 yılda olmaması onun suçu mu? hamile kalmak ya da kalamamak bir başarı değil ki! Allah vermemiş o ne yapsın..bu cümleyi hiç yakıştıramadım size hiç.

görümceniz çok edepsiz zaten belli..

Kendi kozunla hatalı konumuna düşmüşsün.
8yılda olmaması onun suçu değil öyle değil mi...
Olsa olurdu.
Senin bu tabiri kullanman çok incitici.
Yarasına basmışsın gibi olmuş hassas noktasından vurmuşsun.
Onun parmak hesabı yapması başlatmış herşeyi.
Resmen ortamı dahada germiş.
Patavatsızın önde koşturup bayrak tutanı diye ben buna derim.

sinirlenirim ama ben baştan annemi karıştırmazdım eşimle akşam kabul ederdim
neler dedikleri ortada ilk değil belli ki son olmayacak istediği kadar gelin kabul etmiyor desinler

eşim bu şekilde istedi o da yanımda olmak istiyor derdim
şimdi ne oldu peki olaylar daha da karıştı

kendi eşi varken kalkıp annesinin kayınpederine telefon açıp böyle böyle diye konuşması hoş değil bana göre
yani benim düşüncem bir kere aileler yüzgöz oldu mu toparlanması çok zor

hem birisi anne birisi baba kayınvalideyi arasa neyse direkt babasını aramış
ne oldu şimdi biri birisine evlenmeden mi hamile kaldı dedi diğeri senin 8 senede yapamadığını ben 8 haftada yaptım dedi
şimdi olayı topla toplayabilirsen

bi önce ki mesajımda da dediğim gibi konuşmayın artık yoksa çok daha huzursuz olursunuz

tencere kapak hikayesi

Bebişin içinmi dedi babanın evindemi getirdin diye yoksa pastalar içinmi
birde sen uzun zamandan beri evli değilmisinki öyle sormuş cadı görümcenn

ohh iyi yapmış annen fazlasıyla hak etmişler böylesi insanlıktan anlamazdı zatenn tamda anladıkları dılden konuşmuşş bu erkeklerr evlenınce analarıı kardeşleri tarafından amma kıymete biniyoorr hepsii avukat kesiliyorr canla başlaa gerekli gereksiz oğullarını savunuyorr benımde minik bır oğlum var inşallah ben böyle olmam

Hic muhatap olmayin ve hayatiniza kesinlikle sokmayin bu cahil ve edepsiz sahislari! Böyle kisiler kesinlikle bir tanecik dahi sansi haketmiyorlar! Sizden hoslanmadiklarini, sizi sevmediklerini, sizin hayatinizda sürekli birer adet pislik olacaklarini, size hicbirzaman dost olmayacaklarini, ... vs. acik acik göstrmisler! Hayatinizdan birilerini bir kalemde sonsuza dek silmek icin daha ne bekliyorsunuz? Bunu kendinize yapmayin, yazik!

Son düzenleme:

Tamam o zaman sorun yok.
Bende dedim heralde ben yanlış biliyorum.

Gelin olarak ne derdim,ne yapardım bilemedim şimdi.

Anne olaraksa, kovmazdım ama annece azarlardım herhalde.
Kızım o ne biçim laf,ne dediğini kulağın duysun,abuk sabuk konuşup hamile haliyle kızın asabını bozma derdim sanırım:)

dedikleri seyler cok ayip, terbiyesizler...lakin benim takildigim nokta herkese aciklamak icin biraz erken degil mi gebeligini??? kayinvaliden dahi olsa keske 3-4 aylik olana kadar anlatmasaydiniz..gerci o zamanda yapabilirlerdi ayni parmak hesabini...ama bu sekilde daha yeni hamilesin uzulunce Allah korusun bebegine birsey olsa bunun hesabini kim verebilir

Son düzenleme:
butun o pollyannacılara seslenıyorum...
kendı kızlarına yapılsa ıdı ne yaparlardı acab a...
sakın yanlıs anlamayın..
sadece benımkı merak...
dınımızde bıle bır kadının namusuna laf soylemek cok buyuk gunah ıken
bazıları evden kovulmaz demıs ya...
sadece guluyorum....
şimdi souyorum sızlere..
kendı kızınıza gozunuzun onunde bunları deseler...
kaplan kesılmez mıydınız?
vallahı ben kovmaktan beter ederdım..
aksını yapıp muhatap olup TERBIYESIYLE DOVEBILENE de( tabıı nasıl dovecekse terbıyesız bırını terbıye ıle)
ANCAK SAPKA CIKARIRIM..cunku nush ıle uslanmayanı etmelı tekdir..
tekdirle uslanmayanın hakkı kotekdır lafını curutmustur o şahıs...
kusura bakmayın..ben sızın kadar melek olamayacagım bu konularda...
hayatımda evden adam kovmadım..ama bu konu baska kabul edın...
haketmısler...muhalefetlıge gerek yok..
ama konu sahıubının 0 sekız yıl olayına ben de taktım..yanlıs bır cumle bunu da sız kabul edın sevgılı konu sahıbı..

walla anneciğinin ağzına saglık ne iyi yapmış...hem barışmak için geleceksin hemde kendi çapındalaf sokacaksın...ve annesinin yanında hiç ayıbıbilmiyorlarmış...evet senin söylediğinde iyi olmamış ama iyi niyette bir yere kadar

Annenın agzına saglık oh ıyı etmıs ben olsam bıde doverdım
senın gorumcelerın hemsehrısı benım kucuk eltı aman yarabbım dusmanıma vermesın aynı memleketlı olmalarından mı acaba bu fesatlıkları

öfkenizi anlıyorum çokta haklısınız ancak bana kalırsa siizn ve eşinizin evinden birilerni kovmak annenize pek yakışmamış.yani haklıyken haksız bi konuma düşürmüş gibi geldi. siz kovsaydınız yada ne bilim anneniz kızsaydı daha ii olurdu.bence bundan sonra eşinizin ailesinden birileriyle eşiniz yanındayken görüşün sizin için daha ii olur.yoksa bu görümceler insanda akılda mantıkta bırakmaz.

Görümceniz terbiyesizlik etmiş bu konuda haklısınız,ama anneniz daha büyük terbiyesizlik etmiş.Pılısını pırtısını eline verip kovmak ne demek.
diyorsunuz ki sürekli tokat atan kişi yeni bir tokat attığında öteki yanagınızı dönün
walla annenizin ellerine sağlık..
hiç kavgacı değilimdir ama sabır denilen bir şey var..
ayrıca sessiz sakin dinleyip kurnazca laf sokmaktansa, bu şekilde kartları açık oynamak bu tarz olaylarda daha iyi bence. çünkü karşılıklı atışmaya gider.
bu arada önce yemekler için denilmiş sandım, sonra yorumları okuyunca aklım başıma geldi yuhh dedim..
nasıl bir terbiyesizlik bu yaa.

nedense terbıyesıyle doven kişi konu sahıbının annesıne terbıyesızlık etmiş diyor..
hiç kimse kimsenın annesıne bunu dıyemez!!bu kadar açıkça!!
ha annenızın yaptıgı olmamış dese başım gözum ustune de...neyse ...

söyledikleri ayıp evet..
ama evine gelen misafiri kovmak pek hoş değil...
hele hele annenin kovmuş olması daha kötü..
densiz belliki kadın konuşmuş durmuş işte bence uyarmalıydınız sadece.....
ve görümcenin 8 yıldır yapamadığını 8 haftada yapmış olman ve bunu özellikle belirtmen o kadar çirkin ki...
haklı olabilirdin bu konuda sonuna kadar ama bu düşüncenle ne yazıkki sana haklısın diyemem...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…