- Konu Sahibi azeri_gelini
-
İşte onlar bunu anlayacak kadar kapasiteye sahip değiller... öyle laf sokuyorlar ki !!! Hatta parmak hesabı yaptı ya ! :2: İnşallah sana benzemez dedi aptal... nedenmiş dedim " bıyyy sen çirkinsen ay gızzz ! " diyor. Dayanamadım yapıştırdım lafı " Senin 8 yıl yapamadığını 8 haftada yaptım mı? yaptım gerisi faso fiso dedimm ! "
Elbette annesinin kovması iyi olmamış ama böyleleri bundan anlıyor. Düşünsene evladın hamile, hassas bir döneminde ve resmen evine gelen saygısız insanlar kızına evlenmeden mi hamile kaldın diyor, hemde şaka adı altında..
Sinirlenmez misin?
Sen yavruna kıyamazken, elalem kıysın, kırsın, döksün dayanabilir misin?
sinirlenirim ama ben baştan annemi karıştırmazdım eşimle akşam kabul ederdim
neler dedikleri ortada ilk değil belli ki son olmayacak istediği kadar gelin kabul etmiyor desinler
eşim bu şekilde istedi o da yanımda olmak istiyor derdim
şimdi ne oldu peki olaylar daha da karıştı
kendi eşi varken kalkıp annesinin kayınpederine telefon açıp böyle böyle diye konuşması hoş değil bana göre
yani benim düşüncem bir kere aileler yüzgöz oldu mu toparlanması çok zor
hem birisi anne birisi baba kayınvalideyi arasa neyse direkt babasını aramış
ne oldu şimdi biri birisine evlenmeden mi hamile kaldı dedi diğeri senin 8 senede yapamadığını ben 8 haftada yaptım dedi
şimdi olayı topla toplayabilirsen
bi önce ki mesajımda da dediğim gibi konuşmayın artık yoksa çok daha huzursuz olursunuz
İşte onlar bunu anlayacak kadar kapasiteye sahip değiller... öyle laf sokuyorlar ki !!! Hatta parmak hesabı yaptı ya ! :2: İnşallah sana benzemez dedi aptal... nedenmiş dedim " bıyyy sen çirkinsen ay gızzz ! " diyor. Dayanamadım yapıştırdım lafı " Senin 8 yıl yapamadığını 8 haftada yaptım mı? yaptım gerisi faso fiso dedimm ! "
canım sen dogru anlamıssın da ben yanlış anlamısım:))
cunku hani hazırlık yaptık acele dmiş ya..
hazırladıgı seyler için diyorlar sandım
tekrar ozur..
yorumunu okuyunca yanlıs anladıgımı farkettim
diyorsunuz ki sürekli tokat atan kişi yeni bir tokat attığında öteki yanagınızı dönünGörümceniz terbiyesizlik etmiş bu konuda haklısınız,ama anneniz daha büyük terbiyesizlik etmiş.Pılısını pırtısını eline verip kovmak ne demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?