- Konu Sahibi azeri_gelini
-
Babanın evinden mi getirdin derklen neyi kasdettıler?
Cunku bir yorumcumuz bebek olarak algılamış bunu..
Ben de okuyunca yorumu mantıklı geldi de
İşte onlar bunu anlayacak kadar kapasiteye sahip değiller... öyle laf sokuyorlar ki !!! Hatta parmak hesabı yaptı ya ! :2: İnşallah sana benzemez dedi aptal... nedenmiş dedim " bıyyy sen çirkinsen ay gızzz ! " diyor. Dayanamadım yapıştırdım lafı " Senin 8 yıl yapamadığını 8 haftada yaptım mı? yaptım gerisi faso fiso dedimm ! "
Görümceleriniz patavatsız belkide,hatalılar.Ama anneniz daha da hatalı,eve geleni kovmuş.Anneniz de onlara aynı dilden karşılık vermiş,aynı konuma düşmüş.Evden kovma yerine güzel bir cevapla kovmaktan beter ederdim.
Selam canlar bildiğiniz üzere iki manyak ötesi ultra çılgın görümcem vardı! bir sürü olaydan sonra eşim kapılarımızı kapattı ikisine de.. geçen süreçte hamd olsun bir sıkıntı yaşamadık hatta ben artık hamiş bir gelinimburaya kadar herşey güzel.. hamile olduğumu söylemiş kayınvalidem gidin özür dileyin demiş. tamam bende kabul ettim gelsinler dedim. dün akşam aradılar sana geleceğiz diye.anneme de dedim sende yanımda ol diye.neyse sabah hazırlık yaptım ettim.bu arada midemde nasıl bulanıyor ama yine de dedim misafirdir ayıp olmasın.annemde geldi el elde yaptık hazırlığımızı saat 12 olmadan geldiler. neyse hoşbeş büyük olan ne dese beğenirsiniz?????????? BABANIN EVİNDEN Mİ GETİRDİN BUNU BU NE HIZ !!!!!!!!!!!!!!! RESMEN DELİRDİM YAAA BU NEBİÇİM BİR SÖZDÜR!!!!!!!!! Annem dayanamadı açtı ağzını.. hemen defolun gidin dedi yeter atık nedir bu ya ayıptır dedi. onları kovdu! evet resmen pılısını pırtısını verdi ellerine kovdu. hemen kocamın babasını aradı. dedi eğer bir daha bunlar kızım hakkında tek kelime ederse olacaklardan mesul değiliz. sonra eşimi aradı o geldi anlattı olanları tabi ben salya sümük ağlıyorum. 1 saat önce falan kayınpederim aradı özür diledi bayrama gelip bu olayı halledeceğim dedi. resmen sinirlerim bozuldu ya ne istiyor bunlar benden :2:
yani şimdi barışmaya mı gelmişler ?? ilginçç... :?
Benden bahsettiniz sanırım.
Ben o cümleyi erkenden hamile kalanlara deniliyor diye biliyordum ama yanlış da olabilir. :26:
ben ilk önce hazırladığınız şeyler için dediler sandım hani hazır mı aldınız gibilerinden...
bebek içinse işler değişir tabi..
hakikaten saygının son ana kadar korunmasından yanayım ama bu çok terbiyesizce bir söz...
bence görüşmeyin yani bu insanlardan size bir fayda gelmez...
boşu boşuna arayı iyi tutmaya çalışmayın...
çok çok ayıp ama sizde olayı büyütüp eşinizi üzmeyin yok yere...
onun kabahati yok...
Selam canlar bildiğiniz üzere iki manyak ötesi ultra çılgın görümcem vardı! bir sürü olaydan sonra eşim kapılarımızı kapattı ikisine de.. geçen süreçte hamd olsun bir sıkıntı yaşamadık hatta ben artık hamiş bir gelinimburaya kadar herşey güzel.. hamile olduğumu söylemiş kayınvalidem gidin özür dileyin demiş. tamam bende kabul ettim gelsinler dedim. dün akşam aradılar sana geleceğiz diye.anneme de dedim sende yanımda ol diye.neyse sabah hazırlık yaptım ettim.bu arada midemde nasıl bulanıyor ama yine de dedim misafirdir ayıp olmasın.annemde geldi el elde yaptık hazırlığımızı saat 12 olmadan geldiler. neyse hoşbeş büyük olan ne dese beğenirsiniz?????????? BABANIN EVİNDEN Mİ GETİRDİN BUNU BU NE HIZ !!!!!!!!!!!!!!! RESMEN DELİRDİM YAAA BU NEBİÇİM BİR SÖZDÜR!!!!!!!!! Annem dayanamadı açtı ağzını.. hemen defolun gidin dedi yeter atık nedir bu ya ayıptır dedi. onları kovdu! evet resmen pılısını pırtısını verdi ellerine kovdu. hemen kocamın babasını aradı. dedi eğer bir daha bunlar kızım hakkında tek kelime ederse olacaklardan mesul değiliz. sonra eşimi aradı o geldi anlattı olanları tabi ben salya sümük ağlıyorum. 1 saat önce falan kayınpederim aradı özür diledi bayrama gelip bu olayı halledeceğim dedi. resmen sinirlerim bozuldu ya ne istiyor bunlar benden :2:
Canım merak etme hazırladıklarıma yorum yapmaya fırsat kalmadan bu sözleri söylediler... Emin ol susmuş olsam daha neler diyeceklerdi...canım sen dogru anlamıssın da ben yanlış anlamısım:))
cunku hani hazırlık yaptık acele dmiş ya..
hazırladıgı seyler için diyorlar sandım
tekrar ozur..
yorumunu okuyunca yanlıs anladıgımı farkettim
ben ilk önce hazırladığınız şeyler için dediler sandım hani hazır mı aldınız gibilerinden...
bebek içinse işler değişir tabi..
hakikaten saygının son ana kadar korunmasından yanayım ama bu çok terbiyesizce bir söz...
bence görüşmeyin yani bu insanlardan size bir fayda gelmez...
boşu boşuna arayı iyi tutmaya çalışmayın...
çok çok ayıp ama sizde olayı büyütüp eşinizi üzmeyin yok yere...
onun kabahati yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?