- Konu Sahibi azeri_gelini
-
Görümceniz terbiyesizlik etmiş bu konuda haklısınız,ama anneniz daha büyük terbiyesizlik etmiş.Pılısını pırtısını eline verip kovmak ne demek.
siz onları , az çok neler yapabileceklerini biliyorsunuz
neden akşam vakti eşinle ağırlamak varken , annenle konuşmayı tercih ettin ki
evet görümcenler çok fena saygısızlığın alasını yapmışlar ama annenin bu olaya karışıp evden kovması işleri daha da zorlaştırcak bence
en azından bundan sonra hiç muhattap olmayın görüşmeyin ve ne yapması gerekiyorsa eşin yapsın annen değil
siz onları , az çok neler yapabileceklerini biliyorsunuz
neden akşam vakti eşinle ağırlamak varken , annenle konuşmayı tercih ettin ki
evet görümcenler çok fena saygısızlığın alasını yapmışlar ama annenin bu olaya karışıp evden kovması işleri daha da zorlaştırcak bence
en azından bundan sonra hiç muhattap olmayın görüşmeyin ve ne yapması gerekiyorsa eşin yapsın annen değil
Görümceniz terbiyesizlik etmiş bu konuda haklısınız,ama anneniz daha büyük terbiyesizlik etmiş.Pılısını pırtısını eline verip kovmak ne demek.
Elbette annesinin kovması iyi olmamış ama böyleleri bundan anlıyor. Düşünsene evladın hamile, hassas bir döneminde ve resmen evine gelen saygısız insanlar kızına evlenmeden mi hamile kaldın diyor, hemde şaka adı altında..
Sinirlenmez misin?
Sen yavruna kıyamazken, elalem kıysın, kırsın, döksün dayanabilir misin?
Canım bi annemim yerine koy kendini... Kızının çeyizi evden çıkıyor ve görümceleri ki yaşca annemden hayli küçükler anneme kalkıp " sakın dul çeyizi koymayın" diyor. Annem o zaman sustu... Bana büyü yapıp yatak odama koydular annem sabret kızım dedi sustu... Bunların üstüne bir de hamileyim tebrik yerine " babanın evinden mi getirdin" diyorlar.. Senin annen olsa ne yapardı ? Ama görüşüne saygılıyım arkadaşım yaşamadan bilinmiyor.. Rabbim yaşatmasın yine de...
Canım şaka ile deseler inan ki annem o kadar sinirlenmezdi. Resmen azarlar gibi dedi. " Hele yeni evlisin kaç ay olup evleneli yoksa baban evinden mi getirdin.doğruyu de bak erken doğunca ortaya çıkar." dedi üstüne birde elleri ile hesaplayınca annem de bunun üstüne patladı zaten. Resmen hesap tutuyor ya ona ne! insan bi hayırlı olsun der. geldiklerinde de zaten hemen küçüğü dedi " baktın kardeşimin bırakacağı yoktu özün garantiye aldın gebe kaldın" dedi.
Görümcelerinizle problemleriniz olmuştur muhakkak,ama muska olayına pek inanmayın bence.
Görüşmemek için sebeplerinizde olabilir ,bozulduğunuzu belirtebilirdiniz,sizde onlara laf sokabilirdiniz.Bizim kültürümüzde eve gelen misafir kırk kat yabancıda olsa kovulmaz,bana ters.Keşke siz onu terbiyenizle dövse idiniz.
Söylediklerimi sırf sizi eleştirmek için falan tazdığımı düşünmeyin,verdiğiniz seviyeli cevap için teşekkür ederim.Sadece bana göre doğru olanı yazıyorum.Bence sizde anneniz kovmasa kovmazdınız görümcenizi.
Görümcelerinizle problemleriniz olmuştur muhakkak,ama muska olayına pek inanmayın bence.
Görüşmemek için sebeplerinizde olabilir ,bozulduğunuzu belirtebilirdiniz,sizde onlara laf sokabilirdiniz.Bizim kültürümüzde eve gelen misafir kırk kat yabancıda olsa kovulmaz,bana ters.Keşke siz onu terbiyenizle dövse idiniz.
Söylediklerimi sırf sizi eleştirmek için falan tazdığımı düşünmeyin,verdiğiniz seviyeli cevap için teşekkür ederim.Sadece bana göre doğru olanı yazıyorum.Bence sizde anneniz kovmasa kovmazdınız görümcenizi.
Canım elinde gördüm muskayı nasıl inanmayayım... Haklısın annem olmasa ben kovmazdım değil kovamazdım... Çünkü bu kez bire bin katıp anlatırlardı...
Anneniz çok da iyi yapmış ne demek parmak hesabı ne demek evinden mi getirdin ne demek sana benzemesin
terbiyesi bak ya çk sinirlendim
normal bir insana söylenmeyecek laflar hamile bir kadına söyleniyor
kovmakla az bile etmiş anneniz
Ay böyle sınırını bilmeyen insanlara deli oluyorum deli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?