- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Online kursu var mı?Akın dil i öneririm.
Online kursu var mı?
Hayır yda değil seneye yökdile gireceğim inşallahYDS ekim ayına mı gireceksin? Basladı mı basvurular ve ne kadar basvuru ücreti?
Harikasınız çok teşekkürlerMerhaba.
Bu yaz ben de işle ilgili boşluğa düşünce sınavlarımı güncelleyim dedim. En yakın dil sınavı yökdildi temmuzda olana girdim.
Yabancı dil seviyenizi bilemem ama ben remzi hocanın online yökdil sınavlarını çözdüm sadece. Fen bilimlerinde 4 tane örnek sınav var. Bir de örnek sorular var. Extradan ders calışmanız gerekmiyorsa, sadece soru çözerek pratik yapmak istiyorsanız faydası olacagını düşünüyorum. Pdf dosyası zaten kaydedersiniz istediginiz zaman çözersiniz.
Şimdiden başarılar.
Çok çok teşekkürlerTabi ki EEC Suat Gürcan. Ama temeliniz yoksa ugur hocanin on hazirlik videosu da var. Ayrica ayni dersanede calisan Ahmet Taşpınar da yeni bie kitap çikardi. Her taz soru var sesli anlatimi var kitabin. basarilar
Çok teşekkür ederimBen englishexam centerı suat hocayı öneririm mükemmeldi her açıdan takviye yapıyorlar ben sıfır ingilizceyle başladım ama iyi bi puan aldım akademik anlamda artık ingilizce belasından kurtuldum
Sizde mi hiç bimitordunuz.Kesinlikle english exam center
Harikadırlar
Çok güzel bir puan aldım sayelerinde
55 civarıydı notum üds kpds şimdi 85Sizde mi hiç bimitordunuz.
Süper55 civarıydı notum üds kpds şimdi 85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?