• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YOKLUKTA TANIDIM ARKADASLARIMI.

Ben bu yuzden arkadas edınmem şimdiki arkadaslıklar maalasef taksi müşteri ilişkisi gibi ne kadar paran var oraya kadar götürüyorlar seni menfaat canım bu dunya menfaat dunyası takma Allah saglık versın cocukların yanında olsun hepsi gelir geçer dert etme

İnsanları yakın görmeye korkuyorum kendime artık zaten, mesafe ile rahat ediyorum. Açıkçası iyi bir şeyler yapanların bile çıkarı olduğunu gördüm genelde. Ay ne güzel deyip saf saf sevinirken boşa sevindiğimi fark ettiğim zamanlar oldu.
Hadi desem ki daha önce hiç bir şey yapmadınız, cömertliğinizi görmediler anlarım ama öyle bir şey de yok. Ki böyle de dost denemez bence zaten, yardımlaşmadan, paylaşmadan.
Bana bunu diyecek arkadaşım da ben bir şeyler alıp götürmeden duracağım, hele ki sizin elinizin bolluğunu da biliyorlar.
Kötü zamanların bu yanı çok güzel aslında, boş insanlardan kurtuluyorsunuz.
Umarım bir an önce güzel bir işiniz olur toparlanırsınız.

Bir şey anlamadım.
İnsanlar kötü bir şey dememiş ki yani.
İnsanları resmen reddetmişsiniz telefonda. "Yok, gerekirse sadece oturalım, ama nolur gelelim" mi diyeceklerdi? Siz bence iğneyi kendinize batırın. Kötü olmak bir yana dursun, ertesi güne yaptığı gülücük için bile alınma diye iletişime geçecek kadar ince insanlarmış. Elimizden bir şey gelirse söyle yapalım da demişler. Sorun ne?

Ayrıca herkesin parası kendine... eliniz ayağınız tutuyor. Bu kadar kötüyse durumunuz, gerekirse merdiven siler, para kazanırsınız. Ayıp değil, yasak değil, nice insan böyle geçiniyor.
Ben sizin hiç bir haklı yanınızı göremedim. Sizin maddi durumunuzun suçlusu elalem değil ki yani.

Çok garip bir kişiliğe sahipsiniz.
Nedne her konuda kendinizi övüp milleti yerme çabasındasınız?

Kotu gunlerin de iste boyke bir guzelligi vardir,kim gercek dost,kardes,arkadas bu gunlerde gorursun...Hepimizin hayatinda cok zorluklar cektigi donemler oldu,olucakta inan hepsi gecicek.Huzurun sagligin yerinde olsun hepsi gecer.Esine de soyleyecek soz yok az nafaka odemek icin turlu hileler yapan bence ne baba ne adam olabilir.ayette de belirtildigi gibi her zorlugun yaninda suphesiz kolaylikda vardir,dilerim hersey rayina oturur,bu gunlerin gecer...Allah yar ve yardimcin olsun

Siz elinizi rabbinize acin bosverin arkadasi gelip dedikodu yapacaksa hic gelmesin o arkadas rabbim tez vakitte feraha cikarsin sizi

sen lafı gelme demeye getirmişsin. onlar da gelmemiş. bişeye ihtiyacın olursa söyle demiş diğer arkadaşın da. yani hayatın olağan akışında her şey normal görünüyor buradan.

cekirdek cay yeter diyince o zaman alin cekirdeginizi cayinizi gelin demediysen demek ki sen de o kadar yakin hissetmiyorsun onlara.

Anlamadığım onlara durumunuzu anlatınca yiyecek birsey yok diye vs . Size birşey getirmelerini mi beklediniz yoksa gelmeyin dediniz icin gelmediklerini mi sorun yaptınız.

Merhaba Nice1985,

Bana özelden ulaşır mısın lütfen?
Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım.
Mesajınızı bekliyorum.

Benim maddi durumum cok iyiydi.esim aldatti ve ben ondan ayriliyrm.ve kizimi uni okutuyorum bu
Zaten bu günlerde belli olur ki. Ben olsam hepsinin numarasını çat çat silerdim. Arkadaşımın evinde çay yoksa cebimdeki son 10lirami bile onun için veririm bunlar nasıl insan ya.
Bugünler de geçecek sabredin, sabır sadece.. Geçecek söz veriyorum hep böyle gitmeyecek
Cnm benim ya..soz veriyorm diyo...ictenliginizi o kdr gzl hissettim ki...benim maddi durumum cok iyiydi...eski es aldatinca onu gonderdim.hic bir seyine tenezul etmedim....o gittikten sonra da hic sikintiya dusmedim....ilk defa boyke 9ldu...o da isten hbr bekledigimden.yoksa dubleks evim..kiracim var...ama eski es.kizina bakmiyor.ben kirayla onun kirasini oduyorm..uzerine ekliyorum...harcligi,faturalar...bir de kendim...bu ned3nle bu duruma dustum.ins ise baslarsam bitecek.

Arkadasiniz olasim geldi. Ben bu tarz insanlar yüzünden dost arkadas edinemiyorum artık. Cok verici ve eliacik biriyimdir ama kullaniliyor gibi hissedince buz gibi soguyorum birkac dostum dışında kimse yok hayatimda.
Cnm benim...arkadasimsin ztn.

Sizin konularınızın hepsini biliyorum.
Çok güzel yürekli bir kadınsınız. İş meseleniz ne oldu acaba?
İnşallah kısa sürede en güzel haberleri alırsınız..
Allah o eski eşinize gün yüzü göstermesin...

Anlamadığım onlara durumunuzu anlatınca yiyecek birsey yok diye vs . Size birşey getirmelerini mi beklediniz yoksa gelmeyin dediniz icin gelmediklerini mi sorun yaptınız.
Asla bir sey getirmeleri dgl mesele..asla..ben yanima cayim olmadigi icin dgl yokkende gelmedikleri icin kirildim.cunku 2 hafta once digeri cagirdi...hazirliklar falan..o gun konustuk benm durumumu.senaya bu ay yollayamiycam para ne yapacgm bilemyrm gibi...istende hbr bekliyorm dedim.masada sohbet esnasinda bir dahakine cigdeme gideriz dediler...tm dedim.ise basliyim hbr vercem kizlar dedim....asla suyum yok buyum yok demedim.1 hafta sonra arkadas yazdi...ve biz toplanincada cok gzl seyler yapariz...o nedenle soylemk zorunda kaldim.yoksa asla....ben babamdan bile 1 tl istemezdim.okulda acsam bile bir gun demedimki acim...

Sizin konularınızın hepsini biliyorum.
Çok güzel yürekli bir kadınsınız. İş meseleniz ne oldu acaba?
İnşallah kısa sürede en güzel haberleri alırsınız..
Allah o eski eşinize gün yüzü göstermesin...
Tsk ederim.benim yerine gececegim kisi c.tesi cikti.haftanin ilk gunu bu gun..bekliyecegm ...ama mudurlerden biri yarin gelsin ben aracilik yapacagim dedi.yarin gidecegim.

Asla bir sey getirmeleri dgl mesele..asla..ben yanima cayim olmadigi icin dgl yokkende gelmedikleri icin kirildim.cunku 2 hafta once digeri cagirdi...hazirliklar falan..o gun konustuk benm durumumu.senaya bu ay yollayamiycam para ne yapacgm bilemyrm gibi...istende hbr bekliyorm dedim.masada sohbet esnasinda bir dahakine cigdeme gideriz dediler...tm dedim.ise basliyim hbr vercem kizlar dedim....asla suyum yok buyum yok demedim.1 hafta sonra arkadas yazdi...ve biz toplanincada cok gzl seyler yapariz...o nedenle soylemk zorunda kaldim.yoksa asla....ben babamdan bile 1 tl istemezdim.okulda acsam bile bir gun demedimki acim...

Aslinda kirginliginizin adini tam koyamıyorsunuz , mesela evde ikram edecel yapabileceğim bisey yok gelmeyin dediniz onlarda kabul etti . Aslinda gelmesin istemiş gibi duruyorsunuz ama keske gelselerdi diye düşünüyorsunuz gibi geldi. Bence normal bende arkadasim dese biz hallederiz amac görmek derdim. Onlarin hemen tamam demesine bozulmusnuz eğer yardim beklemediyseniz. Ama buda onları iyi gun dostu yapmaz belki sizin gururnuz kırılır diyr düşündüler

Aslinda kirginliginizin adini tam koyamıyorsunuz , mesela evde ikram edecel yapabileceğim bisey yok gelmeyin dediniz onlarda kabul etti . Aslinda gelmesin istemiş gibi duruyorsunuz ama keske gelselerdi diye düşünüyorsunuz gibi geldi. Bence normal bende arkadasim dese biz hallederiz amac görmek derdim. Onlarin hemen tamam demesine bozulmusnuz eğer yardim beklemediyseniz. Ama buda onları iyi gun dostu yapmaz belki sizin gururnuz kırılır diyr düşündüler
dostlar arasında gurur olmaz.

Çay, yağ dahi yok demişsiniz....

Gidip.insan cay, makarna, yağ birseyler alir gelirdi.
Yok valla arkadaşlarıma o kadar deger veriyorum böyle birsey olsa silerim gelmeyeni.

Insan arkadasina moral olsun diye en azindan 1 paket çekirdek 1 ,2 bisküvi bir de icecek alip gelir muhabbete geldik der.

Back
X