Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim ya..soz veriyorm diyo...ictenliginizi o kdr gzl hissettim ki...benim maddi durumum cok iyiydi...eski es aldatinca onu gonderdim.hic bir seyine tenezul etmedim....o gittikten sonra da hic sikintiya dusmedim....ilk defa boyke 9ldu...o da isten hbr bekledigimden.yoksa dubleks evim..kiracim var...ama eski es.kizina bakmiyor.ben kirayla onun kirasini oduyorm..uzerine ekliyorum...harcligi,faturalar...bir de kendim...bu ned3nle bu duruma dustum.ins ise baslarsam bitecek.Zaten bu günlerde belli olur ki. Ben olsam hepsinin numarasını çat çat silerdim. Arkadaşımın evinde çay yoksa cebimdeki son 10lirami bile onun için veririm bunlar nasıl insan ya.
Bugünler de geçecek sabredin, sabır sadece.. Geçecek söz veriyorum hep böyle gitmeyecek
Cnm benim...arkadasimsin ztn.Arkadasiniz olasim geldi. Ben bu tarz insanlar yüzünden dost arkadas edinemiyorum artık. Cok verici ve eliacik biriyimdir ama kullaniliyor gibi hissedince buz gibi soguyorum birkac dostum dışında kimse yok hayatimda.
Asla bir sey getirmeleri dgl mesele..asla..ben yanima cayim olmadigi icin dgl yokkende gelmedikleri icin kirildim.cunku 2 hafta once digeri cagirdi...hazirliklar falan..o gun konustuk benm durumumu.senaya bu ay yollayamiycam para ne yapacgm bilemyrm gibi...istende hbr bekliyorm dedim.masada sohbet esnasinda bir dahakine cigdeme gideriz dediler...tm dedim.ise basliyim hbr vercem kizlar dedim....asla suyum yok buyum yok demedim.1 hafta sonra arkadas yazdi...ve biz toplanincada cok gzl seyler yapariz...o nedenle soylemk zorunda kaldim.yoksa asla....ben babamdan bile 1 tl istemezdim.okulda acsam bile bir gun demedimki acim...Anlamadığım onlara durumunuzu anlatınca yiyecek birsey yok diye vs . Size birşey getirmelerini mi beklediniz yoksa gelmeyin dediniz icin gelmediklerini mi sorun yaptınız.
Tsk ederim.benim yerine gececegim kisi c.tesi cikti.haftanin ilk gunu bu gun..bekliyecegm ...ama mudurlerden biri yarin gelsin ben aracilik yapacagim dedi.yarin gidecegim.Sizin konularınızın hepsini biliyorum.
Çok güzel yürekli bir kadınsınız. İş meseleniz ne oldu acaba?
İnşallah kısa sürede en güzel haberleri alırsınız..
Allah o eski eşinize gün yüzü göstermesin...
Asla bir sey getirmeleri dgl mesele..asla..ben yanima cayim olmadigi icin dgl yokkende gelmedikleri icin kirildim.cunku 2 hafta once digeri cagirdi...hazirliklar falan..o gun konustuk benm durumumu.senaya bu ay yollayamiycam para ne yapacgm bilemyrm gibi...istende hbr bekliyorm dedim.masada sohbet esnasinda bir dahakine cigdeme gideriz dediler...tm dedim.ise basliyim hbr vercem kizlar dedim....asla suyum yok buyum yok demedim.1 hafta sonra arkadas yazdi...ve biz toplanincada cok gzl seyler yapariz...o nedenle soylemk zorunda kaldim.yoksa asla....ben babamdan bile 1 tl istemezdim.okulda acsam bile bir gun demedimki acim...
dostlar arasında gurur olmaz.Aslinda kirginliginizin adini tam koyamıyorsunuz , mesela evde ikram edecel yapabileceğim bisey yok gelmeyin dediniz onlarda kabul etti . Aslinda gelmesin istemiş gibi duruyorsunuz ama keske gelselerdi diye düşünüyorsunuz gibi geldi. Bence normal bende arkadasim dese biz hallederiz amac görmek derdim. Onlarin hemen tamam demesine bozulmusnuz eğer yardim beklemediyseniz. Ama buda onları iyi gun dostu yapmaz belki sizin gururnuz kırılır diyr düşündüler