• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yokmu bu erkekleri değiştiricek bir formül!!!??

Doğuluları bilirsiniz cok laf söylüyorlar. Ailesi biraz geri kafalı veeşimde öyle. Ailemle cıkıyorum genelikle otobüse binmeme izin vermez kızlarının altında araba var 7/24 dısarıda ona laf yok geline var.
Evet evlenmeden önce bır ınsanın içini dısını tanıyamayabılırsın, aynı evde yasamak farklıdır. Bende esımın evlendıkten sonra farklı huylarını ogrendım, O da benım farklı huylarımı ogrendı ama bu derece tanıyamamak olmaz, olamaz. Yoldan cevırdıgınle evlenmedın sonucta. Bu gibi şeylerın taktıgı fılan yok bence, adamın karakterıne ve senı ne kadar cok sevdıgıne baglı.

Buarada tek basına neden cıkmıyorsun?

Doğuluları bilirsiniz cok laf söylüyorlar. Ailesi biraz geri kafalı veeşimde öyle. Ailemle cıkıyorum genelikle otobüse binmeme izin vermez kızlarının altında araba var 7/24 dısarıda ona laf yok geline var.
E sanadA alsınlar bi araba o zaman onların kızlarının senden ne fazlası var

Baştan anneci olduğunu anlıyorsan evlenmeyeceksin. Yok ben ağzından girer burnundan çıkarım yok ben anasından ayırırım diyorsan fazla kötü gelinle ilgili dizi film filan izlemişsindir derim. He aslında bir yöntemi var da seninkinde işler mi bilmem

bu forumdaki cogu kişi eşinden şikayetçi. En büyüğü benim... Eşim ailesine bağlı ve cok ezdiricek bir tip ezdirmemeye calısıyorum hep yanlıs anlıyor beni. Dısarıdada öyle cok cıkarmaz yılda 1 o da bütün yıl konu olur :KK43:) Yokmu bunları mum yapacak bir formül. Tek sıgınagım dualar. Sabırsızız biz kullar hemen olsun istiyoruz. Ama onun dışında taktikler bekliyorum eşleri nasıl kendi yanımıza cekebiliriz.? Her istediğimizi yaptırabiliriz? Bize ilgili davranmalarını sağlayabiliriz??? Tecrübeleri bekliyorum :)
Seninki pek düzelecek bir tip değil. Böyle adama neden çocuk verdin?

bu forumdaki cogu kişi eşinden şikayetçi. En büyüğü benim... Eşim ailesine bağlı ve cok ezdiricek bir tip ezdirmemeye calısıyorum hep yanlıs anlıyor beni. Dısarıdada öyle cok cıkarmaz yılda 1 o da bütün yıl konu olur :KK43:) Yokmu bunları mum yapacak bir formül. Tek sıgınagım dualar. Sabırsızız biz kullar hemen olsun istiyoruz. Ama onun dışında taktikler bekliyorum eşleri nasıl kendi yanımıza cekebiliriz.? Her istediğimizi yaptırabiliriz? Bize ilgili davranmalarını sağlayabiliriz??? Tecrübeleri bekliyorum :)
Evleneceğimiz kişileri iyice tanıdıktan sonra evlenmeye karar vermeliyiz, çünkü evlendikten sonra değiştiririm umutları genelde boşanmaya yol açıyor. Birilerini değiştirmek o kadar kolay değil ve her taktik herkesde işe yaramaz. Bu durumda eşinizi değiştiremiyor ama bu haline de katlanamıyorsanız onu başkasıyla değiştirmekten başka çare kalmıyor. (Boşanma ve yeniden evlenme yöntemiyle tabi, başka şeyler kastetmiyorum :D )

Amaan, sizin daha otobüse binmenize izin vermeyen bir adama çocuk doğurmuşsunuz. Ben ne diyeyim ki. Senelerdir çocuk yapsam mı yapmasam mı, tam zamanı mı değil mi diyorum ki ilişkimiz neredeyse mükemmel çok şükür. Taktikle falan olmaz o işler. Sizin en basit "otobüse binme" hakkınızı elinizden almaya kalktığında buna izin verirken neredeydi aklınız?

Valla kimse tanıyamıyor evlenmeden önce:işsiz:öyle huyları cıkıyorki bunların düşman başına :KK11:

Ben yazacaktim sen yazmissin. Adam etmeye calistiklari, haliyle adam gormedikleri kisilere bana sifati veriyorlar. Madem begenmiyorsun niye ondan cocuk? diye sorarlar yani.

Baştan anneci olduğunu anlıyorsan evlenmeyeceksin. Yok ben ağzından girer burnundan çıkarım yok ben anasından ayırırım diyorsan fazla kötü gelinle ilgili dizi film filan izlemişsindir derim. He aslında bir yöntemi var da seninkinde işler mi bilmem

Anlamadım zaten anlasaydım evlenmezdim. Cok değer veriyordu bana insanın gözünü kamastırıyorlar...
Annesinden ayırmak gibi niyetim de yok sadece banada ilgi göstersin isterim kötü gelin dizileride izlemedim kimse annesini atamaz atsın demiyorum ama karısınada sahip cıkıcak erkeklerim en büyük sorunu bu karıyı aldım anneye dön...
İyi yönleride var acıkcası cok gezen biride değilim ilgi istiyorum o da bitti gitti adamda........
Bilakis tanıyip evlenen çok, sen okulu bırakıp apar topar evlenmişsin ne kadar tanıyacaktın ki
Evet apar topar evlendik ama o sürede tanımadaya calıstım ilk aylar böyle değildi bu huyu sonradan cıktı.......

Anlamadım zaten anlasaydım evlenmezdim. Cok değer veriyordu bana insanın gözünü kamastırıyorlar...
Annesinden ayırmak gibi niyetim de yok sadece banada ilgi göstersin isterim kötü gelin dizileride izlemedim kimse annesini atamaz atsın demiyorum ama karısınada sahip cıkıcak erkeklerim en büyük sorunu bu karıyı aldım anneye dön...

İyi yönleride var acıkcası cok gezen biride değilim ilgi istiyorum o da bitti gitti adamda........

Evet apar topar evlendik ama o sürede tanımadaya calıstım ilk aylar böyle değildi bu huyu sonradan cıktı.......
İyi huyu varsa otur çek madem.

Aslinda bekarken de boyledir de duygular gormeyi engeller herhangi ufak bir sorun olarak algilanan seyin evliligin gidisatinda aslinda ne kdr onemli oldugunu evlendiginizde goruyorsunuz..siz belki ailesini diger gelinlerin yasantilarini onun ailesine olan bagliligini gozlemleyemediniz bazi aileler oyle baskici oluyorki benim bir yakinim esiyle gizli sakli disari cikiyor adam benim ailem boyle diyor kabullenmis yani degismezler bu tarz insanlar cok zor

Sen kendine ne kadar değer verirsen , başkası da o kadar değer verir. Beni hiç dışarı çıkarmıyor ne demek?

Siz böyle söyleyince aklıma size tasma takip sokakta gezdirdigi geliyor.

Ailesine laf söyletmiyor diyorsunuz kim ailesi hakkında kötü konuşur, konuşulmasına izin verir?

İnsan evlendikten sonra eşinin yeni yeni huylarını keşfedebilir, bunu anlarım da... Sizinki bu değil. Bu derece özgürlük kısıtlayıp insanı ezecek özellikler şıp diye çıkmaz ortaya. Elbet bu adamlar renk veriyor da, ya anlamıyorsunuz ya da hoşunuza gidiyor. " Ayy benim sevgilim bu eteği giysem bacaklarımı kırar ihihihi" diyen kızlar okuyorum burada. Sado-mazo ilişkisini eğlenceli, renkli sanan büyük bir güruh var yurdum kızlarında. Siz de mi öyleydiniz bilemem, belki de öyleydiniz.

Daha birey olamadan evlenmişsiniz. Siz ev kedisi misiniz ki biri sizi dışarı çıkarıyor? Siz 5 yaşında çocuk musunuz, biri otobüse veya bir şeye binmenize izin vermiyor? Siz birey olamamışsınız daha, kendinizle ilgili en basit meselelere bile karar verme yetisini, özgürlüğünü kendinizde görmüyorsunuz.

Soruya gelince. Bu işin formülü bu tip adamlarla evlenmemek, evliysen de boşanmak. Net. Ama siz çocuğu da yapıvermişsiniz, demek böyle bir niyetiniz yok. O zaman çekeceksiniz. Herkes kendi tercih ettiği hayatı yaşar. Boşuna söylenmeyin kimseye. Bunları yaşamanız eşinizden çok sizin suçunuz. Mutluluklar.

Anneciyse annesi yokken esine annesini öv. Annen şöyle iyi baban boyle iyi. Kardeslerin şöyle iyi. Ay cok seviyorum vs. Diye öv sürekli.
Evlerine gidince guler yuzlu ol. Ama esin yaninda yokken pek kayinvalideye takmana gerek yok.

Bu formul 6 ayda anneci erkegi az da olsa yola getirir.

Benim başimdada tipkisi var hayta aynisi degismez ugrasma kiz gibi analarinin etegine yapismaya alişmislar bizim gibi kadinlar agor geliyor onlara

Back
X