Yokmu evlenmek isteyen !!!

Arkadaşlar herkesin derdi var onları açıp içimimi karartıyım ya Sohbet amaçlı açtım gerçekten ya

Ne olmus yani kizcagiz yazdi burda bi ton ogretmen hemsire guzel guzel hanim hanimcik ev kizlarimiz var. Bugune bugun uzman maaslarida 5 bin. Cocugun huyu suyuda iyiyse olabilir yani.kismet bu nerden gelicegi bellimi.hayirlisi olsun

Ne olmus yani kizcagiz yazdi burda bi ton ogretmen hemsire guzel guzel hanim hanimcik ev kizlarimiz var. Bugune bugun uzman maaslarida 5 bin. Cocugun huyu suyuda iyiyse olabilir yani.kismet bu nerden gelicegi bellimi.hayirlisi olsun
Bunda bazı insanlar art niyet arıyor gerçekten anlamıyorum ya nasibinde varsa olur vala ne güzel konuştun ha içimdekileri söyledin bende uzman eşiyim internet üzerinden evlenen cok arkadaşlarım var burda

Ha bu arada maaş 7 bin düşünün bir kzlar 🚘 arabasida var hemde auıdi🤣🤣

Bunda bazı insanlar art niyet arıyor gerçekten anlamıyorum ya nasibinde varsa olur vala ne güzel konuştun ha içimdekileri söyledin bende uzman eşiyim internet üzerinden evlenen cok arkadaşlarım var burda

Ha bu arada maaş 7 bin düşünün bir kzlar 🚘 arabasida var hemde auıdi🤣🤣
Gerci burdakiler hanim hanimcik ama saflar nerde ise yaramaz kumarbaz kufirbaz haydo var onlara asik oluyor. Insallah birine yar olur ne diyeyeim

Bu mudur yani?
Evlilik ve beraberlik bu kadar basit bir olay mı siz ve çevrenize göre?
Allah akıl fikir versin ne diyeyim..
İnternetten o kadar evlenen var tanışıyorlar görüşüyolar fikirce uyuşuyolar evleniyorlar vala sizleri anlamıyorum hayata bu kadar ciddi yaklaşmayın gerçekten hayat yaşanılmaz hale gelir akıl fikir versin bana fazlası zarar vermez🤣

Gerci burdakiler hanim hanimcik ama saflar nerde ise yaramaz kumarbaz kufirbaz haydo var onlara asik oluyor. Insallah birine yar olur ne diyeyeim
İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin

kumarı yok küfürüde yok kendi halinde biri vala alkolıde yok kzlar arada bi sigara içer o kadar kriterleri böyle 🤣🤣

Back
X