- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen tanıyalım seni![]()
Benım başka derdim yok Rabbime şükürler olsun bunu yazdım bi derdim var ama Rabbimin bileceği bişey bir evlat istiyorum nasibimi bekliyorum ondadaBurası dert sitesi yanlız
Sendn başka evlenmek isteyen yok elti olcaz yeni bir film varya ELTİLER SAVAŞI ckeeriz senlesıramı bende yaşca daha büyük aplalarima saldım:)
HahahaSendn başka evlenmek isteyen yok elti olcaz yeni bir film varya ELTİLER SAVAŞI ckeeriz senle![]()
Benım derdim de buBurası dert bölümü yalnız.
Bunda bazı insanlar art niyet arıyor gerçekten anlamıyorum ya nasibinde varsa olur vala ne güzel konuştun ha içimdekileri söyledin bende uzman eşiyim internet üzerinden evlenen cok arkadaşlarım var burdaNe olmus yani kizcagiz yazdi burda bi ton ogretmen hemsire guzel guzel hanim hanimcik ev kizlarimiz var. Bugune bugun uzman maaslarida 5 bin. Cocugun huyu suyuda iyiyse olabilir yani.kismet bu nerden gelicegi bellimi.hayirlisi olsun
Memur da olur ev hanımıda olur farketmez yani çevrenize bi duyurun hele azcık sevap işleyelim
Gerci burdakiler hanim hanimcik ama saflar nerde ise yaramaz kumarbaz kufirbaz haydo var onlara asik oluyor. Insallah birine yar olur ne diyeyeimBunda bazı insanlar art niyet arıyor gerçekten anlamıyorum ya nasibinde varsa olur vala ne güzel konuştun ha içimdekileri söyledin bende uzman eşiyim internet üzerinden evlenen cok arkadaşlarım var burda
Ha bu arada maaş 7 bin düşünün bir kzlararabasida var hemde auıdi
![]()
İnternetten o kadar evlenen var tanışıyorlar görüşüyolar fikirce uyuşuyolar evleniyorlar vala sizleri anlamıyorum hayata bu kadar ciddi yaklaşmayın gerçekten hayat yaşanılmaz hale gelir akıl fikir versin bana fazlası zarar vermezBu mudur yani?
Evlilik ve beraberlik bu kadar basit bir olay mı siz ve çevrenize göre?
Allah akıl fikir versin ne diyeyim..
İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versinGerci burdakiler hanim hanimcik ama saflar nerde ise yaramaz kumarbaz kufirbaz haydo var onlara asik oluyor. Insallah birine yar olur ne diyeyeim
Hiç sorma kaynamam kiriz geçirttii bana ya sinr oluyorum gerçekten o kadına beni hiç begenmez herhalde oğlu begendi aldı sesi ckmadı kadının hayalndeki kzda güzel olsa keşkeKız buldun mu?
Foto atıp bunun gibi olsun?
Hayırdır pazardan patates secer gıbı.?