Baksın baksın arabasıda var diyin ha hemde AUDİSİ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baksın baksın arabasıda var diyin ha hemde AUDİSİ
Oglu begendı aldı.Hiç sorma kaynamam kiriz geçirttii bana ya sinr oluyorum gerçekten o kadına beni hiç begenmez herhalde oğlu begendi aldı sesi ckmadı kadının hayalndeki kzda güzel olsa keşke![]()
Her annenin gönlünde bir gelin şekli yatar nasıl bizm gönlümüzde bir beyaZ atlı yatıyorsa hayalinde olması normal bişey ki bilirkişi olmaya gerek yok yani benımde ilerde erkek bebek nasip ederse rabbim benımde gelinim şöyle olsun derim yani uzun boylunkara kaşlı kara gözlü beyaz tenli diye herkesin hayali varOglu begendı aldı.
Bılırkısı mı bunlar sadece onlar begenıp alıyor?
Herkes kafasındaki beyaz atlıyla evlense keske.Her annenin gönlünde bir gelin şekli yatar nasıl bizm gönlümüzde bir beyaZ atlı yatıyorsa hayalinde olması normal bişey ki bilirkişi olmaya gerek yok yani benımde ilerde erkek bebek nasip ederse rabbim benımde gelinim şöyle olsun derim yani uzun boylunkara kaşlı kara gözlü beyaz tenli diye herkesin hayali var![]()
Bir gelin adayı bulduk duyduk duymadık demeyin çalsın davulllar teyteyteyBenim bir kuzenim var![]()
Ben konunun taşınması hakkında söylemiştim aslında o yüzden etiketledimBaksın baksın arabasıda var diyin ha hemde AUDİSİ![]()
Kaç model? Evi var mı, maaş ne durumda, aylık 5000'in altında kazanıyorsa bu iş zorBaksın baksın arabasıda var diyin ha hemde AUDİSİ![]()
Abla konuyu yanlış yere açarsak ban yiyor muyuz?Kaç model? Evi var mı, maaş ne durumda, aylık 5000'in altında kazanıyorsa bu iş zor
Konu hem taşındı hem de banlandınız, kayınbirader için değer umarım :)))
Ben yedim cnm bugun düzeldi ilk defan ögrendim bndeAbla konuyu yanlış yere açarsak ban yiyor muyuz?
Hayatım bu sayfadan ibaret değil benım patlamam sıkıntıdan kalpleriniz ne kadar kötü bir hale gelmiştir gerçekten sizler birinn sohbet etmesi size dert olduSıkıldım diye lüzumsuz konu açmanın sonu. Şimdi sukıntıdan patla
İçilsinBi çay icilsin![]()
Ben dert edınmıyorum msjn başını okusaydınız keşke ben böyle şeylere asla karışmam ilerde sorun olmasın diye Ne kadar insan dert etti benım açtığım konuyuAnnesinden onay almadan biriyle konuşamayacak adamı kim ne yapsın ki?
Neden birini bulamadığı belli.
Bir tarafta onay makamı kayınvalide, diğer tarafta "kızlarla işi olmayan" damat adayı, bir tarafta kayınbiraderinin medeni durumunu dert edinen elti...
Mahşerin 3 atlısı resmen.
Gelin adaylarına başarılar...
7000 bin tl alıyor evi yok ev alır maddi durumu var ban sorun değil şikayet etmişlerdir kalpleri kötü insanlarKaç model? Evi var mı, maaş ne durumda, aylık 5000'in altında kazanıyorsa bu iş zor
Konu hem taşındı hem de banlandınız, kayınbirader için değer umarım :)))
O zaman daha dikkatli olmalıyız ben de site kurallarına aykırı bi yorum yazmışım sadece uyarı aldım ama 2. ye yazdıklarıma da dikkatli olurumBen yedim cnm bugun düzeldi ilk defan ögrendim bnde
Sorun değil benım için burayla ibaret değil hayatım girmeyede bilirim hiçO zaman daha dikkatli olmalıyız ben de site kurallarına aykırı bi yorum yazmışım sadece uyarı aldım ama 2. ye yazdıklarıma da dikkatli olurum