Yokmu evlenmek isteyen !!!

Oglu begendı aldı.
Bılırkısı mı bunlar sadece onlar begenıp alıyor?
Her annenin gönlünde bir gelin şekli yatar nasıl bizm gönlümüzde bir beyaZ atlı yatıyorsa hayalinde olması normal bişey ki bilirkişi olmaya gerek yok yani benımde ilerde erkek bebek nasip ederse rabbim benımde gelinim şöyle olsun derim yani uzun boylunkara kaşlı kara gözlü beyaz tenli diye herkesin hayali var🤣

Her annenin gönlünde bir gelin şekli yatar nasıl bizm gönlümüzde bir beyaZ atlı yatıyorsa hayalinde olması normal bişey ki bilirkişi olmaya gerek yok yani benımde ilerde erkek bebek nasip ederse rabbim benımde gelinim şöyle olsun derim yani uzun boylunkara kaşlı kara gözlü beyaz tenli diye herkesin hayali var🤣
Herkes kafasındaki beyaz atlıyla evlense keske.
Bazısı seyısle bazısı atla evleniyor. Ben atla evlenmıstım mesela.
Oyuzden kafada cok kurmamak lazım, soyle olsun böyle olsun diye.

Annesinden onay almadan biriyle konuşamayacak adamı kim ne yapsın ki?
Neden birini bulamadığı belli.

Bir tarafta onay makamı kayınvalide, diğer tarafta "kızlarla işi olmayan" damat adayı, bir tarafta kayınbiraderinin medeni durumunu dert edinen elti...
Mahşerin 3 atlısı resmen.
Gelin adaylarına başarılar...

Kaç model? Evi var mı, maaş ne durumda, aylık 5000'in altında kazanıyorsa bu iş zor :KK70:
Konu hem taşındı hem de banlandınız, kayınbirader için değer umarım :)))
Abla konuyu yanlış yere açarsak ban yiyor muyuz?

Annesinden onay almadan biriyle konuşamayacak adamı kim ne yapsın ki?
Neden birini bulamadığı belli.

Bir tarafta onay makamı kayınvalide, diğer tarafta "kızlarla işi olmayan" damat adayı, bir tarafta kayınbiraderinin medeni durumunu dert edinen elti...
Mahşerin 3 atlısı resmen.
Gelin adaylarına başarılar...
Ben dert edınmıyorum msjn başını okusaydınız keşke ben böyle şeylere asla karışmam ilerde sorun olmasın diye Ne kadar insan dert etti benım açtığım konuyu 😮 Aman Allahım

Kaç model? Evi var mı, maaş ne durumda, aylık 5000'in altında kazanıyorsa bu iş zor :KK70:
Konu hem taşındı hem de banlandınız, kayınbirader için değer umarım :)))
7000 bin tl alıyor evi yok ev alır maddi durumu var ban sorun değil şikayet etmişlerdir kalpleri kötü insanlar

Back
X