Yokoledunya'nın Diyet Günlüğü

yokoledunya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
63
4
46
Kastamonu
bayanlar ben bebiş istiyorum fakat hali hazırda fazladan 15 - 16 kilom var boyumda kısa oldugundan tombalak bişe oldum :D evlendikten sonra eşim sağolsun ye nolcak hesapları ile bu duruma geldim.sağlıklı ve rahat hamiş olmak istiyorum tabiki böle yazdım diye illa bebek isteyenler anlamasın yani herkeslere açıktır topikim ;)) yanlız başıma motivasyonum düşüyor zaten yanlız ıssız bi yerdeyim arkadaşımda yok hem arkadaşlık eder hemde yağ yakarız :D geçen ay 2 3 kilo verdim gibi çok güzel başlamıştım ipin ucu bi kaçı tamaaaammmm :D henüz diyet yöntemini seçmedim umarım topiğime katılan olurda beraber bikaç listeden birini kararlaştırıp yaparız.ayrıca ben pilates de yapacağım hergün yazarız yaptıklarımızı yediklerimizi.

Destekliyorum cnm seni
Ben de 14 kilo vermek istiyorum diyetteyim halihazırda :56:

tşk cnm ne zamandır diyettesin kaç kilo verdin ? ve nasıl bir diyet uyguluyorsun cnm

İki hafta olacak yarın 3 kilo verdim. Sağlıklı bir diyet uyguluyorum şok diyetler çabuk verdiriyor ama geri dönüşü kötü ve sağlıksız. Spor yapıyorum. Türkanın topicinde menü paylaşıyorum menü paylaşmak insanı çok frenliyor

selam ben de kilo vermek istiyorum aynı senin gibi bebek öncesi zayıflamak isteyenlerdenim ve senin gibi de 15 kilo fazlalığım var
ancak düzen tutturamadım gitti bir bak istersen menülerime

selam ben de kilo vermek istiyorum aynı senin gibi bebek öncesi zayıflamak isteyenlerdenim ve senin gibi de 15 kilo fazlalığım var
ancak düzen tutturamadım gitti bir bak istersen menülerime

tatlım menüne baktım gayet güzel ama bende böyle bir menüyle başlamıştım 1 ay denedim ben ara öğünlerle zayıflayamadım herkes sık ve az ye mantıgı diyor ama olmuyo bende bu metabolizba farkı sanırım birde hareket imkanım yok sadece ev işlerim fakat bu kez pilates seti aldım ona başlıcam aralarda ben yeşil çay içiyorum yada normal çay ben tuzu ve şekeri asla kullanmam türk kahvesini dahi şekersiz içerim ama olmuyo gitmiyo bu özellikle bel çevrem :(( bu kez daha da sıkıcam kendimi bol su ile devam bakalım

eveeettt bayanlar bugün Bismillah dedim...hastayım iştahım zaten yok ama ;
sabah 0 yiyecek içecek :D

öğlen 1 fincan çay
2 zeytin
yarım dilim ekmek
1 kibrit kt peynir

akşam balık(7 tanecik hamsi) ve salata
oturmaya gittiğim için baya çay içtim tabi şekersiz içiorum zaten
...bukadarcık ...

hastayımya nekadar da az yemişim :D :D darısı tüm günlereee ;)

selam hanımlar bende tam bu yolun yolcusuyum beni de aranıza alırmısınız
2 hafta önce son 3 aylık bi zayıflama dönemine girdim ve yeniden bi diyetisyene gittim tabi bundan önce biçok deneyimim başarısız olmuştu
neyse son adımı attım ve dedimki bu sefer olucak 3 ayda bi 10 kilo vermeliyim ki 3.bebişime yer açılsın
ama hayat neyazıkki bizim istediğimiz gibi ilerlemiyor
diyetisyene gittikten 3 gün sonra ani ve zor bir apandist ameliyatı geçirdim çok ükür şimdi iyiyim az biraz sancım var tabikide daha yeni
malesef 3 günde yediğim serumlarmı nedir bilemedim kilom olmuş 82 den 85
diyetisyenin diyetiyle geri başlıyorum yeniden ama bi süre galiba spor yapamıcam namazı bile zor kılıyorum valla
bu arada boyum 167
beden 46
yaş 31
hepimize kolay gelsin şimdiden

selam hanımlar bende tam bu yolun yolcusuyum beni de aranıza alırmısınız
2 hafta önce son 3 aylık bi zayıflama dönemine girdim ve yeniden bi diyetisyene gittim tabi bundan önce biçok deneyimim başarısız olmuştu
neyse son adımı attım ve dedimki bu sefer olucak 3 ayda bi 10 kilo vermeliyim ki 3.bebişime yer açılsın
ama hayat neyazıkki bizim istediğimiz gibi ilerlemiyor
diyetisyene gittikten 3 gün sonra ani ve zor bir apandist ameliyatı geçirdim çok ükür şimdi iyiyim az biraz sancım var tabikide daha yeni
malesef 3 günde yediğim serumlarmı nedir bilemedim kilom olmuş 82 den 85
diyetisyenin diyetiyle geri başlıyorum yeniden ama bi süre galiba spor yapamıcam namazı bile zor kılıyorum valla
bu arada boyum 167
beden 46
yaş 31
hepimize kolay gelsin şimdiden

canım öncelikle çoookk geçmiş olsun aramıza hoşgeldin..inşaallah beraber atıcaz bu kiloları :D

evet bayanlar bugün yediklerim;

sabah
şekersiz çay az yağda bir tane yumurta kırdım
2 zeytin ve çok az bi peynir

öğlen
1 portakal yedim

akşam yemek yiyemicem sanırım midem bulanıyor kullandıgım ilaçtan dolayı sadece yeşil çay içeceğim :D

evet bayanlar bugün yediklerim;

sabah
şekersiz çay az yağda bir tane yumurta kırdım
2 zeytin ve çok az bi peynir

öğlen
1 portakal yedim

akşam yemek yiyemicem sanırım midem bulanıyor kullandıgım ilaçtan dolayı sadece yeşil çay içeceğim :D

gerçekten çok az olmuş canım bünyeyi böyle alıştırırsan metabolizman da yavaşlar dikkat et

bugünkü menümü paylaşayım:

kalkınca sirkeli ballı ılık su içtim
kahvaltı:
bir dlm börek
1 bardak çay şekersiz
köz kırmızı biber
1 tatlı kaşığı elma pekmezi
1 haşlanmış yumurta

ara:
1 mandalina

öğle:
yok dışardaydım

ara:
1 bardak süt

akşam:.
1kase şehriye çorbası
haşlanmış karnıbahar ve havuç bol yoğurtlu
1dlm kepek ekmeği

spor yok malum
suyum şuan 1.5 ama 2 ve fazlası olabilir
birazdan form çay içicem ve ilerleyen saatlerde bir meyva daha yiyebilirim

evet tatlım az oldu ama önceki msjda sölemiştim hastayım ondan zaten bunu bile zorla yiyorum ama merak etme iyileştikçe karnım gurulduyoooo :D:D:D

GÜNAYDINLARRR
bu sabahki menüm
kalkınca sirkeli ballı ılık su
kahvaltı:
yeşil çay
1dlm kepekli ekmek
kıymalı yumurta
biraz peynir
1 küçük boy kırmızı biber
3 kaşık vişne reçelli yoğurt(bu fazla oldu galiba::26:)

Back
X