yoksa aradaki sevgi öldü mü ?

bahar616

yağmur % emir
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.443
1.744
248
Tekirdağ
günaydın kızlar....

buraya eşimle ilgili birkaç konu açmıştım aramız düzelmişti herşey yolundaydı...

yada bilmiyorum ben mi öyle sandım..çok değişik duygulardayım. sanki artık sevmiyorum yada gerçekten heyecan gerek ... şu sıralarda ki sorunum eşimin arkadaşları ile çok gezmesi gece gündüz hatta gece gelmicem demeleri ...

geçen hafta cumartesi bütün gün beraber evde idik.. çok güzel bir gün ve gece geçirdik sonra uyuduk. sabah 10 da arkadaşları aramaya başladı denize gidiyoruz diye hadi gel diye telefonu kapattı geri yattı sonra mesaj atmaya başladılar hadi gel diye bende yataktayım hiç bişi söylemeden kalktı şortunu giydi gitti. öpmek istedi kafamı çevirdim gitti çok kızdım ...

mesaj attım arkadaşların benden önemli artık onlarla evlen bari diye akşamda senle gezeriz dedi tabi ben kızgınım biraz ağzıma geleni yazdım...kardeşimi çağırdım gel gezmeye gidelim diye gttşk beraber eve geledim annemlere geçtim... babam sizi yemeğe götüreyim çağır eşini de dedi gene mesaj attım sen ne yaparsan yap dedi hem o kadar laf söyle hem utanmadan çağır dedi sanki onu bırakıp yatakya gden benm ben gitsem neler olur neler varya :37:

neyse gelmedi bende gtmedim akşam on gibi eve geldim tv izliyordu hiç konuşmadık bir hafta boyunca zaten gececi idi konuşmadık.. cumartesi yattı uyudu işten geldim evleri topladım yemek istedi verdik kalktı gitti 4 gibi sonra dokuzda aradı ben denize gidiyorum gece gelmem diye resmen kudurdum biz bir haftadır neden konuşmuyoruz acaba birde arkadqaşlarının hepsi bekar offffffff deli oldum sinirden telefonu kırıcam o kadar. ben bir haftadır evde yanlızım düşünmüyor hiç nese bende arkadaşımı aradım gel oturalım diye düğüne gidiyoruz sen gel dedi aradım eşimi ben düğüne gidiyorum dedim öyle deyice gitme bir kaç saat sonra gelirim dedi beni de çıkarmıyo yani ister gel ister gelme dedim gittim eve geldim 11 de 12 gidi tam uykuya daldım sesler gelmeye başladı kapı önünden çok korktum eşimi aradım açmadı kaynımı aradım çabuk gel korkuyorum diye hemen geldi yanımda durdu eşimi aradı gel yengem korkuyor diye 10 dk da geldi hani denize gitmişti neredeydi de geldi hemen neyse o gecede öyle geçti sabah kalktım diğer odaya yattım baktım kalkmış kahvaltısını verdim bana bi bağırdı düğünlere gidersen arkana takılırlar sonra da böyle korkarsın diye :50::50:

ben başladım ağlamaya :43::43: ağlaya ağlaya uyuyakaldım 1 de uyandım üstünü giyinmiş akrabalarının mevlüdü var oraya gidiyor 2 de sende gel dedi ses vermedim gitti aradı gel diye gelmiyorum yatıyorum dedim şu sırada çok uyuyorum eve geldi hadi gidelim diye gitmedim dört beş defa aradı gitmedim sonra pide dağıtmişlar orada bana da verdi kapıdan hemen gitti arkadaş geldi bize kocasıyla benim eşim onu aramış denize gidiyoruz sende gel diye gene denize gitmiş yani anlıcanız arkadaşlarından kopamıyo evde durmak istemiyor şüphelenmeye başladım acabaaa..........

acaba aldatılıyor muyum acabaa gerçekten birbirimiznden bıktık mı yada obende bktımı çok bunaldım koca evde tek başıma olmaktan ne yapsam bilemiorum bıktım onun arkadaşlarından çok söyledim daha önce ama anlamıyor ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun bana evde çok bunalıyorum dul karı gibiyim resmen artık kendimi çok ağlayıp hırpalamıyorum ama genede üzülüyorum yardım edin bana uzun oldu özür dilerim :50::50::50:

Aradaki sevgi olmediysede sen boyle bogarsan adami oldureceksin birak biraz arkadaslariylada takilsin sabah aksam yan yana cabuk bikarsiniz birbirinizden:34:

Aradaki sevgi olmediysede sen boyle bogarsan adami oldureceksin birak biraz arkadaslariylada takilsin sabah aksam yan yana cabuk bikarsiniz birbirinizden:34:

biz çok yanyana değiliz ki genelde o arkadaşlarıyla bende çalışıyorum günü çuğo işte geçiyor zaten gündüz çıkmalarına birşey dediğim yok zaten sadece gece çıkmaları beni sinir ediyor ya bilmiyorum ben mi boğuyorum gerçekten :50:

ama bende boğuluyprum hep evde dumaktan onunla çıkıp gezmek istiyorum şöyle söyleyim benimle bir kere çıkıyor ise onlarla beş kere çıkıyor :37:

biz çok yanyana değiliz ki genelde o arkadaşlarıyla bende çalışıyorum günü çuğo işte geçiyor zaten gündüz çıkmalarına birşey dediğim yok zaten sadece gece çıkmaları beni sinir ediyor ya bilmiyorum ben mi boğuyorum gerçekten :50:

ama bende boğuluyprum hep evde dumaktan onunla çıkıp gezmek istiyorum şöyle söyleyim benimle bir kere çıkıyor ise onlarla beş kere çıkıyor :37:
Valla yazdiklarini okudum oyle hissetim sanki hel dip dibe olmak istiyorsun sen ama oyle cok cikiyorsa sen haklisin tabi ama sevgi olmus beni aldatiyormu diye dusunme bence ortada oyle olumsuz dusunecek birseyde yok dert arama kendine:9:

valla yazdiklarini okudum oyle hissetim sanki hel dip dibe olmak istiyorsun sen ama oyle cok cikiyorsa sen haklisin tabi ama sevgi olmus beni aldatiyormu diye dusunme bence ortada oyle olumsuz dusunecek birseyde yok dert arama kendine:9:

gece de gelmek istememesi bu insanın başka biri olduğunu aklın getirmemeli mi hala konuşmuyorum kendime de şaşıyorum açıkcası bu kadar nasıl küs kalabiliyorum ama normalde bu zamana kadar gönül alma çabalarına gitmesi gerekiyor du ona bile girmedi :50:

Kendimi çok yanlız hissediyorum sıkıyor olabilirim belki

seni denize giderken yanına almak aklına gelmiyormu yada en azından bunu teklif etmek?
hem evli adamın bekar adamlarla işi ne,üstelik yanında yoksunuz
bensiz deniz değil sahilin yanından geçemez adamın aklını alırım valla

Malesef gelmiyor ki onlarlayken gitmem de o kadar erkeği arasında ama insan der bir hafta da eşimi götüreym diye düşünmüyor

bu sene tatile bile çıkamadım tatil izni aldım onunki iptal oldu diye iptal ettim gerçkten bunaldım belki bu yüzden sıkıyor olabilirim onu da diyorum ama oda çok abartıyor ne yapsam da düzelse ya konuşmamak çözüm değil gibi geliyor

işte böyle ödün verirseniz daha fazlasını yapabileceğinizi düşünürler
izninizi almışsınız ne diye iptal ediyosunuz ki
madem bu kadar yakın size,sizde gündüz giderdiniz plaja

işte böyle ödün verirseniz daha fazlasını yapabileceğinizi düşünürler
izninizi almışsınız ne diye iptal ediyosunuz ki
madem bu kadar yakın size,sizde gündüz giderdiniz plaja

yok canım yakın değil yarım saat kırkbeş dakika yol araba ile eee benmde arabam yok tek başıma nereye gidebilirim diye iptal ettim o çıkıcak oruçta bense çıkmıcam genede ayrı zamanlarda kullanıcaz bende ekim gibi ıkıp annemle tatile gitmeyi düşünüyorum tabi net değil izin vermeyebilir hem çok sıkıyor hem istediği gibi kendisi geziyor gerçekten evli gibi değiliz ya :19:

yok canım yakın değil yarım saat kırkbeş dakika yol araba ile eee benmde arabam yok tek başıma nereye gidebilirim diye iptal ettim o çıkıcak oruçta bense çıkmıcam genede ayrı zamanlarda kullanıcaz bende ekim gibi ıkıp annemle tatile gitmeyi düşünüyorum tabi net değil izin vermeyebilir hem çok sıkıyor hem istediği gibi kendisi geziyor gerçekten evli gibi değiliz ya :19:

ee peki korktuğunuz akşam 45 dk lık yolu 10 dk da nasıl geldi,ışınlandımı bu adam
valla bişiler çeviriyor olabilir gözünüz üzerinde olsun

Şu an izinde mi eşiniz? O kısmı anlayamadım.Her sabah gidip akşam dönmesi..Tatlım haklısın sanki.Aldatma konusunda değil onu demiyorum.Ama öyle her dakika eşini boğan biri olarak hayal etmedim seni,kızılıacak yerde kızıyorsun.Tamam denize gitmiş olabilir ama gece 11-12 de gelmesi can sıkıcı bir şey..Kaç yıllık evlisiniz?Bu durum böyle miydi?Yani arkadaşlarıyla çok takılır mıydı?Çok bekar arkadaşı var mıydı?Evlenince mi arkadaşlarına kıymet geldi?

Ben en çok ' düğünlere gidersen böyle peşine takılırlar , korkarsın tabi ' diye üste çıkmasına sinir oldum..

Kapıdan gelen gürültünün düğün veya düğündekilerle ne alakası var..

Kendi iki de bir denize giderken arkadaşlarıyla gezerken iyi, siz o yok diye can sıkıntısından düğüne giderken kötü oluyor.. Pes :19:

Arkadaşları erkek olduğundan sizi çağıramıyordur.
Ara sıra gidebilir çok sıkmayın ama sürekliyse dikkatli olmak lazım.
Fakat bunu küserek,kafa çevirerek,surat asarak değil konuşarak aşmaya çalışın.

ee peki korktuğunuz akşam 45 dk lık yolu 10 dk da nasıl geldi,ışınlandımı bu adam
valla bişiler çeviriyor olabilir gözünüz üzerinde olsun

işte orada takıldım kaldım bu adam denize gidicem dedi ama on dakika da evde oldu gitmemiş demekki ama nerede olduğunu da bilmiyorum şimdi ertesi gün sorsam sanane dicek senin suratını mı çekicem dicek

şu an izinde mi eşiniz? O kısmı anlayamadım.her sabah gidip akşam dönmesi..tatlım haklısın sanki.aldatma konusunda değil onu demiyorum.ama öyle her dakika eşini boğan biri olarak hayal etmedim seni,kızılıacak yerde kızıyorsun.tamam denize gitmiş olabilir ama gece 11-12 de gelmesi can sıkıcı bir şey..kaç yıllık evlisiniz?bu durum böyle miydi?yani arkadaşlarıyla çok takılır mıydı?çok bekar arkadaşı var mıydı?evlenince mi arkadaşlarına kıymet geldi?

şuan izinde değil hafta sonu tatil onun iki gün iki hafta sonra izne çıkıcak ya haftada bir kere çıkmasını sorun etmiyorum zaten ama şu sıralar ipin ucunu iyice kaçırdı durmasını bilmiyor bende bunaldım ne yapıcağımı bilmiyorum

işte orada takıldım kaldım bu adam denize gidicem dedi ama on dakika da evde oldu gitmemiş demekki ama nerede olduğunu da bilmiyorum şimdi ertesi gün sorsam sanane dicek senin suratını mı çekicem dicek

niye öyle dicek ki,doğru dügün konuşmayı bilmiyormu bu adam
yani sanırım sizin iletişim probleminizde var
aynı dili konuşmuyorsunuz evde
yani evde bırakıp bırakıp gitmesi,size zaman ayırmaması,üstüne üstlük birde hesap sorma havalarına girmesi....
bana ilginç geldi eşiniz

Son düzenleme:
[sıze=2]ben en çok ' düğünlere gidersen böyle peşine takılırlar , korkarsın tabi ' diye üste çıkmasına sinir oldum..

Kapıdan gelen gürültünün düğün veya düğündekilerle ne alakası var..

Kendi iki de bir denize giderken arkadaşlarıyla gezerken iyi, siz o yok diye can sıkıntısından düğüne giderken kötü oluyor.. Pes :19:
[/sıze]

hiç sorma ya kendi gece de eve gelmicek öyle diyor ama bana laf söylüyor bende sinir oldum umrumda depilmiş gibi davranıyorum ama içim içimi yiyor :50:

arkadaşları erkek olduğundan sizi çağıramıyordur.
Ara sıra gidebilir çok sıkmayın ama sürekliyse dikkatli olmak lazım.
Fakat bunu küserek,kafa çevirerek,surat asarak değil konuşarak aşmaya çalışın.

bu konuda haklı olabilirsin ama konuşamıyorum ben o kadar iyiyken evde bırakıp hiç bişi söylemeden gidiyor bende hiç birşey yok gibi konuşamıyorum işte

niye öyle dicek ki,doğru dügün konuşmayı bilmiyormu bu adam
yani sanırım sizin iletişim probleminizde var
aynı dili konuşmuyorsunuz evde
yani evde bırakıp bırakıp gitmesi,size zaman ayırmaması,üstüne üstlük birde hesap sorma havalarına girmesi....
Bana ilginç geldi eşiniz

kendini ağır abi sanıyor o istediği yapsım bende onu evde bekleyeyim gönlünü yapayım surat asmayım ama o istediğin yapsın :37:

Yok canım bende onun istediği gibi olamıyorum

sürekli dışarıya gitmesi garip.Eve bağlayın daha bakımlı daha seksi gözükün.Daha havalı olursanız eşinizi sizi kaybetmekten korkar yalnız bırakmaz tek çözüm bu gibi:ssz:

Back
X