• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoksa bir ben mi?

İşte o benim için çok kolay olmaz yani baktıkça kafamda kurgu kuruyorum çünkü mesela son görülmesi 20.15 diyelim kimle konuşuyo napıyo sevgilisi mi var vs.

Kişilikle alakalı bir durum bence bu.Bazıları böyle daha kolay unutur.
Eğer takıntı haline getirdiysen,elin hep oraya gidiyorsa sil.Kendi vaktinden de boş yere çalmamış olursun.Ayrıca bol bol kitap oku.Ben çok klasik roman okuyordum mesela,bir dönemin insanının aşkını,dertlerini tanıyınca bizimkiler de neymiş demeyi öğrendim.

Omu ayrilmak istedi?
Bence face i satiliga cikar, ver birisne gitsin.
Boylelikle sende sifreyi bilmezsin, eski sevgilinde facenden olur ne guzel.
Hatta psikopat birine ver.
Degisik dusunceleri olan.
Herkes eski sevgilin yazdi sansin ve yolda goren taslasin. Hatta kufur etsin ustlere.
Hapis cezasina carptirilsin eski sevgilin.
Puahahaha, tm tm uyuycam. Uyudum.

hepsi bir süreç.İnsanların yüzde seksenide bu süreci yaşamıştır.Geçicidir.

Yasadiklariniz, yaptiklariniz gayet normal. Zamanla bu kontrollerin azaldigini goreceksiniz. Tavsiyem, iradenize hakim olup bu sureci kisaltmaniz. Engelleyin, silin her yerden. Ne yaptigiyla, ne paylastigiyla ilgilenmeyin. Hayatinizda olmayan birinin hayatinizi etkilemesine asla izin vermeyin.

Kişilikle alakalı bir durum bence bu.Bazıları böyle daha kolay unutur.
Eğer takıntı haline getirdiysen,elin hep oraya gidiyorsa sil.Kendi vaktinden de boş yere çalmamış olursun.Ayrıca bol bol kitap oku.Ben çok klasik roman okuyordum mesela,bir dönemin insanının aşkını,dertlerini tanıyınca bizimkiler de neymiş demeyi öğrendim.
Uygulamaya geçiricem ;)

Yasadiklariniz, yaptiklariniz gayet normal. Zamanla bu kontrollerin azaldigini goreceksiniz. Tavsiyem, iradenize hakim olup bu sureci kisaltmaniz. Engelleyin, silin her yerden. Ne yaptigiyla, ne paylastigiyla ilgilenmeyin. Hayatinizda olmayan birinin hayatinizi etkilemesine asla izin vermeyin.
Çook doğruu

:KK45:
Omu ayrilmak istedi?
Bence face i satiliga cikar, ver birisne gitsin.
Boylelikle sende sifreyi bilmezsin, eski sevgilinde facenden olur ne guzel.
Hatta psikopat birine ver.
Degisik dusunceleri olan.
Herkes eski sevgilin yazdi sansin ve yolda goren taslasin. Hatta kufur etsin ustlere.
Hapis cezasina carptirilsin eski sevgilin.
Puahahaha, tm tm uyuycam. Uyudum.
O tarz şeylerle uğraşacak kadar psikopat olsam onu vururdum

ayrılığım yeniyken bende başlarda senin gibiydim ama sonrasında baktım bu beni face'te engellemiş bende onu whatsap'ta engelledim.
hiç bir yerden takip etmiyorum artık çünkü ne yaptığı zerre umrumda değil.
sana tavsiyem sende benim gibi yap ;) her yerden engeli bas ne kendni üz ne de geçmişe takılı kal..
önüne baktığın sürece mutlu olursun :)

Back
X