Yoksa bir kardeşim mi var, kafayı yemek üzereyim =(

konu sahibi, cocuk babaninmi ogrendim mi? merak ettim yawwww

ya arkadaşm sen neden kafayı yiyosn anlamadm ki :bbo:
annen biliyosa,yok bilmeyip öğrenirde kabullenirse sana laf düşmez:delphin:
ayrıca baban nüfusuna da alsa nolur kikafamçokkarıştı
benm şu an başka kardeşim çıksa -ki benm babam yapabilir- dövmem sövmem ama kafayı da yemem şakkıdı

ya arkadaşm sen neden kafayı yiyosn anlamadm ki :bbo:
annen biliyosa,yok bilmeyip öğrenirde kabullenirse sana laf düşmez
:delphin:
ayrıca baban nüfusuna da alsa nolur kikafamçokkarıştı
benm şu an başka kardeşim çıksa -ki benm babam yapabilir- dövmem sövmem ama kafayı da yemem şakkıdı

Çok ilginç bir yorum.. Arkadaş kafayı yemesinde kim yesin? Babası annesini aldatmış gitmiş başkasından çocuk yapmış (eğer resim başka kadından olan çocuğun resmi ise) normal bir şey mi bu?

Kaldı ki bu aile sadece annesinden ibaret değil. Tamam anne kabullenmiş olabilir ama anne kabullendi diye bu iğrenç olayı kızcağız da kabullenecek değil. Hatta ben olsam (burası kişisel fikrim) anneme bile kırgın olurum bu rezilliği sineye çekti diye..

böyle bir durum da varsa ki ben çevremden de biliyorum olabiliyor.yakın çevremde de buna benzer şeyler oldu.burda tek suçtu babanız.evli olduğunu biliyorsa birlikte olduğu kadın.ama doğan çocuğun suçu yok.o çocuğun yerinde sen de olabilirdin.belki çoğu şeyin bedelini o ödeyecek.baban yine bak sizinle.kötü durumlar.ama bence henüz kesin bir şeyler yok iyi araştır.olma ihtimali de var.babanla konuş anneni araya sokmadan bir açıklama iste.bakalım ne diyecek.

konu sahibi bir sürü konuya yorum yazmissinda bir kendi konuna gelememissin.insanlarda ne oldu diye merak ediyo!!

suç babanda ne diğer kadının nede o masum çocuğun suçu yok onlara neden böyle öfkelisin anlamadım. hem nereden biliyorsun ki babamın çocuğu olduğunu ilk önce konuş bir anla neymiş ne değilmiş. bende mesela uzun zamandır göremediğim kişilerin çocuklarının resimlerini indirir bakarım eşimde bakar. belkide bir arkadaşının kızıdır o. öyle iyice anlatyıp dinlemeden hiddetlenmeyin fevri davranmayın. belkide babanın kızı ama onu gebertmek ne demek sonuçta o senin kardeşin daha çok kucak açman gerekiyor. çok yanlış düşüncelerdesin sakin olup derinlemesine düşün derim.

Belli ki yaşın oldukça küçük. Henüz hayata dair hiçbir tecrübe ve bilginiz yok.
Beni bilen bilir babamı kovarım sözü bile çok toy olduğunuzun kanıtı.
Eğer babanız annenizi aldatmışsa, anneniz bunu bile bile boşanmayıp devam ettiyse evliliğe sizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Anne- baba arasında yaşanan herşey onları ilgilendirir. Belli ki anneniz kabullenmiş ve devam etmiş.
Diyelim ki bir kardeşiniz var. Bunu babanıza sorun. Hesap sorar gibi değil. Bilgisayarımda bir resim buldum kimdi bu tanıyamadım diyin.
Belki netten kaydetti resmi ve resmin adı orjinalde o isimle kayıtlıydı.
Ve diyelim ki gerçekten kızı var. Çocuğu öldürürüm velet falan hiç hoş değil. Suçu neyki onun.
Babanada kızacağın tek nokta senden saklamış olmasıdır başka hiçbirşey için kızamazsın.

Belli ki yaşın oldukça küçük. Henüz hayata dair hiçbir tecrübe ve bilginiz yok.
Beni bilen bilir babamı kovarım sözü bile çok toy olduğunuzun kanıtı.
Eğer babanız annenizi aldatmışsa, anneniz bunu bile bile boşanmayıp devam ettiyse evliliğe sizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Anne- baba arasında yaşanan herşey onları ilgilendirir. Belli ki anneniz kabullenmiş ve devam etmiş.
Diyelim ki bir kardeşiniz var. Bunu babanıza sorun. Hesap sorar gibi değil. Bilgisayarımda bir resim buldum kimdi bu tanıyamadım diyin.
Belki netten kaydetti resmi ve resmin adı orjinalde o isimle kayıtlıydı.
Ve diyelim ki gerçekten kızı var. Çocuğu öldürürüm velet falan hiç hoş değil. Suçu neyki onun.
Babanada kızacağın tek nokta senden saklamış olmasıdır başka hiçbirşey için kızamazsın.

Kızılacak tek nokta babasının kendisini ve annesini bırakıp, başka kadının koynuna girmesi ve ondan çocuk yapması değil, bunu onlardan gizleyerek yapması öyle mi?

Kızılacak tek nokta babasının kendisini ve annesini bırakıp, başka kadının koynuna girmesi ve ondan çocuk yapması değil, bunu onlardan gizleyerek yapması öyle mi?

Hayır konu sahibi arkadaşımızın kızmaya hakkı olan tek nokta o.
Kendisini ve annesini bırakıp başka kadına gitmesine kızacak tek kişi annesi. ama o da belli ki kabullenmiş ve evlilik sürüyor.

Kendisini ve annesini bırakıp başka kadına gitmesine kızacak tek kişi annesi. ama o da belli ki kabullenmiş ve evlilik sürüyor.

katılmıyorum.
arkadaşta o ailede yaşıyor.
ve o adam babası..
annesini üzmüş,o aileyi hiçe saymış anneyi aldatmış, birde çocuk yapmış.
elbetteki,o ailede yaşayan o kızda ,bu acıları yaşayacak,babasının başka kadından çocuğunun olduğunu , ilişkisi olduğunu öğrenen bir çocuk nasıl babaya kızmazki..
bir tek anne değil,o evde yaşayan, o aileye mensup olan herkes bu acıyı beraber yaşıyor ..
sadece anne değil.

Ben de kesinlikle katılmıyorum. Bir aile sadece anneden ibaret değildir. Anne kabullendi diye çocukta babasının yaptıklarını kabullenmek zorunda değil.

arkadaş siteye giriyor ama kendi konusuna cvp yazma gereği duymuyor sanırım...
neyse inş her şey yolundadır.

arkadaşlar inanın içimden gelmedi bu haberi yazmak hak verin :(
aklımı dağıtmaya çalışıyorum.
evet bi kardeşim varmış ve babamla kavga ettimhaksızdı ve artık onla yaşamıyoruz utancından gitti
ve ondan tek şey istedim kızınıda diğer sevgisilinide benden uzak tutmasını çok öfkelendim çünkü ailemize bi ihanette blundu işte böle arkadaşlar malesef böle ama hiç bi bağım olmayacak ...

hakkında hayırlısı olsun bundan sonrası için o zaman arkadaşım....

saol :..:)

Back
X