Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi, cocuk babaninmi ogrendim mi? merak ettim yawwww
ya arkadaşm sen neden kafayı yiyosn anlamadm ki :bbo:
annen biliyosa,yok bilmeyip öğrenirde kabullenirse sana laf düşmez
ayrıca baban nüfusuna da alsa nolur kikafamçokkarıştı
benm şu an başka kardeşim çıksa -ki benm babam yapabilir- dövmem sövmem ama kafayı da yemem şakkıdı
Belli ki yaşın oldukça küçük. Henüz hayata dair hiçbir tecrübe ve bilginiz yok.
Beni bilen bilir babamı kovarım sözü bile çok toy olduğunuzun kanıtı.
Eğer babanız annenizi aldatmışsa, anneniz bunu bile bile boşanmayıp devam ettiyse evliliğe sizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Anne- baba arasında yaşanan herşey onları ilgilendirir. Belli ki anneniz kabullenmiş ve devam etmiş.
Diyelim ki bir kardeşiniz var. Bunu babanıza sorun. Hesap sorar gibi değil. Bilgisayarımda bir resim buldum kimdi bu tanıyamadım diyin.
Belki netten kaydetti resmi ve resmin adı orjinalde o isimle kayıtlıydı.
Ve diyelim ki gerçekten kızı var. Çocuğu öldürürüm velet falan hiç hoş değil. Suçu neyki onun.
Babanada kızacağın tek nokta senden saklamış olmasıdır başka hiçbirşey için kızamazsın.
Kızılacak tek nokta babasının kendisini ve annesini bırakıp, başka kadının koynuna girmesi ve ondan çocuk yapması değil, bunu onlardan gizleyerek yapması öyle mi?
Hayır konu sahibi arkadaşımızın kızmaya hakkı olan tek nokta o.
Kendisini ve annesini bırakıp başka kadına gitmesine kızacak tek kişi annesi. ama o da belli ki kabullenmiş ve evlilik sürüyor.
Hayır konu sahibi arkadaşımızın kızmaya hakkı olan tek nokta o.
Kendisini ve annesini bırakıp başka kadına gitmesine kızacak tek kişi annesi. ama o da belli ki kabullenmiş ve evlilik sürüyor.
neden bu konu bir sonuca bağlanmadı merak ettim