Yoksa çocuğum olmuyor mu ?

benim kuzenim ve eşi yıllardır geri çekilmeyle korunuyorlar ya da korunduklarını sanıyorlar :)

17 yıllık evliler kuzenim ve eşi isteyip geri çekilmedi ve hamile kaldı 2 kez
yani 2 kez çocuk istediler geri çekilmeyerek oldu çocukları :)

geri çekilmeyle olabiliyor çocuk ama çok düşük ihtimal

Kızlar ben 5 yıldır evliyim. Biz evlendiğimizden beri geri çekilme (korunma yöntemi olmadığını biliyorum) yöntemi ile korunuyoruz.
Çocuk tembelliğimizden istemiyoruz yoksa şartlar uygun.
Bu zamana kadar hiç hamile kalmadım. Hani derler ya bu yöntem çok riskli diye.
Acaba bizim çocuğumuz mu olmuyor ?
Ben her yıl muayene olurum bu zamana kadar bir sıkıntı söylemedi doktorlar.
Bu yöntemle uzun yıllar korunup sonra hamile kalan oldu 8mu_?
Eşiniz dikkatlidir olmamıştır. Madem kontrollerinizde sorun yok tedirgin olmayın o zaman

Kızlar ben 5 yıldır evliyim. Biz evlendiğimizden beri geri çekilme (korunma yöntemi olmadığını biliyorum) yöntemi ile korunuyoruz.
Hem geriçekilme ile korunuyorsun hem de hamile kalamıyorum çoçuğum olmuyormu diyorsun anlamadım zaten geri çekilme ile gebelik oluşsa çoğu kişi bu korunma yöntemini kullanmazdı

13 yıllık evliyim, çocuk düşündüğümüzzamanların haricinde bu yöntemle korunduk, son 6 yıldır kesintisiz bu yöntemle korunuyoruz ve hamile kalmadım

normalde bile korunmasız birliktelikte hamile kalma şansı taş çatlasa yüzde 20...
geri çekilme ile baya az..
ha ben o şekilde hamile kaldım.. yanı kalmışım ama doktor bile vay be şansa bak der gibi bi baktı yani...
dış gebelikti sonlandırıldı ama bi şok yaşadık yani...
dış gebelik ne demek? hep duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum:110:

Ben sizi anladim. Geri cekilme ile ilgili insanlar o kadar paranoyak ki bir dogum kontrol yontemi olarak gormuyorlar. Dogal olarak siz de bunca sene korumasina sasirmissiniz. Doktorum %50-60 koruma sagladigini soyledi ve tabi ki kesinlikle cocuk istemiyorsaniz basvurmamaniz gereken bir yontem. Ama olsa da olur olmasa da olur rahatligindaysaniz hap, spiral gibi seylerle korunmak yerine tercih edilebilir tabi ki. Korunmayi biraktiktan sonra 6 ay deneyin ovulasyon donemine dikkat ederek. Gebelik olusmazsa doktora danisin.

dış gebelik ne demek? hep duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum:110:
döllenen yumurta rahimde değil yumurtalıkta, tüplerde vaya karın boşluğunda tutunuyor...genelde tüplerde tutunma olayı görülüyormuş. benim de sağ tüpte idi. önce bir anda başlaya kahverengi lekelenme ile gittim doktor.. düşük veya dış gebelik dendi...zaten lekelenmeden hemen sonra şiddetli karın kasık ve uyluğa kadar inen ağrı oldu. sonra tedavi işe yaramadı acil ameliyata alındım ve tüpüm zarar gördüğü için alındı. çok tehlikeli bir şey bence.. yani ben ölümden döndüm...:110:

döllenen yumurta rahimde değil yumurtalıkta, tüplerde vaya karın boşluğunda tutunuyor...genelde tüplerde tutunma olayı görülüyormuş. benim de sağ tüpte idi. önce bir anda başlaya kahverengi lekelenme ile gittim doktor.. düşük veya dış gebelik dendi...zaten lekelenmeden hemen sonra şiddetli karın kasık ve uyluğa kadar inen ağrı oldu. sonra tedavi işe yaramadı acil ameliyata alındım ve tüpüm zarar gördüğü için alındı. çok tehlikeli bir şey bence.. yani ben ölümden döndüm...:110:
hmmm tamam şimdi anladım teşekkür ederimm:) Allah korumuş sizi, şükürler olsun..

Zaten her ay belirli günlerde cocugunuz olma ihtimali var.Geri çekilme ile de olsa korunmussunuz. O yuzden olmuyor demek sacma olur. Ne zaman ki 1 sene boyunca korunmada ilişkiniz olur yine de cocuk olmaz o zaman şüphelenebilirsiniz

5 senedir bu yöntemle korunuyoruz. İki kez hamile kaldım ama ikiside isteyerek di yani korunmasız. Onun haricinde hiç kalmadım. Bu erkeğin kendini bilmesi ile alakalı

Kısır olduğun söylenemez ama emin ol çok doğurgan bir kadın olsan 5 yıl dayanamaz hamilelik oluşurdu kesin. Çok aşırı doğurgan olmadığını düşündüm ben.

Back
X