yoksa erkek arkadaşım ana kuzusu mu??

merve_3535

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
286
162
18
kızlar merhaba..konumla ilgili özet geçeyim.uzun süredir beraber oldugum sevgilimin annesi beni istemiyor.ve ben annesine en ufak kötü davranışta bulunmadım.hatta bana laf falan attı (ırkçı bi şekilde),sesimi çıkarmadım.hiç dişli biri değilim.erkek arkadaşımın annesinden çekindiğini fark ettim.halbuki annesi benimle ilgili kötü sözler söylüyor,bunu hissediyorum kadını da az çok tanıdım.sevgilim beni savunuyor mu hiç bilmiyorum.eğer savunmuyorsa çok incinirim..çünkü ben hiçbirine bir kötülük yapmadım.aklımdan kötü bişey geçirmedim.sevgilimle aramızda şu an mesafe var.telefonda konuşurken bile kelimeleri yuvarlıyor.sesini duymasın ailesi diye muhtemelen .Napıcam ben? bu tür şeyler için ailesine sözünü geçirmiyorsa,bi dur demiyorsa, benimle nasıl evlenecek??

Irkci bir sekilde nasil laf attiki. Ayri ülkelerde mi yasiyorsunuz? ERkek arkadasiniz size bunlari gelip söylüyormu Annem seni istemiyor gibisinden?

yok ırk farklılığımız yok.bikaç sene farklı bi şehirde yaşamıştım.o yüzden öyle bi laf etti..farklı olsam bile yaptğı çok merhametsizce.

söylemedi.ben anladım:/

Anliyorum. BAsimdan böyle birsey gecti. Sonra söyle birsey oldu. SEvdigi kadini savunamadi arkasinda duramadi. Gitti daha benimleyken annesinin istedigi bir kizla görüstü sözlendi. Nisana bir hafta kala benden ayrildi. Sonra evlendi tabi. Ama iyiki de gitti yani. Insan sevdigi adamin/kadinin arkasinda nasil duramaz. O gün bugündür insanlari din, dil, yasam tarzi, hayat görüsü yüzünden yargilayan insana ifrit olurum. Sen kimsin ki!!!

inan senin yaşadıklarını yaşıyorum ben de şu an.psikolojim alt üst oldu.arkamda durmıycak diye korkuyorum.belirsizlik ne kötü birşeymiş. allah herkese önce merhamet versin.gerisi bir şekilde geliyor sanırım..

Şimdiden böyle sorunlar varsa çok uzatmamanız gerekir. Yoksa iki tarafta çok üzülür. Belli ki sevgilin sen ve annesi arasında kalmaktan korkuyor. Sonunuzu pek parlak göremedim.

Şimdiden böyle sorunlar varsa çok uzatmamanız gerekir. Yoksa iki tarafta çok üzülür. Belli ki sevgilin sen ve annesi arasında kalmaktan korkuyor. Sonunuzu pek parlak göremedim.
ben de göremedim.. şimdiden arada kaldı ve yavaş yavaş komple ona dönüyor gibi..tabiki annesini sevsin araları bozulsun istemem.ama keşke birazcık saygı duysaydı oğluna.

ZOr bir durum cok zor biliyorum kabullenmesi dahada zor. Amin insAllah Allah herkeze önce merhamet versin. Ona kimse annenle sevgilin arasinda kal demiyor ama dengeyi tuturacakta o. Telefonda gizli gizli konusacagina yapmasi gerekeni yapsin.

ben de göremedim.. şimdiden arada kaldı ve yavaş yavaş komple ona dönüyor gibi..tabiki annesini sevsin araları bozulsun istemem.ama keşke birazcık saygı duysaydı oğluna.
Her zaman istediğimiz şeyler olmuyor maalesef. Sevgilinin elinde annesin sana laf söylemesi ya da söylememesi .

AYRIL VE YOLUNA BAK.BAŞKA BİR YORUM YAPMAYA GEREK BİLE YOK.

laflari yuvarliyorsa ondan adam olmaz, benim eski nisanlimda oyleydi. eski kaynanada ondan farkli sehirli oldugum icin beni istemedi. gerci bizimki biraz farkliydi, oglunun yaninda canim cicim bana ise kotu davranirdi.
Ama istemedigi acikca bellliydi zaten. ve eski nisanlimda senin sevgilin gibi hiç bisey demezdi

allah daha büyük bi dert vermesin. ama bu yaşadığım durum da beni çok üzüyor.ağzımı açıp da birşey demek istiyorum,susuyorum..evlensek de sonumuz iyi mi olacak? hayırlısı neyse o olsun diyorum. ama biz nişanlanacak haddeye bile gelemiycez muhtemelen bu gidişle beni istemeye bile gelmiycek ailesi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…