- 6 Şubat 2016
- 286
- 162
- 18
- Konu Sahibi merve_3535
-
söylemedi.ben anladım:/Irkci bir sekilde nasil laf attiki. Ayri ülkelerde mi yasiyorsunuz? ERkek arkadasiniz size bunlari gelip söylüyormu Annem seni istemiyor gibisinden?
Nasıl bi cümleydi meselasöylemedi.ben anladım:/
Demek bi de fark olsa neler diyecek.. Hemen tanışmasaydın keşke fazla yüz göz olursunuz gibi duruyoryok ırk farklılığımız yok.bikaç sene farklı bi şehirde yaşamıştım.o yüzden öyle bi laf etti..farklı olsam bile yaptğı çok merhametsizce.
söylemedi.ben anladım:/
uzun süre sonra tanıştım inanınDemek bi de fark olsa neler diyecek.. Hemen tanışmasaydın keşke fazla yüz göz olursunuz gibi duruyor
inan senin yaşadıklarını yaşıyorum ben de şu an.psikolojim alt üst oldu.arkamda durmıycak diye korkuyorum.belirsizlik ne kötü birşeymiş. allah herkese önce merhamet versin.gerisi bir şekilde geliyor sanırım..Anliyorum. BAsimdan böyle birsey gecti. Sonra söyle birsey oldu. SEvdigi kadini savunamadi arkasinda duramadi. Gitti daha benimleyken annesinin istedigi bir kizla görüstü sözlendi. Nisana bir hafta kala benden ayrildi. Sonra evlendi tabi. Ama iyiki de gitti yani. Insan sevdigi adamin/kadinin arkasinda nasil duramaz. O gün bugündür insanlari din, dil, yasam tarzi, hayat görüsü yüzünden yargilayan insana ifrit olurum. Sen kimsin ki!!!
inanın birçoğumuz gibi o kadar emek verdim ki.insan sırf bu yüzden bile bırakamıyor sevdiği adamı.emek herşeydir..buna rağmen ottan sebeplerle ailesi beni istemiyor.allahım merhamet versin..Yakma kendini.
Ana oğul kendilerine "layık" birini bulsunlar.
ben de göremedim.. şimdiden arada kaldı ve yavaş yavaş komple ona dönüyor gibi..tabiki annesini sevsin araları bozulsun istemem.ama keşke birazcık saygı duysaydı oğluna.Şimdiden böyle sorunlar varsa çok uzatmamanız gerekir. Yoksa iki tarafta çok üzülür. Belli ki sevgilin sen ve annesi arasında kalmaktan korkuyor. Sonunuzu pek parlak göremedim.
inan senin yaşadıklarını yaşıyorum ben de şu an.psikolojim alt üst oldu.arkamda durmıycak diye korkuyorum.belirsizlik ne kötü birşeymiş. allah herkese önce merhamet versin.gerisi bir şekilde geliyor sanırım..
Her zaman istediğimiz şeyler olmuyor maalesef. Sevgilinin elinde annesin sana laf söylemesi ya da söylememesi .ben de göremedim.. şimdiden arada kaldı ve yavaş yavaş komple ona dönüyor gibi..tabiki annesini sevsin araları bozulsun istemem.ama keşke birazcık saygı duysaydı oğluna.
AYRIL VE YOLUNA BAK.BAŞKA BİR YORUM YAPMAYA GEREK BİLE YOK.kızlar merhaba..konumla ilgili özet geçeyim.uzun süredir beraber oldugum sevgilimin annesi beni istemiyor.ve ben annesine en ufak kötü davranışta bulunmadım.hatta bana laf falan attı (ırkçı bi şekilde),sesimi çıkarmadım.hiç dişli biri değilim.erkek arkadaşımın annesinden çekindiğini fark ettim.halbuki annesi benimle ilgili kötü sözler söylüyor,bunu hissediyorum kadını da az çok tanıdım.sevgilim beni savunuyor mu hiç bilmiyorum.eğer savunmuyorsa çok incinirim..çünkü ben hiçbirine bir kötülük yapmadım.aklımdan kötü bişey geçirmedim.sevgilimle aramızda şu an mesafe var.telefonda konuşurken bile kelimeleri yuvarlıyor.sesini duymasın ailesi diye muhtemelen .Napıcam ben? bu tür şeyler için ailesine sözünü geçirmiyorsa,bi dur demiyorsa, benimle nasıl evlenecek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?