yoksa erkek arkadaşım ana kuzusu mu??

herne kadar saygılı olsakda hakedene gerekli cevabı vermemiz gerekir diye düşünüyorum biraz dişli olmaya çalış sevgilin kem küm etsede onada hak vermek lazım ikinizin arasında kalmiş ama ne olursa olsun sana laf söyletmemesi gerekirdi.

ona da üzülüyorum arada kaldı diye.ama bütün bu olanlar beni sevip sevmediğinin kanıtı olcak gibi.seçim yapmak zorunda kalabilir:/

ah şu gerektiği yerde dişli olabilmeyi bi öğrensem :)

inanın birçoğumuz gibi o kadar emek verdim ki.insan sırf bu yüzden bile bırakamıyor sevdiği adamı.emek herşeydir..buna rağmen ottan sebeplerle ailesi beni istemiyor.allahım merhamet versin..

İnanırım kadınlar daha yapıcı genelde zaten,erkekler daha kolay vazgeçiyo daha güçsüz bence.
Emek vermişsin sevgi de var ama şimdikinden daha çok üzüleceksin çok açık belli. bunu kaldırabilecek misin kendine sor.
Hayatına gençliğine yazık. Biraz geri çekil bakalım ne yapacak,üzüldüğünü anlasın biraz da o düşünsün.
İnsanlara fesatlık yapıyolar ya,Allah ıslah etsin.

Canım daha kapıdan adımını bile atmamışsın, attığında yapılanlar daha çirkin olur. Emek verdin, sevdin iyi de bütün ömür sabretmek zorunda değilsin. Güzel bir aşk olarak kalsın hatıranda. Öbür türlü lanet ede ede yaşamaktan daha güzeldir. Bugün sen alttan alırsın ama yarın ailen alamaz. Çok zorlanırsınız. Allah hakkında hayırlısını versin.

Emin ol evlenirsen daha beterlerine maruz kalacaksın. Çiftçi de ürününe emek veriyor ama bir gecelik bir don bütün mahsülü mahvedebiliyor. Yok ben buna emek verdim diye çiftçi donmuş ürünü canlandırmaya çalışmıyor. Cümle düşüklüğü için afedersin benim derdim de deryalar kadar, konsantre olamıyorum yazmaya güzelim herkesin hayatta birlikte yürüyeceği yol belli, bir ilişkiyi tek taraflı zorlayarak yürütmeye çalışırsan ilerde zarardan başka birşey getirmez sana. Daha çok emek israfı, zaman israfı. Öğrendiklerini yanına kar bil, yoluna devam et. Hiç moralini bozma üstelik, bir süre daha gözlemle sakin sakin. Baktın aynı tas aynı hamam. Güzel bir ders vererek onlara koy noktayı gitsin. Kendini ezdirmeyen biri olmayı da öğrenmiş olursun böylelikle. Allah sevgiye, emeğe değer veren birilerini çıkartır inşallah karşına

çok güzel dediniz.hiçbir zararımın dokunmadığı ailesi bana böyle yapıyorsa bence de bu fesatlıktır.ya kendisinin de başına gelseydi? yazık değil mi bize,bana?onca emek...neler çektim neler yaşadım ilişkimizi bu boyuta getirebilmek için bi ben bilirim bir de Allah.Allah biliyor ya kalbim temiz.Ben de Allaha havale ettim.zaten yapacak başka bişey kalmadı kendi adıma..

ben de öyle düşünüyorum canım,şimdiden bu kadar zorluk..ileride kim bilir neler yaşarım?Zaten tanıştıgım ilk günden ırkçı bi söylemle bana laf edildi.ırkçı insandan herşeyi beklerim.75 yaşında kadın böyle davranıyorsa,ben napabilirim?ah,emek vermesem bu kadar sabredebilir miyim? taş olsa inanın çatlar..ileride benim evime de müdehale ederler biliyorum.tek dileğim biraz daha güçlü olabilmek şu an için.

amin canım..evet hepimizin dertleri var biliyorum.dertsiz insana rastlamadım şu güne kadar.Allah herkesin derdine dermanlar eylesin.ben kendimi cok ezdirdim,çok sessiz kaldım.dediğin çok doğru emek de bir yere kadar.ben sadece vaktin dolmasını bekliyorum..kendimi geri çekiyorum artık.Allah hayırlısını verir inşallah.anası da oğlunun turşusunu kursun canım ne diyeyim ah ah..

baştan istemiyorum dediyse siz bütün engelleri aşıp evlensenizde hayatınızı zindan etmekten geriye kalmıyorlar. burnundan getiriyorlar. tecrübeyle sabit. ayrı şehirlerde olsak bile bunu çok güzel yapıyorlar. yine sevmeye devam ediyorsun ama mutsuzsun. yolun başındasın çok sevmiyorsan bunları düşünerek karar ver. ama seviyorsan mutsuzluğuda göze alırım diyorsan yolunuz açık olsun Allah kayınvalindenle aranıza sevgi saygı versin.

ileride daha büyük sorunlar yaşıycağımı düşünüyorum artık iyice.merhametsiz insanlardan korkuyorum ben.bu kadında merhamet oldugunu sanmıyorum.çok seviyorum,uzun senelerim geçti.yolun başındayken tanışsaydım coktan vazgeçmiştim:/ ama malesef geç tanıştık..amin canım inşalllah.Allahtan dileğim ona biraz merhamet vermesi..

hepimizin annesi kıymetli...fakat bunlarınkinin farkı-özelliği ne anlamadım? zaten benim arkamda durmayacaksa benim de işim olmaz.anasına olsun bütün hayırları ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…