- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Bunlar anksiyete belirtisi / stresten uzak durmaya biraz daha tevekkul etmeye calis. İlerde donusu olmayan zararlara yol acabilir. Bkz. Ben. Kendine dikkat et. Simdiden hayirli olsun.yorumlarınız için çok teşekkür ederim, ben malesef son zamanlarda çok takıntılı ve paranoyak biri oldum çıktım, aklımdan ne senaryolar geçiyor anlatamam, mayısta düğünüm var, düğünümü görür müyüm diye bile düşündüm, neler neler...
inşallah dediğiniz gibidir, pazartesi günü anlarım artık...
başka bir şey de olabilir
ya da basit bir kist olabilir burdan söylemek mümkün değil
iyi düşünün. benim de ağrım oldu geçen sene çok taktım ama sonunda hiçbir şey çıkmadı.
yeme düzeninizi değiştirin organik beslenin tavuk süt ve yumurta özellikle spor da iyi geliyor kadınlara. fazla kilonuz varsa verin östrojen fazlalığı yapar.
sonuçları bize de bildirin.
Merhaba,aynı sorun ben de de var tam göğsümün altinda kucuk bir morluk cikti agustosta gider diye bekledim baska sey olmadigi icin kac aydir duruyor şimdi de yanında bir kızarıklık daha cikti o da gitmedi ama kitle falan yok ben de cok korkuyorum salı gunu gidicegim ben de doktora yasiniz kac bilmiyorum ama kanser oldugunu dusunmuyorum
memende kist olabilir .
Beze olabilir .
Kanser kendini öyle belli etmiyor çok sinsi ilerliyor diye biliyorum .
Ki benim asıl tahminim yanlış sütyen kullanımı
korkmayın bence kötu birsey yoktur insallah
kaç kilosunuz ailenizde şeker hastası varmı yada sizde kilolu insanlarda şeker hastası olup ilaç kullanmayanlarda bazen bu tür küçük yaralar çıkıyor kendiliğinden kayboluyor
Kötüye yormayın iyi şeyler düşünün.. İlla kanser olacaltır die bi kaide yok ne hastalıklar var belki kisttir bezedir tümorda olabilir iyi huylusundan ya da gelip geçici bişeydir iyi şeyler düşünürseniz rahat edersiniz. Geçmiş olsun şimdiden. Pazartesi sonucu yazarsanız seviniriz
Enfeksiyon var gibi geldi. Akinti var mi ?
Bende ilişki sonrası kanama gördüm die kendimi rahim kanseri ilan etmiştim ilahi bennn:))Bende geçenlerde kalpten şüphelendim .
Sürekli sol kolum ağrıdı . Sol göğsüm acıdı filan
Ailede kronik kalp var . Dayımda 2 hafta önce baypas olmuştu .
Gittim aldığım yanıt '' kalbinin durumu gayet iyi pompalaması filan güçlü sorun yok ''
Kansızlık için dahiliyeye git susmayankalem dedi yolladı beni
Doktordan çıktıktan 1 gün sonra hiçbir ağrım kalmadı
Kendimizi psikolojik olarak da etkiliyoruz .
Fark ettikten sonra ağrın artıyor sürekli aklında bu soru oluyor filan
Seninkide öyle olacak iyi sonuçla çıkacaksın inanıyorum ben
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/yanlis-sutyen-secimi-bas-agrisi-yapiyor-126759.htmlo sutyen derdi zaten... doğrusunu nasıl bilebilirim, hiçbiriyle rahat edemiyorum cidden.
O kadar canım sıkıldı ki dayanamayıp buraya sormak istedim, belki içimi rahatlatacak bi kaç bilgi veren olur.
Bi kaç gündür memem ağrıyordu, dün gece de baktım sol mememin alt kısmında kızarıklık var, etrafı da mor gibi, hatta damarlı bi görüntüsü var. sivilce vs değil kesinlikle, bi çıkıntı yok ama derinin görüntüsü bozulmuş gibi.
dokunduğumda da elime sert bi şeyler geldi, içinde bi sertlik var gibi.
Doktora git diyeceksiniz tabi ama pazartesi günü ilk işim doktora gitmek olacak zaten. Ama pazartesiye daha 2 gün var ve ben bu 2 günü moralim bozuk geçirmek istemiyorum.
Bilgisi olan bi şeyler söyleyebilir mi? Bu gibi bulgular sadece kanserin belirtisi midir? Başka bi şey olamaz mı? Daha önce bu bulguları yaşayıpta sonuçları temiz çıkan oldu mu? Çok korkuyorum, ne sağlıklı beslenebiliyoruz ne havamız temiz, ne de stressiz bir hayatımız var. Öyleysem de şaşırmam yani.
Aynen öyle,Kanser kitleleri dokununca acimaz.
Kizariklik morarma varsa ya bir yere carptiniz hatirlamiyorsunuz. Ya da doku zedelenmesi felan var.
Icinizi ferah tutun.
Bir arkadasimda agrili bir kitle icin gitti temiz cikti.
Ama siz yinede ihmal etmeyin iyice muayene olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?