Yoksa kanser miyim?

Bunlar anksiyete belirtisi / stresten uzak durmaya biraz daha tevekkul etmeye calis. İlerde donusu olmayan zararlara yol acabilir. Bkz. Ben. Kendine dikkat et. Simdiden hayirli olsun.

her sislik her kitle kanser olucak diye birsey yok ama insan iste herseyi kotuye yoruyor maalesef bide kafanıza taktıkca o hastalıgın belirtileri psikolojik olarakda verirsiniz benim kuzende de vardır sislik gogusde onemsiz birsey cıkıtı..bende boyle kafaya takan biriyim olmayan seyleri var ederiz boyle Allah korusun

Kuzenim de iki uykusuz gece geçirmişti onunki yağ bezesi imiş

Hatta arkadaşıma da kötü galiba demişlerdi de onunki de yağ bezesi çıktı

Alanında uzmana gidin daha fazla sıkmasınlar Can'ınızı acabalarla

benim bir arkadaşımın göğsünde sürekli öyle kistler oluşup oluşup yok oluyor
yapısal ve tamamen zararsız belki o tarz bişeydir hemen kötüye yormayın
ama mutlaka doktora gidin tabi pazartesi

korkmayın bence kötu birsey yoktur insallah
kaç kilosunuz ailenizde şeker hastası varmı yada sizde kilolu insanlarda şeker hastası olup ilaç kullanmayanlarda bazen bu tür küçük yaralar çıkıyor kendiliğinden kayboluyor

Kötüye yormayın iyi şeyler düşünün.. İlla kanser olacaltır die bi kaide yok ne hastalıklar var belki kisttir bezedir tümorda olabilir iyi huylusundan ya da gelip geçici bişeydir iyi şeyler düşünürseniz rahat edersiniz. Geçmiş olsun şimdiden. Pazartesi sonucu yazarsanız seviniriz

Bende geçenlerde kalpten şüphelendim .
Sürekli sol kolum ağrıdı . Sol göğsüm acıdı filan
Ailede kronik kalp var . Dayımda 2 hafta önce baypas olmuştu .
Gittim aldığım yanıt '' kalbinin durumu gayet iyi pompalaması filan güçlü sorun yok ''
Kansızlık için dahiliyeye git susmayankalem dedi yolladı beni
Doktordan çıktıktan 1 gün sonra hiçbir ağrım kalmadı
Kendimizi psikolojik olarak da etkiliyoruz .
Fark ettikten sonra ağrın artıyor
sürekli aklında bu soru oluyor filan
Seninkide öyle olacak iyi sonuçla çıkacaksın inanıyorum ben

tabiki pazartesi bu konunun altına yazarım sonucu :)

23 yaşındayım, siz de sonucu yazın buraya merak ettim inşallah kötü bi şey yoktur.

memende kist olabilir .
Beze olabilir .
Kanser kendini öyle belli etmiyor çok sinsi ilerliyor diye biliyorum .
Ki benim asıl tahminim yanlış sütyen kullanımı

o sutyen derdi zaten... doğrusunu nasıl bilebilirim, hiçbiriyle rahat edemiyorum cidden.

kilo fazlalığım var malesef... vermeye çalışıyorum :/

yazarım sonucu :)

Enfeksiyon var gibi geldi. Akinti var mi ?

yok hiç akıntı yok.

Bende ilişki sonrası kanama gördüm die kendimi rahim kanseri ilan etmiştim ilahi bennn:))

Son 1 aydır bende de o korku var . Çok yakın arkadaşımda Teşhis edildi . Ondan çok etkilendim . Psikolojikyir diye umut ediyorum . Sizin yaşınız daha küçükmüş ama artık çok Yaygın . 30 undan sonra rutin göstermek lazım . Ne kadar erken Teşhis o kadar iyi . Göstermekte fayda var . Ya çıkarsa diye gitmekten korkuyorum . Ya bişey elime gelirse diye yoklamaktan bile korkuyorum .

Biz annemle 6 sene meme kanseri mücadelesi verdik. Yapabileceğim bir şey olursa yaz bana, ama bahsettiğin olay kanser belirtisi değil, sakin ol :)

bir arkadaşım kitleyi farkedip hemen ddr. a gitmişti. ve evet kanserdi... öyle belirti vermeden pat diye çıkıveriyor... inşallah iyi olacak... siz kesinlikle ihmal etmeden dr a gidin...insallah önemsiz bişeydir... önce genel cerrahtan randevu alın... direk meme cerrahına gidilmiyor.randevu aldınız mı?

Kanser kitleleri dokununca acimaz.

Kizariklik morarma varsa ya bir yere carptiniz hatirlamiyorsunuz. Ya da doku zedelenmesi felan var.

Icinizi ferah tutun.

Bir arkadasimda agrili bir kitle icin gitti temiz cikti.

Ama siz yinede ihmal etmeyin iyice muayene olun.

Aynen öyle,
Bizde gittik. Acımıyordu, kanserli kitle. Doktorum kanserli kitlenin acımayacağını belirtti o gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…