Yoksa kanser miyim?

Sertlik olduğundan emin misin ? Diğer tarafla karşılaştırdın mı ? Aynısı diğer tarafta yok mu ?
Belki ciltle alakalı olabilir diye soruyorum.

Bulunduğun şehirde ketem i bul git. Ücretsiz. Mammografi ve usg çekiliyor. Hastanede randevular aylar sürer.. Aile hekimliğine git ebe hanıma danış bulamazsan.

Bulunduğun şehirde ketem i bul git. Ücretsiz. Mammografi ve usg çekiliyor. Hastanede randevular aylar sürer.. Aile hekimliğine git ebe hanıma danış bulamazsan.
ketem 40 yaşındaki kadınlara bakıyor canım gögüste oyuzden genel cerrahiden randevu almalı yada gitmeli

Canım benim annem meme kanseri'ni yendi.
Kemoterapiler, ışın tedavi'leri neler yaşadı..

Ben bile senin kadar korkmadım tıpkı sendeki şkayetlerle doktora gittiğimde..

iki göğsümdede kistcikler var,kimi büyük kimi az daha küçük..
Bitanesi büyüme yaptı, doktor riskli görüp aldı, biyopsi temiz çıktı Allahtan..

Sürekli sancı yapar, ağrır memelerim.
Ben alıştım buşekilde yaşamaya, her 6 ayda bi ultrason çektirip genel cerraha yorumlatıyorum..
Kistcikler büyümediği sürece sorun görmüyor kendisi..

Yani okadar korkmana gerek yok,

Canım devlete gidicen onlarda hemen randevu vermiyor özeller 50tl ye meme ultrasonu çekiyor borç harç bul git bence bekleme pazartesiyi yaş kaç birde daha önce rutin meme konrollerini yaptırdınmı hiç

Son aylarda bende aynen bu durumdayım.Yakın akrabamda çıktı.Tedavi oluyor.
Geçenlerde gece yarısı uyumakla uyumamak arasında elime bir sertlik geldi.Fırladım yataktan ışığı açtım.Apar topar geceliği nerden açacağımı şaşırdım panik halde.Zaten yatarken sütyen takma alışkanlığım da yok.Göğüs ucuymuş :)
Gülermisin ağlarmısın

Canım geçmiş olsun. Öncelikle sakin ol güzel düşün olumlu düşün! Benimde 2 sene evvel (yaşım 25) sol göğsüm sağ göğsüme oranla daha büyüktü bariz belli büyüklük ama. İçi acıyordu acıdan ağrıdan sızıdan ağlıyordum. Taş gibiydi tamamıyla. Ateş gibide yanıyordu. Damarlarım belirginleşmisti. Sağ memem ise çok normaldi. Ben de panikledim dedim eyvah ben kanser miyim diye çünkü annemin teyzesi meme kanseri olmuş (özellikle anne tarafı önemli)... Akabinde doktora gittim. Genel cerrah el muayenesi yaptı sonrada ultrasonla bakıldı. Sonuç: Yoğun meme dokusu. Temizdi bir şey çıkmadı. Sen benim yaptığımı yapma karalar bağlama emi. Pozitif düşün. Korkma. Geçmiş olsun.

Annemde de var mesela iyi huylu. Doktor aldırmasanız da olur size bir zararı olmaz fakat aldırırsanız daha çok rahat edersiniz dedi.
Sizde içinizi ferah tutun.
Geçmiş olsun..

bence korkup gitmemek, kafanı kuma gömmek gibi. sen bakmasan da orda... kesinlikle git, yüzleş, tedavini ol. ben de pzt gideceğim.

Biz annemle 6 sene meme kanseri mücadelesi verdik. Yapabileceğim bir şey olursa yaz bana, ama bahsettiğin olay kanser belirtisi değil, sakin ol :)

çok teşekkür ederim, sonuçlar bi çıksın da inşallah bi şey sormama gerek kalmaz :)

hala almadım en kısa zamanda alacağım.

Sertlik olduğundan emin misin ? Diğer tarafla karşılaştırdın mı ? Aynısı diğer tarafta yok mu ?
Belki ciltle alakalı olabilir diye soruyorum.

karşılaştırdım ama solda olan yerde sağda yok, sağda olan yerde solda yok :)

Acaba dugun stresinde olusmus birsey olmasinz?
Veya adet donemine yakin misin?

yakın aslında zamanı geçti gibi ama olamadım hala :)

ketem devlete mi bağlı yoksa ücretli bi yer mi?

Regl dönemin yakın mı? İçerdeki bezeler şişebilir

aslında olmam lazımdı ama olmadı daha :)

Reactions: Yeu
Ketem devlete ait tatlım.

Bizde ailede de var . Arkadaşımdan sonra sürekli kafamda . Onda ailede olmadığı halde çıktı . Bir anda altüst oldu tüm hayatı. Çok etkilendim . Olabilir tabi hersey Allahtan sonuçta . Baktırmak lazım . Erken Teşhis çok önemli bu hastalıkta .

Annem ve kiz kardesimde dedigin belirtilerle hastaneye gitmislerdi,bikac yil arayla,kistti,ameliyat ile kistler alindi,iyi huyluydular cok şükür..Kotu huylu da olsa moralini yuksek tutmaya calis ama Allahin izniyle ii huylu cikacaktir,insallah.

ben daha geçen hafta doktora gittim memem çok ağrı yapıyordu sadece tek bir nokta doktor iyi bir doktor dedi kızım bak ağrıyan memeden korkma meme kanseri vakalarının %90 nı ağrımadan rutin kontrollerde veya ağrısız kistle ortaya çıkar dedi içini ferah tut ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…