Ya arkadaŞlar transferden sonra gerÇekten bu kadar dİkkatlİ olmak gerekİyor mu
yanİ ben transferden sonra en fazla İkİ gun dİnlenİp İŞe gelecegİmİ dÜŞÜnÜyorum ama sİz neredeyse hİÇ hareket etmeyecek kadar dİkkatlİ olmamız gerekİyor dİyorsunuz yanİ benİm İŞten eve gelİrken servİs kullanmam gerekİyor ve servİsİ uyaramam Çukura gİrme sallama falan dİye :)
İŞtede mecbur gİyİnmeme dİkkat etmem gerek topuklu ayakkabı falan
bazen Çok sık oturup kalkmam gerekebİlİyor ne yapıcam ben Şİmdİ
canım benim inşallah allah kalbine göre versin...bekliyoruz bakalım anneliği babalığı....sen sakın kötü düşünme tamammı...pozitif olki pozitif çıksın inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur annesine inşallah....ruyamda rakam gordum 8 ve 12 bi isaretmi ki ya 8.gun test yapim diyorum hemdr o gun babalar gunu ya esime hediyr olur
Ruyamda esimin tekrar tese amliysti oldunu gordum canim sikildi malummu oldu tovbe ya
Benim tek tarafta batmalar hep aksam ustu basliuo uyuyana kadar araliklarla devam ediyo pskilokik diil baya siddetlidr
Peki ins tutmustur allahim bana anneligi esime babaligi tatdirir allahim dua edin bana
figen haberdar et bizi
ruyamda rakam gordum 8 ve 12 bi isaretmi ki ya 8.gun test yapim diyorum hemdr o gun babalar gunu ya esime hediyr olur
Ruyamda esimin tekrar tese amliysti oldunu gordum canim sikildi malummu oldu tovbe ya
Benim tek tarafta batmalar hep aksam ustu basliuo uyuyana kadar araliklarla devam ediyo pskilokik diil baya siddetlidr
Peki ins tutmustur allahim bana anneligi esime babaligi tatdirir allahim dua edin bana
figen haberdar et bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?