Elimde malesef hiç yok.gebelik testi yapın
Acilde yapınca 1 saate çıkıyor. Amin inşallah ya cok cok korkuyorum hamile olsam bile yine aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum...Test yapn ya da saat 10 olmadan kayıtlı olduğunuz sağlık ocağına gidin kan verin ya öğleden sonra ya da yarına çıkar sonuçlar... İnşallah hamilesinizdir
git. varsa ogrenirsin.yoksa içindeki umudu bititirsin.Kızlar 5 ay once kürtaj oldum bebegimin gelişimi durduğu için.
Ve korumadık bu ay adetim 1 gün gecti hastaneye gitsem mi gitmesem mi çok hamile kalmak istiyorum ama çok ta korkuyorum nolur beni bi rahatlatin
O zaman acile gidin kan verin... Korkulacak bişey yok, yoksa da üzülmeyin, en azından bir süre daha rahminiz dinlemiş olur... Bana kalsa biraz daha bekleyin derim ama tabi söz konusu çocuk olunca kimsenin aklı sağlıklı çalışmıyor bende dahil :)Acilde yapınca 1 saate çıkıyor. Amin inşallah ya cok cok korkuyorum hamile olsam bile yine aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum...
Cok,istedigim halde ikisinden de cok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam korkusu varHamile kalmaktan mı korkuyosunuz, yoksa hamile değilseniz diye mi korkuyorsunuz anlamadım ama test yapmaktan başka içinizi rahatlatacak birşey yok malesef.
Korkmayın, her seferinde aynısını yaşayacaksınız diye birşey yok ki, yine hamile kalır, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bu sefer. Hamile değilseniz de üzülmeyin, zamanı gelince olur herşeyin sırası var. Hayırlısı olsun.Cok,istedigim halde ikisinden de cok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam korkusu var
Çok sagolunKorkmayın, her seferinde aynısını yaşayacaksınız diye birşey yok ki, yine hamile kalır, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bu sefer. Hamile değilseniz de üzülmeyin, zamanı gelince olur herşeyin sırası var. Hayırlısı olsun.
bi iki gün daha bekleyip öyle kan verin hatta kandan önce idrar testi yapın. eğer hamile degilseniz kan verip 0.1 sonucunu görmek insanin canini cok yakiyor ama idrar da yek cizgi görmek daha kolay... umarim hamilesinizdir ve bu sefer saglikli bi gebelik olur :)Cok,istedigim halde ikisinden de cok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam korkusu var
Araştırıp testleri yaptirmadigimi nerden biliyorsunuz?zaten yeni bi bebek kaybetmişsiniz. belki fiziksel bi problem var, ya hamileyseniz ve aynı sorunlar yine olursa? neden bu riski alıyosunuz ki?
Araştırıp testleri yaptirmadigimi nerden biliyorsunuz?
Kan verdim kızlar. Sonucuna yarim saat sonra bakcam... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?