yoksaaa...

Yasmnn__

{Meleğimm}
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
760
1.061
63
Kızlar 5 ay once kürtaj oldum bebegimin gelişimi durduğu için.
Ve korumadık bu ay adetim 1 gün gecti hastaneye gitsem mi gitmesem mi çok hamile kalmak istiyorum ama çok ta korkuyorum nolur beni bi rahatlatin

Test yapn ya da saat 10 olmadan kayıtlı olduğunuz sağlık ocağına gidin kan verin ya öğleden sonra ya da yarına çıkar sonuçlar... İnşallah hamilesinizdir

Test yapn ya da saat 10 olmadan kayıtlı olduğunuz sağlık ocağına gidin kan verin ya öğleden sonra ya da yarına çıkar sonuçlar... İnşallah hamilesinizdir
Acilde yapınca 1 saate çıkıyor. Amin inşallah ya cok cok korkuyorum hamile olsam bile yine aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum...

Canim ben doktor degilim ama 5 ay kurtajdan toparlanip cocugun yasamasi icin elverisli bir sure olusmasi icin kisa diye dusunuyorum ama illa saglikli dogum yapan insanlar da vardir. Henuz hamile degilsen kendine biraz daha zaman tani derim.

Kızlar 5 ay once kürtaj oldum bebegimin gelişimi durduğu için.
Ve korumadık bu ay adetim 1 gün gecti hastaneye gitsem mi gitmesem mi çok hamile kalmak istiyorum ama çok ta korkuyorum nolur beni bi rahatlatin
git. varsa ogrenirsin.yoksa içindeki umudu bititirsin.

Evde once bi gebelik testi yapin.
Henuz cok az gecikme var.
Adetinizin en az 5 gun gecmesi cok daha iyi sonuc verir.

Bu arada hamile de olabilirsiniz elbette. Mesela yavrusunun kalp atisi durdugu icin kurtaj olan bir arkadasim 1,5-2 ay sonra hamile kaldi yeniden. Ve simdi cok saglikli bir evladi var.

Ama sahsi fikrim kurtajdan sonra en az 1 yil gecmesi gonunde.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Hamile kalmaktan mı korkuyosunuz, yoksa hamile değilseniz diye mi korkuyorsunuz anlamadım ama test yapmaktan başka içinizi rahatlatacak birşey yok malesef. Hayırlısı olsun.

Acilde yapınca 1 saate çıkıyor. Amin inşallah ya cok cok korkuyorum hamile olsam bile yine aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum...
O zaman acile gidin kan verin... Korkulacak bişey yok, yoksa da üzülmeyin, en azından bir süre daha rahminiz dinlemiş olur... Bana kalsa biraz daha bekleyin derim ama tabi söz konusu çocuk olunca kimsenin aklı sağlıklı çalışmıyor bende dahil :)

Hamile kalmaktan mı korkuyosunuz, yoksa hamile değilseniz diye mi korkuyorsunuz anlamadım ama test yapmaktan başka içinizi rahatlatacak birşey yok malesef.
Cok,istedigim halde ikisinden de cok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam korkusu var

Cok,istedigim halde ikisinden de cok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam korkusu var
Korkmayın, her seferinde aynısını yaşayacaksınız diye birşey yok ki, yine hamile kalır, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bu sefer. Hamile değilseniz de üzülmeyin, zamanı gelince olur herşeyin sırası var. Hayırlısı olsun.

Çok sagolun

bi iki gün daha bekleyip öyle kan verin hatta kandan önce idrar testi yapın. eğer hamile degilseniz kan verip 0.1 sonucunu görmek insanin canini cok yakiyor ama idrar da yek cizgi görmek daha kolay... umarim hamilesinizdir ve bu sefer saglikli bi gebelik olur :)

zaten yeni bi bebek kaybetmişsiniz. belki fiziksel bi problem var, ya hamileyseniz ve aynı sorunlar yine olursa? neden bu riski alıyosunuz ki?

[QUOTE="captain price, post: 51479063, member: 67688mi bi bebek kaybetmişsiniz. belki fiziksel bi problem var, ya hamileyseniz ve aynı sorunlar yine olursa? neden bu riski alıyosunuz ki?[/QUOTE]
Araştırıp testleri yaptirmadigimi nerden biliyorsunuz?

Araştırıp testleri yaptirmadigimi nerden biliyorsunuz?

doktor 5 ay içinde hamile kalabilirsin sorun yok, korunmayın dedi mi?

o dediyse tamam ama diziksel ve duygusal açıdan hazır değilsen korunmaya devam etmen lazımdı.

zaten benim mesajından anladığım kürtajdan sonra hiç korunmamışsınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…