yoksaaa...

Ayy Allah gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallah canım benim. Benim çok yakın arkadaşım bebeği 3 aylıkken gelişimi durduğu için kürtaj oldu. Ve 4 ay sonra tekrar hamile kaldı. Çok şükür 7 aylık hamile şu an(maşallah) o da aynen senin gibi aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyordu. Yani korkman çok normal. Elinde değildir ama Allah'a sığın dua et ve lütfen iyi düşün. Gönlünü ferah tut. İnan en önemlisi bu.
Kan verdim kızlar. Sonucuna yarim saat sonra bakcam... :)

Kürtaj sonrası hamilelikler daha başarılı ve sağlıklı oluyor diye duydum. Hakkınızda hayırlısı olsun. . :)

Canim ben doktor degilim ama 5 ay kurtajdan toparlanip cocugun yasamasi icin elverisli bir sure olusmasi icin kisa diye dusunuyorum ama illa saglikli dogum yapan insanlar da vardir. Henuz hamile degilsen kendine biraz daha zaman tani derim.
Ben kürtaj dan 3 ay sonra olan bir bebek olarak dünyaya geldim:) inş iyi olurr

Kürtajdan sonra da gecikme yaşayabilirsiniz bence negatifi görünce yıkılcaksanız hiç yaptırmayın bekleyin

ahhh be kuzum ben sana az bekle demistim ama üzülme eminim tekrar hamile kalirsin cok yakinda. sen ilk gebelikteki sorunu ogrendiysen sizlik bi durum varsa onlara dikkat et saglikli beslen vitamin takviyeleri kullan vücudun hazir olduğu an tekrar hamile kalacaktir, şuan vücudun toparlanma surecinde demekki hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…