Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar beni de aranıza alabilir misiniz ? Boyum 1.50 kilom 62 , ağustos da nişanım var.Göbek ve bel bölgemde aşırı yağlanma var.En kısa zamanda buna bir çözüm bulmalıyım bana da yol gösterebilir misiniz ?
s.a bende aranıza katılmak istiyorum artık bu durumdan bıktım çevremdekiler ya umutsuz vak a diye bakıyor ya da dalga geçiyorlar destekçilerim bile artık beni kilo konusunda dikkate almıyor arkadaşımız gibi bende aynaya bakamıyorum ama ben ne yapacağımı çok iyi biliyorum istikrarlı olmak ve sonucun güzelliğini düşünerek mantığımla hareket etmek!!! artık dayanamıyorum buna son vermeliyim kendim için sadece kendim içinhep beraber olursak daha güçlü oluruz
Evet etrafimizdaki insanlar basaramiyacak gözüyle bakiyolar nurseza bende oyuzden uye oldum buraya kendimi teşvik ediyorum ama insan yinede yol arkadasi ariyo allah hepimizin yardımıcısı olsun pes etmek yok
Merhaba kizlar bende ayni durumdan sikayetciyim malesef tartida 108 i gördüm. Diyete basladim. En son tartildigim zaman 105.400 dü. Bu cuma yine ölcecegim kendimi bakalim neler olacak...
Yediklerime dikkat ediyorum. 1 2 gundur ip atliyorum. Aslinda kafama gore takiliyorum. O an canim ne istiyorsa onu yapiyorum. Dans istiyorsam dans egzersizse egsersiz. Öyle yani. Bu cuma bi tartilim size soylerim kizlar