• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yol Arkadaşim

ben zaten aksamlari okulda oldugumdan netden seyrediyordum...
allahtan pazartesi günleri dersim yok ve rahatlikla izleyebilirim... :lepi:

rukiyeyle hafize yıktı ortalığı ya,hatta yıkmakla kalmayıp yaktılar birde :roflol:
suatla ayla çok hoştu yine çok yakışıyolar hihoyyyt
sonerle elifin tanışması biraz üzücü oldu ama sonunda tatlıya bağladılar :içelim:

bu dizi gercekten çok samımı bu haftakı bölümü de çok güseldi.sonda nasıl suat ikisinin elını tutuyoduuu....düğünde ne güsel dans etti suat ve aylaaa.ahh ahhh çok yakışıyolar çok

Ben de bu diziye bayılıyorum,yazın ilk izlediğimde çok hoşuma gitmişti ve devam ettim izlemeye,sıcacık,sevgi dolu bir dizi.
Ne zaman izlesem "keşke benim etrafımda da böyle tanıdıklarım olsa" derim.Hele Hafize'ye bayılıyorum ya.

bende bu diziyi severek izliyorum ancak bazen uyuyakalıyorum kafamçokkarıştı starda tekrarı var mı acaba yoksa tekrarsız mı :delphin:

Dün akşamki bölümün sonunu göremedim saat 01'e geliyor hala reklam seyrettiriyorlar millete uykum geldi dayanamadım artık netten seyredeceğim, bazı yerlerde konuşmaları çok uzatıyorlar ama yine de seviyorum, tüm oyuncular çok doğallar...

tv.lerin en hormonsuz dizisi...çünkü hiçbir yabancı yapımın etkisinde kalmayan sıcacık bir ege rüzgarı..çok beğenerek izliyoruz biz de...:icecream:

Dün akşamki bölümün sonunu göremedim saat 01'e geliyor hala reklam seyrettiriyorlar millete uykum geldi dayanamadım artık netten seyredeceğim, bazı yerlerde konuşmaları çok uzatıyorlar ama yine de seviyorum, tüm oyuncular çok doğallar...

tv.lerin en hormonsuz dizisi...çünkü hiçbir yabancı yapımın etkisinde kalmayan sıcacık bir ege rüzgarı..çok beğenerek izliyoruz biz de...:icecream:

asansörde kaldılar notere çıkarken!alkisalkisalkisbende çok seviyorum dramatize etmiyorlar olayları çok böylee içim kan ağlayıp bunalıma girmeden izliyoruma.s ama bazen konuşmaları kitap okur gibi yapay geliyor CADIARZUyine de hoşuma gidiyor özellikle bilmiş eylül!...

ben de bir önceki bölümün sonunda ne olduğunu anlamadım. bu bölümün başını da kaçırdım. ne oldu? kadıncağız neden öyle kala kaldı? ne gördü? neden ayrıldılar birir bana anlatsın allahaşkına :)

Back
X