Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanginiz alevi sanirsam sizsiniz benim daha gecen bi tanidik evlendi alevi - sunni iki ayri mezhepten kizin ailesi şart koştu namaz kildirmaya kuran okumaya zorlamicaklar diye o şekilde izin verdiler sizde öyle yapabilirsiniz evinizin içini bilmicekler sonuçta
Canim bu durumlar gercekten biraz hassas bir konu eger vazgecemem
Ondan diyorsan savasini surdur bir zMan sonra ailende bakti
Kimseyi istemiyorsun vazgecmiyorsun belki bi ihtimal yumusyabilirlrr ama kendi ailemi dusunuyorumda kesinlikle kabul etmezlerdi 😔
3 yıldırberaberiz Ayrılamıyoruz da Mutlaka benzer sorunlar yaşayanlar vardır Bizim alevilik sünnilik meselemiz var Ailemi ikna edemedim. 2 yıldır uğraşıyorum Nasıl ikna edebilirim
Babam bu konuda her zaman küçük küçük citlatirdi bana .. Bir gun konusu oldu ne olacak insan olsun yüreği güzel olsun yetmez mi dedim babamin soylediklerini soyleyecegm
" benimde bir suru arkadasim dostum çok sevdiğim insanlar var farkli mezheplerde ama evlilik arkadaş dost olmaya benzemez..
Çocuğun olur sorun olur, ramazan bayram olur sorun olur , cenaze olur sorun olur, hele bir erkek karisina kendisi gibi olması icin her zaman baski uygular o uygulamazsa ailesi uygular ve sonuçta her zaman bu soruna boğulup kalip birbirini yipratirlar.. "
Evlendiğinde de ayni mezhep olsan bile anlasamayabilirsin ama burada tek fark bile bile ateşe yurumeye ailelerin dayanamamasi müdahale etmek istiyorlar..
İkna demissin bence çok çok zor belli bir yasa gelmiş insanların yargilarini kirmak imkansiz..
Aslinda babaniz hakli bizde esimle ayri mezheplerdeniz severek evlendk.ama evlenince is değişiyor yeri geliyor ailesi yle oturuken benm mezhebmle ilgili birsey soyluyorlar bni unutup snra seni kastetmedik herkes ayni deil iiside var kotusude diolar ama insan kırılıyor erkek ailesi hep baskin olmaya calisiyor sen artik bizim mezhepten oldun gibi seyler soyleyip. Cocuk olunca herks kendi inancini ogretmek istiyor buda ayri tartisma konusu oluyor.
aynı durumdayızzz![]()
Siz evlendiniz mi Ne yapmayı düşünüyorsunuz O kadar çaresizim ki napacağımı bilmiyorum