keske olsa benım ısım rabbıme kalmıs canım cozum yolu yok butun kapılarım kapalı benım her gun dua edıyorum kayınvalıdemler cıkmak ıstemıyo esımde onlardan yanaayrı eve çıkma şansınız yok mu
güzellikle davranmışsın olmamış. ikiniz evdeyken s.ç ağzına. deli deliyi görünce sopasını saklarmış [/QUOT
kayınpederde var esımde onlardan yana olacak 3 uyle nasıl savascam bılmıyorum
dınlıyo tepkı yok ne kızıyo ne benı desteklıyo karmakarısık durumlar ya ınanın cok bunaldım esımle sadece bu sebeblerdn dolayı kavga edıyoruz dıger turlu esım ıyı bırı kotu alıskanlıkları yokEsin ne diyo peki anası şikayet edince? Koy postayi çık o evden. Ben olsam kaynananin burnundan grtiririm "bak kaynanaaa alır oğlunu giderim bi daha yüzünü goremezsin,sus otur" derim
benım zaten evde yuzum hep asık bı hata yaptı ve cok sogudum ondan yuzum asık oldugundada gulcekmısım gelın bızı ıstemıyou deyıp kocamı fişekliyolarO zaman gecinmeye calisacaksiniz mecbur, aynı evin icinde fazla muhatap olmadan.
calıyorum evet ama ısyerındede kafamı toparlayamıyorum dıkkatım dagılıyo bunları dusunmektenBir de kurs, hobi vs.bu tarz şeylerle ugrasmanizi öneririm. Calismiyorsunuz sanırım
Neden, dünyada başka bekar mı kalmadı?
Lütfen cevabınızı türkçe yazın.
ay görsen burnu yükseklerde az sesımı yukseltsem hemen oguluna yetıstırıyo bende dedım ya senın annenın benım annemden farkı yok yerı gelıyo ben kendı anneme sesımı yükseltıyorum senın annene bısey demeye gelmıyo dedım ya kocama anlatıyo ya kendı kocasına bıktım bu kadındanEsin ne diyo peki anası şikayet edince? Koy postayi çık o evden. Ben olsam kaynananin burnundan grtiririm "bak kaynanaaa alır oğlunu giderim bi daha yüzünü goremezsin,sus otur" derim
O zaman sende görmezden gel,kendi kendine konussun hiç cevap verme. Suratini as otur trip yapay görsen burnu yükseklerde az sesımı yukseltsem hemen oguluna yetıstırıyo bende dedım ya senın annenın benım annemden farkı yok yerı gelıyo ben kendı anneme sesımı yükseltıyorum senın annene bısey demeye gelmıyo dedım ya kocama anlatıyo ya kendı kocasına bıktım bu kadından
çözümü öyle yapmaktan buldum bu aralar artık konusmuyorum ev işlerı harıcınde muhabbet etmıyorum hala bndengüler yüz beklıyo zaten karakter olarak sevgımı pek bellı edemem bnde bunu dıyorum esime anlatmasın dıe hala anlatıyo susturamadım cenesınıO zaman sende görmezden gel,kendi kendine konussun hiç cevap verme. Suratini as otur trip yap
aynn varya yapacam bır gun ramak kaldı bıde kayınvalıdenın cılvelerıle ugrasıyorum zaten iş stresı vs bunalmısım dedgın gıbı yapmayı cok dusundum cesaret edemıyorumya offfşu hayata kahır çekmeye mi geldin yahu?
çek vur kapıı çık git eşin seni seviyorsa eşşşşek gibi ayrı ev açar
canım ıcımden gelmıyoya gulemıyorum hep yaptıgı hatalar gelıyo aklıma hakketmedıgını dusunuyorum az yüz versem her işime karıscak gıbı gelıyo cok sınsı bır kadın bıcok kez şahit oldum ama esım bu taraflarını bılmıyo annesınınIlk once herkes hata yapabilir sen somurtma esin icin somurtma sesinide yukseltme sinirlendiginde sakin olmaya calis daha sonra guzelce konus bakalim napabilcek ne anlaticak esine yada kocana o duruma gore izlersin yolunu... ne hata yapmis olursa olsun esinin annesi o annesini kaldirip bi yere atamiycana gore .en azindan somurtma gul biraz iyi davranmaya calis bakalim ozmn napicak bisey anlatamiycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?