yol gösterın kısslar

aysrsenur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
191
64
13
36
günaydın arkadaşlar direk konuya gırmek ıstıyorum sorun malesf kayınvalidem bırlıkte yasıyoruz 2,5 senedır aramızdakı en ufak tartısmayı bıle esıme anlatıyo kac defa konuşum onunla anlatma dıe ama hala aynısı yapıo esımle aramızda kavga cıkmasına sebeb oluyo gecen gene yaptı aynısını tekrar konusammı yapma dedıkce yapıyoo cozemedım bn bu kadını zaten bır yasamktan memnun degılım(kendın ıstedın dıceksınz o yuzden sızınde kafanızı şişirmek ıstemıyorum)kadını sevmıyorum daha dogrusu sevemıyorum bırtakım hataları oldu cok sogudum bırde aynı evın ııcnde cekılmez oluyo artık canıma tak ettı bosanmayı bıle goze aldımm cunku esım karsı cıkmam dıo 29 yasındayım bosansam yuvam yılkcak anne olmak ıstıyorum butun hayallerım bıtecek

Esin ne diyo peki anası şikayet edince? Koy postayi çık o evden. Ben olsam kaynananin burnundan grtiririm "bak kaynanaaa alır oğlunu giderim bi daha yüzünü goremezsin,sus otur" derim

Esin ne diyo peki anası şikayet edince? Koy postayi çık o evden. Ben olsam kaynananin burnundan grtiririm "bak kaynanaaa alır oğlunu giderim bi daha yüzünü goremezsin,sus otur" derim
dınlıyo tepkı yok ne kızıyo ne benı desteklıyo karmakarısık durumlar ya ınanın cok bunaldım esımle sadece bu sebeblerdn dolayı kavga edıyoruz dıger turlu esım ıyı bırı kotu alıskanlıkları yok

O zaman gecinmeye calisacaksiniz mecbur, aynı evin icinde fazla muhatap olmadan.
benım zaten evde yuzum hep asık bı hata yaptı ve cok sogudum ondan yuzum asık oldugundada gulcekmısım gelın bızı ıstemıyou deyıp kocamı fişekliyolar

Neden, dünyada başka bekar mı kalmadı?

Lütfen cevabınızı türkçe yazın.
ay görsen burnu yükseklerde az sesımı yukseltsem hemen oguluna yetıstırıyo bende dedım ya senın annenın benım annemden farkı yok yerı gelıyo ben kendı anneme sesımı yükseltıyorum senın annene bısey demeye gelmıyo dedım ya kocama anlatıyo ya kendı kocasına bıktım bu kadından

O zaman sende görmezden gel,kendi kendine konussun hiç cevap verme. Suratini as otur trip yap

O zaman sende görmezden gel,kendi kendine konussun hiç cevap verme. Suratini as otur trip yap
çözümü öyle yapmaktan buldum bu aralar artık konusmuyorum ev işlerı harıcınde muhabbet etmıyorum hala bndengüler yüz beklıyo zaten karakter olarak sevgımı pek bellı edemem bnde bunu dıyorum esime anlatmasın dıe hala anlatıyo susturamadım cenesını

Ilk once herkes hata yapabilir sen somurtma esin icin somurtma sesinide yukseltme sinirlendiginde sakin olmaya calis daha sonra guzelce konus bakalim napabilcek ne anlaticak esine yada kocana o duruma gore izlersin yolunu... ne hata yapmis olursa olsun esinin annesi o annesini kaldirip bi yere atamiycana gore .en azindan somurtma gul biraz iyi davranmaya calis bakalim ozmn napicak bisey anlatamiycak

şu hayata kahır çekmeye mi geldin yahu?
çek vur kapıı çık git eşin seni seviyorsa eşşşşek gibi ayrı ev açar
aynn varya yapacam bır gun ramak kaldı bıde kayınvalıdenın cılvelerıle ugrasıyorum zaten iş stresı vs bunalmısım dedgın gıbı yapmayı cok dusundum cesaret edemıyorumya offf

canım ıcımden gelmıyoya gulemıyorum hep yaptıgı hatalar gelıyo aklıma hakketmedıgını dusunuyorum az yüz versem her işime karıscak gıbı gelıyo cok sınsı bır kadın bıcok kez şahit oldum ama esım bu taraflarını bılmıyo annesının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…