yol gösterın kısslar

Valla bende kvle yasadim esim benide annesinide bilio bigumu benim yapmadigim biseyi yapti diyerekten soledi cok buyuk olay cikti yani esim onainanmadi topla cantani gidioz dedi bana . Ben bana naparsa yapsin yuzune guluyorum sinirlensem ben hatali olucam cunki esimde bunu bildigi icin kvne anlatirsa anlatsin inanmaz

Valla zor canim tek care ayri eve cikmak onu da olmaz diyosun .... eeee yapacak bisey yok bu devran da boyle surecek gidecek .... sende yaslaninca genclere su dunyadan bisey anlamadim diyenlerden olursun ...nokta ...

Vlla bnmkide cok sinsi cmm anliyorum benimde icimden gelmio gordugumde yuzune gulmek somurtsam ben suclu olucam agzina laf vermis olucam oyuzden icimden ne soluceksem soluom yuzune karsi guluyom geciom baska turlu sinsi gibi yapicak herseyini bide bi oneri ne derse he de gec ama yapmak zorunda deilsin :)

Yine kayinvalideyle ayni ev yine sorun. Neden sasirmadim acaba. Eminim size de surpriz olmamistir konu sahibi... Cidden nasil bir ruh haliyle kabul ettiniz boyle bir seyi?

Valla zor canim tek care ayri eve cikmak onu da olmaz diyosun .... eeee yapacak bisey yok bu devran da boyle surecek gidecek .... sende yaslaninca genclere su dunyadan bisey anlamadim diyenlerden olursun ...nokta ...
öyle olcak gıbı duruyo

Yine kayinvalideyle ayni ev yine sorun. Neden sasirmadim acaba. Eminim size de surpriz olmamistir konu sahibi... Cidden nasil bir ruh haliyle kabul ettiniz boyle bir seyi?
salak kafam işte nefret edıyorum kendımden

artık ne ıstıyosun benden deyıp haykırcam evın ıcınde ya çalısıp sıze bakıyoruz canımımı ıstıyosun ye ıc otur kadın ne karısyosun bana konuscam bugun zaten gelsın bı koyden gecen gun anlatmısın bırdaha ypma dıcem ayy sınır bu seferde kocasına anlatıyo

Millet kocasıyla kavga eder derdini yazar siz kaynanayla kavga edip kocanizla iyi geciniuosun.. (zaten ayri evde yasiyor olsanuzda kocanizla kavga edecektiniz) Velhasıl rahat yok dünyada. . Kadını sevmek zorunda değilsiniz tabiki ama saygıli olmak zorundasınız. . Nede olsa büyük.. He bakınız olmadı hala aynı tavirlari ayrı eve çıkın oda olmuyorsa bosanin.. Dünyada erkek kitligi yok sonucta .. Elbette bulursunuz evlenecek çocuk doguracak birini..

Cnm bagirark sen suclu olursun ya sen bi iyi ol bakalim bi de o yolu dene artik odurumdada ayniysa bagirirsin artik ne diyim.. sole diyim ayri evdede saniz kocani dolduracak o yani bisi deismiycek sonucta bence ne derse he de gec agzina laf verme yani

aynn canım agzına laf vermeyeyım saygızlık yapmıyorum aslında ama onlara göre hayatıma yön vermekten zoruma gıdıyo

bn başta senın gıbı yapabılseydım kazanan olabılrdım ama annesını esıme cok doldurdum bnden yana olur sandım ama bastan yapamadım sımdı hep bnım huzrsuzluk cıkaran

bn başta senın gıbı yapabılseydım kazanan olabılrdım ama annesını esıme cok doldurdum bnden yana olur sandım ama bastan yapamadım sımdı hep bnım huzrsuzluk cıkaran
Gec kalmis deilsin cnm dedigimi yap sen baska turlu hakkindan gelemezsin kocanada doldurma anasini hatta olabildigince iyi davranmaya calis ama tabiki kariettirma kendine ozmn hic bisi yapamiycak kavga cikaramiycak sen sabir gosterdikce esinde anliycak gercek yuzunu bu sefer kvnin anladinmi cnm bnm esinde gorsun senin ona iyi davrandigini bakalim kim suclu olucak ozmn .ozmn esin diycekgitsin annemler diye

Eşine annesine kötüleme birde. Hatta cok seviyorum falan deyip yapacağını yap. Yani kisacasi mazlumu oyna biraz ;-)

canım cok haklısın bunu denıcem kendımı cok zorlıcam cunku sevmedıgım bırıne yapmacıktan sıcak davranmaya calıscam artık ya sabır dıyerek koyulcam bu işe ınsalah ıse yarar ..

bu arada yorumlarınız ıcın cok ama cok tesekur ederım..

bak madem çalışıyorsun eşinle bir evden çık sabah
ve akşam onla beraber dön
böylelikle sinir olmazsın yalnız kalıp

eve geldiğinde kv ye hep güler yüzlü neşeli davran
annecim annecim de, kv hakkında eşine hiç kötü bişey söyleme, hatta iyi konuş :)
bunu yaparsan da kv eşine seni şikayet ettiğinde eşin senin iyi davranışlarını gördüğü için sana hak verir.

zaten sürekli şikayet eden biri herkesi sıkar
bu yüzden bu taktikleri yap derim

gene mi üzülüyorsun? gene mi olmadı?
eşine dersin ben gidiyorum beni seven peşimden gelsin
gelirse ne ala
gelmezse de kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…