yol gösterın kısslar

Buna rağmen yuvam da yuvam diyenleri anlayamıyorum. . Zaten bunu diyen eş sayesinde ortada tam olarak bir yuva olmuyor da o bakımından.
canım aynı evı kabul ederek bastan ben hata yaptım su mantıkla kabul etmıstım aslında cok zıt bır ınsan degılım ve aynı evın zorluluklarının bu kadar zor olabılecegını tahmın edemedım cunku yapabılrım atlatabılrım sandım ama gercek ınsanları hayatı bıle rabbımın sınavlarıyla yenı yenı tanıyorum 28 yasındayım ben ama bazı ınsanları hayatla gec tanısıyo bnımde sanszılıgım sınavvım hayatı kaynanalı evde tanımakmıs ve ben sadece bı umut bu durumdan cıkmaya calısyorum

bunu denıcem canım kesınlıkle bakalım neler olacak zaten arıfe gunu koyden geldıklerınde bnde ısten yenı gelmıstım yemek yapıoyodu bnde elınde ıs var dıye kucaklamadım sadece anne baba hosgelnız dedım nasılsınız fılan kısa muhabbeten sonra odama gecmıstım esım geldıgınde hemen esıme karın bızı kucaklamadı demıs hemen onu bıle yetıstırmıs ya esımle dudup dururken moralımızı bozdu bnde elınde ıs vardı o yuzden demedım fılan dedım esıme

ama sen de soğuk davranıp laf vermişsin
hem bence işi de olsa sarılman gerekirdi diye düşünüyorum
ilgiden sevgiden boğ onları :) diyecek bişey bulamasın
ama bu ilgiyi özellikle eşinin yanında yap eşinin gözüne soka soka
artık ayıya dayı diyicen napalım

arkadaşım merhaba seni empati yaparak çok iyi anlıyorum ben kayınvalidemden hiç çekmedim iyi kadın hoş kadın ama görüşmem arana mesafeni koy evdeyken işleri yaptıktan sonra geç kitap oku odana geç dua et telefona bak eşin gelince de yanlarında güler yüzlü davran, ayrıca Z zeytinagaci çok güzel bir akıl vermiş kesinlikle dinlemeni tavsiye ederim evlilik hep kadının alttan almasıyla yürüyorr Ahhh bu türkk erkeğiii modeli needir bu anaya düşkünlükleri bilsem :/

Aynen ben de oyleyimdir. İnsanları tanima konusunda kötüyüm gercekten. Ama adam acik acik sen bilirsin istersen boşan modunda. (Ya da ben o cumleyi yanlis anladim) Boşanmak oyle kolay olmuyor tabi o açıdan demedim. Adam zaten yuva olayini kavrayamamis, sacmasapan biseyden vazgecebiliyor. bayanlar da hep yuvam diyor onu demek istedim. Sanki tek kadınlarin o yuva. Cok yumuşak huylu bir insana bbenziyorsun. Gitmeyecegini biliyor belki de ondan icraati yok

zorlıcam kendımı ya dedıklerınızi denıcem cok zor olcakl kendımı yapmacık davranırken hayal bıle edemıyorum ama sızlerı dınleyıp bunuda denıcem :)

Bunların hepsi aynı abla valla 20 yaşında ne derdi varsa evlendirdi bizi şimdide her 2 kavgadan birinde boşanak oluyor Zannediyor ki kimse kavga etmiyor bi biz kavga ediyoruz

hatta ben olsam öyle iyi davranmama rağmen kv eşime şikayet ettiğinde
ama hayatım sen de görüyosun ne kadar seviyorum anneni ama o hala beni istemiyor ühüühü diye ağlayıp üste çıkarım

bıkeresınde gıtcektım annemın evıne ama babam geldı aklıma uzmek ıstemedım onları benı mutsuz gormelerını ıstemedım yapamadım ama bu bebegım olsun fıkrı sonradan olustu bnde ben düşük yasadım 17 haftalık bebegım ölmustu karnımda belkı az da olsa annelık hıssını yasadıgım ıcınmı ne artık bunun ıcınde vazgecemıyorum evlılıgımden

Bunların hepsi aynı abla valla 20 yaşında ne derdi varsa evlendirdi bizi şimdide her 2 kavgadan birinde boşanak oluyor Zannediyor ki kimse kavga etmiyor bi biz kavga ediyoruz

Gercekten kac yasinda olsalar da hepsi ayni galiba. benimkinin eski hali bu

hatta ben olsam öyle iyi davranmama rağmen kv eşime şikayet ettiğinde
ama hayatım sen de görüyosun ne kadar seviyorum anneni ama o hala beni istemiyor ühüühü diye ağlayıp üste çıkarım
mecbur yapıcam cunku baska carem yok bırazda kurnaz dusunemıyorum aklıma gelmıyo boyle fıkırler anca baskalrında gorunce duyunca aklıma gelıyo ama kv benden cok kurnaz ne yazıkkı

alah razı olsun sızlerden bn burdakı arkadaslarmızın samımıyetıne ve ıyı nıyetıne cok guvenıyorum hepnız cok ıyı ınsanlarsınız yanlısa yönlendırmıyosunuz ınsanları ıyı olsun dıye fıkırler verıyorsunuz gercekten dularımın ıcındesınız ınannın buna..

Gecmis olsun Seninki hemen vazgecilecek bi durum değil zaten canım. Sadece erkekler anlamıyor bunu sanki cocuk oyuncağı.

Bir uye de o taktigi uygulanmıştı. Kim oldugunu hatırlamıyorum. Eşine güzel bir konuşma yapmıştı ailesinin onemi hakkinda. Sonra cok iyi davranıyordu esi de varken (ki zaten normalde de öyledir) ve hic kötü söz söylemiyordu onların hakkinda. Esi de onun böyle davranıp, annesinin hala şikayet ettigini duyunca karisina hak vermişti nihayet tabi herkese islemeyebilir o ayri

Son düzenleme:
inşalah bndede faydası olur bu fıkrın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…