Evet haklısınız. Yeni konu açma sebebim söylediklerim işe yaramadığı için son çare olmuyor diye bilsin istiyorum. Böyle yaparak hata mı ederim endişem bu.Yorumlar öncesi ki konuyla yine aynı olur
Benim şahsi fikrim çocuk istemek zaten plan program işi değil içten gelecek bir istek bu hayatınız boyunca da olmayabilir
önceden çocuk sahibi olmak istememenizden dolayı sorunlar yaşanabilir istedigimizde de olmadı düşüncesi ileEvet haklısınız. Yeni konu açma sebebim söylediklerim işe yaramadığı için son çare olmuyor diye bilsin istiyorum. Böyle yaparak hata mı ederim endişem bu.
Sağlıklıyız ikimiz de.önceden çocuk sahibi olmak istememenizden dolayı sorunlar yaşanabilir istedigimizde de olmadı düşüncesi ile
Kontrollerinizi yaptırdınız mı yumurta rezervi durumunuz yada eşinizin sperm durumu gibi belki bu yüzden hemen çocuk istiyordur eşiniz
Çift terapistini önerdim ama bu konuda gelmem diyor. Başka benlik bir problem varsa gidelim diyor.Çiftten bir kişinin hazır hissetmeden, sonra alışırım belki diye bu işe girmesi kumar oynamak gibi bir şey aslında. Bence neden hazır olmadığınızı, buna rağmen çocuk sahibi olursanız onu büyütürken anne olarak hatalar yapabileceğinizi, belki depresyona girebileceğinizi, karı-koca dinamiklerinizin de hasar görebileceğini tatlı dille anlatmaktan başka çare yok. Gerekirse çift terapisi ile olur bu.
Ama eşlerin arasına yalan girmemeli bence, bu konuda dürüst olmalısınız
Söyledim bu kadar ısrarcıysan ayrılabilirsin diye, asla bir daha konusu açılmasın dedi.Açık iletişimde kalın siz isteseniz eşiniz istemese burda herkes eşinize giydirirdi
Gizli korunmak hele direkt boşanma sebebi, ben çocuk istesem eşim istemese zaten soğurum hele ki gizli korunduğunu yakalasam direkt boşardım
Ben istemiyorum sen istiyorsun senden zaman çalmak istemiyorum diyin ve ayrılın
Hem evlilik konforunda olayım hem çocuk yapmayayım bi taraf istemesine rağmen olmaz.
27 yaşındayım. Hiç istemiyorum diyemiyorum, bir gün elbet isterim de diyemiyorum. Çok kararsızım ama şu an istemediğime eminim.Ya aslına bu konuda iki tarafta haklı
Eşine de hak veriyorum bu konulara birlikte karar verip onaylamışsınız zamanı geldiğinde istemiyorum diyorsunuz
Sana da hak veriyorum çocuk yapmak için kadının isteği her şeyden önemli hem bedenen hem manevi olarak en çok yıpranan biz oluyoruz.
Yani bilemedim kaç yaşındasın bu da önemli bir gün elbet çocuk yapacağım diyorsan
Eşinin haberi olmadan korunmak çok çok yanlış bir şey hani aranızda kötü bir durum yok şiddet aldatma gibi. Öğrenirse evliliğiniz derinden sarsılır.
Söyledim bu kadar ısrarcıysan ayrılabilirsin diye, asla bir daha konusu açılmasın dedi.
Evet fiziğime dikkat eden biriyim, bunu da söyledim çok basit şeyleri bahane ediyorsun diyor. Yani o kadar duygusuzum ki kilo alıcam vücudum değişecek bunları bile takıyorum.Bana göre anne adayının baba adayından daha da istekli olması lazım çocuk yapılması için. Hamilelikteki fiziksel ve ruhsal zorlukları siz göğüsleyeceksiniz. Doğuracak olan sizsiniz, lohusa olacak olan sizsiniz. Doğum sonrasında hayatı değişecek olan da sizsiniz. Baba olarak çocuk istemek kolay. Benim eşim birkaç günlük babalık izni bitince işe döndü, ben aylarca sabah ayrı akşam ayrı kolik krizine giren bebeğimle dört duvar arasında tek başıma kaldım. Şimdi ona sorsanız çok istiyor ikinciyi, bana sorarsanız asla.
Bu konuda degil sorun senin beni manipule etmeye calisman bunu cozmek icin gidelim diyin. Esinize sinir oldum bir kadin istemiyorum diyorsa ne bu israr sanki kendi 9 ay tasicak kendi dogurcak kendi emzircek istemiyorum dediginiz anda soylemleri bitmeliydi. Kesinlikle gizli korunmayin ama korunun. Haplara devam edersenizde saklayin yerine baska bir ilac felan koyma ihtimali olabilir ya da bulunca cope atabilir.Çift terapistini önerdim ama bu konuda gelmem diyor. Başka benlik bir problem varsa gidelim diyor.
Evet fiziğime dikkat eden biriyim, bunu da söyledim çok basit şeyleri bahane ediyorsun diyor. Yani o kadar duygusuzum ki kilo alıcam vücudum değişecek bunları bile takıyorum.
Dünyanın en ilgili babası da olsa annenin yükü ile babanın yükü asla aynı olmuyor bunu bilerek ve kabullenerek bu yola girin. Yoksa sonucunda üzülürsünüz. Vücuttaki değişimler devede kulak kalır hayatınızda değişecek olanların yanında. Sizi soğutmak için demiyorum sadece hazır olmadan bu kadar zor bir yola girip de o buhranı yaşamanızı istemiyorum. Senelerce tüp bebek tedavisiyle sabah aksam dualarla çocuk sahibi olan annelerden bile psikolojik olarak çok zorlandıklarını söyleyenler oluyor. Öyle pembe bulutlarla süslü minnoş bir hayal değil çocuk sahibi olmak.Evet fiziğime dikkat eden biriyim, bunu da söyledim çok basit şeyleri bahane ediyorsun diyor. Yani o kadar duygusuzum ki kilo alıcam vücudum değişecek bunları bile takıyorum.
Aynen ben de böyle düşünüyorum.Dünyanın en ilgili babası da olsa annenin yükü ile babanın yükü asla aynı olmuyor bunu bilerek ve kabullenerek bu yola girin. Yoksa sonucunda üzülürsünüz. Vücuttaki değişimler devede kulak kalır hayatınızda değişecek olanların yanında. Sizi soğutmak için demiyorum sadece hazır olmadan bu kadar zor bir yola girip de o buhranı yaşamanızı istemiyorum. Senelerce tüp bebek tedavisiyle sabah aksam dualarla çocuk sahibi olan annelerden bile psikolojik olarak çok zorlandıklarını söyleyenler oluyor. Öyle pembe bulutlarla süslü minnoş bir hayal değil çocuk sahibi olmak.
Hapı düzenli kullanmak gerekiyor hadi iş yerinde içerim de evde nasıl içicem onu düşünüyorum. Eğer fark ederse çok ama çok bozulur. Onu kandırmış oluyorum böyle yaparak.Bu konuda degil sorun senin beni manipule etmeye calisman bunu cozmek icin gidelim diyin. Esinize sinir oldum bir kadin istemiyorum diyorsa ne bu israr sanki kendi 9 ay tasicak kendi dogurcak kendi emzircek istemiyorum dediginiz anda soylemleri bitmeliydi. Kesinlikle gizli korunmayin haplara devam edersenizde saklayin yerine baska bir ilac felan koyma ihtimali olabilir ya da bulunca cope atabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?