23 çok saçma olucak ama ilk defa böyle birşey başıma geliokaç yaşındasınız?
23 çok saçma olucak ama ilk defa böyle birşey başıma gelio
Bnde istiyorum onun gelmesini ama gelmio hayatında kimsede yok isinden başka bişey dusunmuo bide evlilik yaşı da geldi 33 yaşında kndisiSeven erkek.gelir bu hep boyledir utangac ya da degil adimi o atsin
Yani ne yapabilirim nasıl bi rolde olmaliymki o bna gelsin ve bi ilişkinin başlangıçı olsun ciddi bi iliskinintam olarak yapmamızı istediğin ne peki ayrıca saçma değil olabilir
Yani ne yapabilirim nasıl bi rolde olmaliymki o bna gelsin ve bi ilişkinin başlangıçı olsun ciddi bi iliskinin
Hayır sadece bakisiorz heyecan yapiorz kizarip bozariorz o ilgimi çeksin diye ses tonunu yükseltio arkamdan bile bakio var bişey ama adını koyamiormKonuşma imkanınız olmadı mı hiç
Bana göre dert çünkü ben onu bildim bileli ona karşı o duyguları hissediorm ve aklıma geldikçe agliorm içim içime sigmioBu dertmi gidin bi kahve icin sohbet edin kac yasinda insanlarsinizya
Bnde istiyorum onun gelmesini ama gelmio hayatında kimsede yok isinden başka bişey dusunmuo bide evlilik yaşı da geldi 33 yaşında kndisi
O ortamı yaratamiorm işte is yerinden başka biyerde görme şansım olmuo aileside bakio uzaktan taniorz ama hiç bir ortak noktamız yok akraba es dost olarakArkadaşça konuşun. Hemen ilanı aşk etmek zorunda değilsin.
Haklısınız bnde bakmaktan başka birşey yapmiorm reddedilirm diyeGelsin evlilik yasi sizmi evereceksiniz o bilir bunu. Farkindadir sakin isteginizi cok belli etmeyin dibini gormediginiz senize dalmayin...hoslandiysa ve ciddiyse gelir siz en fazla biraz hislerinizi belli edersiniz ciddi dusunuyorsaniz ama is onda biter inanin bazen kararlari cabuk degisiyor
Sevgi deli cesaretide getirir insana git konus bence aglamaBana göre dert çünkü ben onu bildim bileli ona karşı o duyguları hissediorm ve aklıma geldikçe agliorm içim içime sigmio
Karsiligini alamazsa ama dertli bir huzunle gider o cesaretSevgi deli cesaretide getirir insana git konus bence aglama
Bi bayanın ilk adımı atması dogrumudur peki?Sevgi deli cesaretide getirir insana git konus bence aglama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?