Yol gösterin?

samirha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
208
45
53
Utangaç bir erkeği etkilemek konusunda fikirlere ihtiyacım var yardimci olurmusunuz ikimizde utangacz aslında birbirimizden elektrik aliorz sadece bakismamiz bile yetio bunu anlamaya ama bir adım atamiorz bi yol gösterin bna ilk defa bir erkek için böyle şeyler hissediorm ve ne yapicagim konusnda cahilim desem yeridir???

kaç yaşındasınız?

Seven erkek.gelir bu hep boyledir utangac ya da degil adimi o atsin

Yani ne yapabilirim nasıl bi rolde olmaliymki o bna gelsin ve bi ilişkinin başlangıçı olsun ciddi bi iliskinin

o gelmiyorsa sen bir adım at illa erkekler atacak diye bir şey yokki bence sen bir adım at baktın karşılık veriyor tamamdır vermiyor salla gitsin

Arkadaşça konuşun. Hemen ilanı aşk etmek zorunda değilsin.

Bnde istiyorum onun gelmesini ama gelmio hayatında kimsede yok isinden başka bişey dusunmuo bide evlilik yaşı da geldi 33 yaşında kndisi

Gelsin evlilik yasi sizmi evereceksiniz o bilir bunu. Farkindadir sakin isteginizi cok belli etmeyin dibini gormediginiz senize dalmayin...hoslandiysa ve ciddiyse gelir siz en fazla biraz hislerinizi belli edersiniz ciddi dusunuyorsaniz ama is onda biter inanin bazen kararlari cabuk degisiyor

Haklısınız bnde bakmaktan başka birşey yapmiorm reddedilirm diye

Çekingen ya da değil seven erkeğin adım atmadan durabileceğine asla inanmam.
İyi analiz edin durumu sonra kolları sıvayın.
Hayrlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…