Sukufezar Ben eylül, sen haziran. Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2013 125 132 303 16 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi samirha #21 Ikinizde utangacsaniz sosyal medyadan ya da telefondan mesajla normal sohbet ederek baslayabilirsiniz. Insan yazarken kendini daha kolay ifade ediyor.
Ikinizde utangacsaniz sosyal medyadan ya da telefondan mesajla normal sohbet ederek baslayabilirsiniz. Insan yazarken kendini daha kolay ifade ediyor.
herseymibosgelir Öldürmeyen acı güçlendirir!!! Kayıtlı Üye 6 Kasım 2015 243 366 103 16 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi samirha #22 bence yaş farkı çok..
S samirha Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2014 208 45 53 16 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi samirha #23 unfortunate_angel .!.: Çekingen ya da değil seven erkeğin adım atmadan durabileceğine asla inanmam. İyi analiz edin durumu sonra kolları sıvayın. Hayrlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Peki daha dikkatli gözlemleyip değerlendirelim o zaman durumu ilginize teşekkürler
unfortunate_angel .!.: Çekingen ya da değil seven erkeğin adım atmadan durabileceğine asla inanmam. İyi analiz edin durumu sonra kolları sıvayın. Hayrlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Peki daha dikkatli gözlemleyip değerlendirelim o zaman durumu ilginize teşekkürler
S samirha Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2014 208 45 53 17 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi samirha #24 herseymibosgelir .!.: bence yaş farkı çok.. Genişletmek için tıkla... Yaş önemli değil ki önemli olan anlasmqk
herseymibosgelir .!.: bence yaş farkı çok.. Genişletmek için tıkla... Yaş önemli değil ki önemli olan anlasmqk
S samirha Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2014 208 45 53 17 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi samirha #25 LiLiNa .!.: Ikinizde utangacsaniz sosyal medyadan ya da telefondan mesajla normal sohbet ederek baslayabilirsiniz. Insan yazarken kendini daha kolay ifade ediyor. Genişletmek için tıkla... Sosyal medyayla alakası yok keşke olsa ama yok kardeşinin var sadece
LiLiNa .!.: Ikinizde utangacsaniz sosyal medyadan ya da telefondan mesajla normal sohbet ederek baslayabilirsiniz. Insan yazarken kendini daha kolay ifade ediyor. Genişletmek için tıkla... Sosyal medyayla alakası yok keşke olsa ama yok kardeşinin var sadece