- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Merhaba hanımlar.. Ben kayınvalidem ve görümcemlerle aynı sokakta oturuyorum. evimiz buz gibi her kış ısınamıyoruz.. Yazın taşınacağız ama kayınvalidem hemen üst katının boşalacağını ve oraya geçeceğimizi söylüyor. eski konularımdan bilen bilir eşiml boşanma aşamasındaydık barıştık ve şuan çok çok iyiyiz eskisinden daha iyi. eşim ailesine çoook bağlı olduğu için kayınvalidemin üst katına taşınma konusunda hevesli. ama ben bu kadar dip dibe olunca bizim bir aile olduğumuza inanmıyorum. zaten gelmiyor gitmiyor lafları havada uçuşuyor durmadan dip dibe olmaktan bıktım. eşime nerdesin diyorum -bizdeyim diyor. biz dediği yer annesinin evi. yahu adam bizim ev dediğin yer artık senin değil... ben daha uygun kiralarda daha güzel evlr bakıyorum ama eşimi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum. ayrıca çocuğum olduğunda ben çalışırsam kayınvalidem ben bakmam diyor benim ananem de ben bakarım diyor. bende haliyle ananeme yakın bir yerde oturmak istiyorum. lütfen akıl verin kafayı yiyeceğim ben burda oturmak hatta hemen üst katına taşınmak istemiyorum.. yaza kadar eşimi nasıl ikna edebilirim?...
dipnot:yılbaşı tatil planlarını bile bizimle yapıyorlar. ben çocuğum olmadan her şeyi baş başa ve rahatça yapmak istiyorum..
dipnot:yılbaşı tatil planlarını bile bizimle yapıyorlar. ben çocuğum olmadan her şeyi baş başa ve rahatça yapmak istiyorum..