Yol yakınken bitirsem mi

Ayrıl boşver daha fazla umut vermeye gerek yok.

Para=cok ask katip biz bilmiyoruz bu isleri.

İşte bunu demesindeki anlam önemli hangi amaçla dedi

Hangi amacla diyecek tamamen en temiz ve saf duygulariyla soylemis cocuk. Ayrica 1 haftada seni nasil sevdigimi biliyorsun demis, 1 haftada seni annesine anlatmis. Siz kesin 4.haftada evlenirsiniz demedi deme.

Hangi amacla diyecek tamamen en temiz ve saf duygulariyla soylemis cocuk. Ayrica 1 haftada seni nasil sevdigimi biliyorsun demis, 1 haftada seni annesine anlatmis. Siz kesin 4.haftada evlenirsiniz demedi deme.
Ben söylediklerine güvenmedim zaten bitirmek istiyorum

Bu yazdıkları 1 hafta için çok erken. Kanmayın bunlara. Sizi cinsellik olarak değilse bile maddi açıdan kullanıcak belli ki

Bide sürekli para muhabbeti

Edicem ya bu ne hep fakir edebiyatı

Sen araba istiyorsun ya adam seni guzel dalgaya almis sen hala fakir edebiyati diyorsun. E tabi yokluk da zor bir dali tutmadan digerini de birakamiyorsun. Yok sinavlari var bilmem ne. Birak bu ayaklari merve biz yemeyiz.
Aynen araba istediğimi de söyledim ona ya

Aynen araba istediğimi de söyledim ona ya
İstemene gerek yok. Anlamıyor mu sanıyorsun? Burda içini döküp, sen şöyle şöyle deyince yaa ne alaka diye çıkışan üyeler gibi. Yeterince akıllı biriyse kurduğun cümlelerin alt metnini görüyordur zaten.

O zaman bıraksın niye benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…