Yol yakınken bitirsem mi

Peki 1 haftalık ilişkideki çocuğun beni annesine anlatması normal mi

Mervecigim simdi surara biz bizeyiz yabanci yok. Hepimiz biliyoruz ki o seni terk etmeden sen terk edemezsin. Azicik sabret zaten o seni terkedecek.

Ayrica bir ogrencinin nasil olur da yati, yalisi,plazasi olmaz. Insan gercekten hayrete dusuyor yani ben sana hak veriyorum.

Bu hafta sınavları var doğum günü. Bitirmek istediğimi söyleyeceğim ama bu sebeplerden beklesem mi diyorum

Eski konunuzu hatırlıyorum siz zaten sevgilinizi sevmiyorsunuz. Yol yakınken ayrılmanız en iyisi.
Evet zaten bitirmeyi düşünüyorum. Ama bu hafta doğum günü ve sınavları başlıyor böyle bi zamanda bırakılır mı bilemedim

Az önce de farklı bir şekilde aynı konuyu okudum

Iyyy yani seni cinsel açıdan istememesini temiz düşünceye yoruyorsa bilinçaltı leş demektir. Eli şeyinde gezen abazanlar neyse, "aşım olduğu kıza seksli meksli şeyler düşünemeyen" erkek benim için aynı kategoride.
Bunun dışında, aklın başkasındayken çocukla birliktesin konu sahibi. Korkuyorsun anladığım kadarıyla hakkına girmekten ama dikkat et karma fenadır. Maaşını işini beğenseydin, bir de arabası olsaydı eskinin esamesini okur muydun acaba?

İlk defa böyle bi yorum aldım. Bi de eski sevgililerime böyle değildim dedi sana karşı böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…