benim 8 yıllık bir ilişkim var evlilik adına bir adım atmak için okullarımızın bitmesini ve askerliği bekledk şimdi erkek arkadaşım çalışıyor bende iş arıyorum bu yaz söz yapmayı düşünüyoruz.Benim sorunum erkek arkadaşımın annesiyle ilgili ben çözemiyorum bu kadını bazen çok iyi bazen çok soğuk erkek arkadaşıma söyledğimde canı sıkkın diyo ama 1 ay öncesine kadar görüştümüzde canım kızım falan die beni öpüp seviyodu sık sık ta görüşme tarafı aramadığımda yada ziyarete gitmediğim de trip atıyor.Ama bu sefer gerçekten ne yaptığımı bilmiyorum en son görüştüğümzde kendisi arayıp napıosunuz bi planınız yoksa sinemide al gel kahve içmye demşti bz dışardayken bzde gttk daha sonra erkek arkadaşımın anneanneleri geldi onlara ikramlık birşeyler yapmaya başladı bende yardımcı oldum gayet iyiydi aramız ama daha sonra ben çok fazla oturmadım kalktım çay faslına kalmadım yani evime döndüm fakat 1hafta sonra tekrar görüştüğümüzde ben onlara gittiğimde o kadar soğuktu ki bana hoşgeldin bile demedi kapıda öpmedi ben yanına gdp öptüm hiç muhabbet etmedi çok suratsızdı bende erkek arakadaşıma çıkalım dedim çıktık onunlada kavga ettik çünkü ilk defa böyle olmuyor bazen iyi bazen kötü ilk tanıştımızda gerçekten çok sevmiştim ama bu davranışları beni soğutuyo ondan evlendiğimizde böyle olmasını istemiyorum ilişkilerimizn samimi olmasını istiyorum bu şekilde bir inişli bir çıkışlı olmasından sıkıldım şu anda erkek arkadaşımla konuşmuyoruz bu durumdan sıkıldığımı söyledim oda bende sıkıldım oturup konuşun diyo ama ben nie konuyu açıyorum ki dengesizlik yapan o bana büyük olarak yol göstereceğine trip atıp duruo neye kızmış olabilir ki onuda bilmiyorum kii sizce yol yakınken vaz mı geçmeliyim bu ilişkiden şu anda çok basit gibi gözüküo olabilir ama o soğuk davranışlarıyla karşılaşmak bile çok kötü bir duruma düşürüo beni kalkıp yolcu etmiyo konuşmuyo seviyo mu sevmiyo mu anlamadım bi türlü.Bunların dışında evlilik konusunda biz hiç birşey yapamayız diyomuş seni o kadar okuttuk çok masraf yaptık özel üniversitede okumuştu ablanlara hiç yapmadık bunları diye kıyaslıyolarmış evlenirken çok bişey bekleme bizden diyomuş bunlarda soru işaretikafamda 2 kızı var evli bir tek oğlu ama bu mantıkta olması çok yanlış geldi bana benim alemde beni okuttu ama böle bir mantığı kabul etmiyorum ben yaa evlilik dönemnde hep sorun olucak bunlar benim ailem böle insanlar değiller benm erkek kardeşim daha 17 yaşında ama annem şimdiden ilerde evliliği var deyip birikim yapıyor oğlu için.Çok kafam karışık gerçekten malesef seviyorum evlenicem diyemiyorum annesinin bu tavırları beni korkutuo ailem işin içine girmeden bitmeli mi acaba:S:S