Yolculuk ve yavru kedi. Ciddi anlamda dert oldu.

kutusuyla kucağınıza alın bagajda kesin ölür Allah korusun bir de daha geçen gün ekşide biri yazmış kediyi bagaja koymuşlar kutusuyla sonra kutusunun kapağını açmışlar kedi yok, kayıp. ben kedimle eve gelecektim otobüsle "alamayız, bagaja koymamız lazım" dediler ben de başladım ağlamaya, bagaja koyamam ne yapacağım diye sonra birileri "ağlatmayın kızı alsın yanına" dedi sağ olsun ancak öyle alabildim. ağlayın, ses çıkarmayacak, deyin gerekirse tepinin ama yanınıza alın.

Ciddi ciddi ağlayabilirim ağlarsam susmam zaten. Hepsini deneyeceğim teşekkürler.

inşallah kabul ederler:dua:

Umarım ya da uçak için uygun durumdadır belki. Birkaç gün sonra götürebileceğim başka bir veterinere. Bu ara sıkışık da olsam borçla vesaire hem veteriner masraflarını hem de uçak biletini karşılayacağım yeter ki bir şey olmasın ben bu bebeği rüyamda görmüştüm taktım kafayı kendisine gece gündüz onu düşünüyorum kavuşmamız lazım.

Arkadaşlar yavru kedi (7 hafta civarı) nasıl çeker 6 saatlik bir yolu? Uçaklar en az 8 haftalık olacak diyor bileti de önceden almadığım için çok pahalı yine de bir şekilde alınır gerçi ama otobüste götüremez miyim? Firmalar illa bagaj diyor görüştüğüm bir veteriner bagajda çok riskli olur ölür kesin dedi. Özel araç imkanı maalesef yok. Var mı daha önce deneyimleyen aranızda?
Amaan ha 7 ha 8 hafta siz de. Nerden anlicak uçak kaç haftalık olduğunu. Böyle akıl vermek istemem ama bence çakmazlar zaten 1 haftadan bişey olmaz

Umarım ya da uçak için uygun durumdadır belki. Birkaç gün sonra götürebileceğim başka bir veterinere. Bu ara sıkışık da olsam borçla vesaire hem veteriner masraflarını hem de uçak biletini karşılayacağım yeter ki bir şey olmasın ben bu bebeği rüyamda görmüştüm taktım kafayı kendisine gece gündüz onu düşünüyorum kavuşmamız lazım.
çok tatlısınız umarım götürebilirsiniz ama siz bu kadar uğraşırken götürememeniz için hiçbir sebep yok belki de veteriner uçak için uygun diyecek. uçakta yanınıza alabiliyor musunuz peki?

Bazı firmalar kabul ediyor. Konuşun rica edin. Daha cok kucuk hem bagajda biraz riskli. Ben yaptım yolculuk onun oyalancagı oyuncak yiyecek felan aldim oyalaaya oyalaya geldim tabi miuvv miuvvv felan korktugu icin susmadı. En azindan 7 saatlik yolun 5 saatini sizin yaninizda geçirsin. Molalarda rica edin alın onu. O sekilde halledebilirsiniz.
Sakın igne vurdurmayın cok kucuk kaldiramaz o narkozu. Siz firmaları arayın rica edin mumkunse 2 bilet alin yaninizdaki kisi rahwtsiz olursa bagaja koyarlar. Sizde rahat edersiniz

Otobus bagaja alir malesef
Ucak da kuduz asisi ister
Ama daha o asi zamanlarına bile gelmemis kedi cok ufak
Imkanin varsa birine birak
Gittiğin yerden donmeyeceksen de biraz buyuyunce biri getirsin sana sen masraflari karsila
Ucakta kabine almak 50-70 tl ve en rahati
Ben oyle getirdim
Arkadaşlar yavru kedi (7 hafta civarı) nasıl çeker 6 saatlik bir yolu? Uçaklar en az 8 haftalık olacak diyor bileti de önceden almadığım için çok pahalı yine de bir şekilde alınır gerçi ama otobüste götüremez miyim? Firmalar illa bagaj diyor görüştüğüm bir veteriner bagajda çok riskli olur ölür kesin dedi. Özel araç imkanı maalesef yok. Var mı daha önce deneyimleyen aranızda?

Bi fikrim daha geldi pet nakliye destegi verenler var ozel araciyla
Facebookta görmüştüm
Bazen zaten o sehirden gideceğiniz yere ozel araciyla gidenler oluyor onlar getiriyor
Bazen de ucret karsiligi yapiyolar
Bi arastirin

umarım alabilirsin sana iyi gelecek belli ki minicik kedi box ta neden gidemiyor otobüsün içinde çok saçma :kahve:

Kanunen düzenleme geldiğini yasaklandığını söylediler :KK43: Sadece bagaja kabul ediyorlarmış o da uyuşturulmuş bir şekilde. İnternette çok yorum var bagajda hava alabiliyor hiçbir şey olmadı falan diye ama buradan da fikir almak istedim. Kedi büyük olsa bu kadar düşünmektense borçla falan durumum müsait olmasa da uçak bileti alacaktım ama yavru :KK43: caytabagi caytabagi
Ben yıllar önce yaralı bir kediyi Aydın'dan İstanbul'a bagajda getirmiştim. Çok sakin bir hayvandı yazık uyuşturmaya gerek olmamıştı. Mola yerinde açıp baktım filan bir sorun olmadı. Otobüs firması çok mühim nazik düşünceli insanlarda idare edersiniz diye düşünüyorum. Çok da küçükmüş acaba kafese koyup bacaklarınızın arasın alsanız? Yolda şikayet eden olursa molada bagaja alırsınız

Çok üzüldüm. Umarım bir çözüm bulursunuz. İstanbul'dan hangi şehire gideceğinizi yazsanız belki aracıyla giden birilerine denk gelirsiniz yardımcı olurlar diye geldi aklıma. Yani benim öyle bir imkanım olsa seve seve teklif edeceğim için aklıma geldi.

Ay bagajda olmaz ya cok riskli. Havalar sicak :(
Ust kat komsum veterinerlik fakultesindeki gonullu ogrencilere emanet ediyor iki pisicigini. Sizinoyle bir ihtimaliniz yok mu acaba

6-7 aylık kedimi ağustos ayında taşımıştım bagajda. Kamil koç bu konuda iyiydi çünkü muavin oyle alenade atmadı yerini iyi seçti ve sonra da nefes almasını kapatmamaya dikkat etti. Ben de molalarda kontrol etim.
Tabii bu anlattığım 6-7 aylıkkendi. Şuan çok küçük ve dayanamaz gibi. Bla bla car sitesinden sizinle aynı yere gidecek bir araç bulun. Kimse hayvan konusunda sorun çıkarmıyor. Kedinizle araba konforunda yolculuk yapmış olursunuz. Ben bu şekilde kedi sahiplendirdim nevşehire. İstanbuldan bla bla car la yollamıştım.

Back
X