Yolculuk ve yavru kedi. Ciddi anlamda dert oldu.

Arkadaşlar pazartesi günü veterinerle görüşeceğim kuduz aşısı olabilecek kadar büyümüşse uçak düşünüyorum. Konuyu güncelleyeceğim uçak dışında da çok güzel tavsiyeler aldım sağ olun tek bildiğim ne olursa olsun bagaja koymayacağım. Uçak olmazsa da tavsiyelerinizi tek tek değerlendireceğim. Teşekkür ederim hepinize :KK200:

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bla bla car dan uygun bir araç bulabilirsiniz ya da hayvansever gruplarda araç nakil desteği isteyebilirsiniz.

Bulunduğum yer küçük bir yer öyle herkes gitmez ama blablacar olabilir. Pek güvendiğim bir mecra değil ama dönüşü erkek arkadaşımın izin gününde ve onunla yaparım sorun olmaz.

ya bu otobüs firmaları da bi alem yani. minnacık kedi, zaten ne zararı olacak? onun miyavlamasından ne olacak? 7 haftalık birşey kimseye ne bir zararı olur ne saldırganlığı olur onun. uyur zaten genelde. benim rahmetli kedim 6 haftalık falandı, kafesine koyup veterinere giderdik otobüste metroda, hiç sesi çıkmazdı. öyle manzarayı izlerdi, uyurdu zaten. tek bildiğim şey bagaja koymayın bagaj belki 2,5 3 saatlik yollar için düşünülebilir mecbur kalınırsa ama sizin durumda olmaz. duyarlı ve dikkatli davranışınızdan dolayı da tebrik ve teşekkür ediyorum ayrıca.

Tren var mi?
Aslinda daha rahati o
5 -10 tllik hayvan bileti kestiriyosunuz yaninizda rahat rahat geliyo
Ben kac defa tavsan taşıdım oyle

Ben de aynı öneride bulunacaktım, tren.Bir arkdaşım götürmüştü. Sanırım tam bir narkoz değil de hafif bir sakinleştirici vermişlerdi kediye. En uygunu tren sanki yanında gider kurallar değişmediyse.

Arkadaşlar ilginiz için sağ olun. Benim alacağım yavru hiç rahat değildi bulunduğu maalesef çünkü alan arkadaş ailesi yüzünden ilgilenememiş. İçim rahat etmedi erkek arkadaşım aldı kediyi bugün hemen veterinere götürdü veteriner 8 hatta 9 haftalık olabilir demiş. Şimdilik dış ve iç parazit aşıları yapıldı. Birkaç gün sonra ben gidip bizzat ilgileneceğim sonra en uygun şekilde evime getireceğim. Kedicik hastalanmış bakan kişi tuvalet eğitimi konusunda yardımcı olamamış sindiriminde sorunlar var. Şu an çok daha iyi bir evde içim çok rahatladı. En azından ben de erkek arkadaşım da kedi sahibiyiz ve tecrübeliyiz umarım onu iyileştirebiliriz.

Trenle gidebilirsiniz yan koltuğu yüzde elli indirimle alıp yan koltuğa onu kutusu ile koyup gidebiliyorsunuz.

Olmadı gizlice küçük bir kutu veya çanta ile otobüse sokun ses çıkarmadıkça fark etmezler

Ben bagaja bile zor aldırmıştım ki öyle bir hakkımız mevcut olduğu halde.. 10 saatlik yolculuk yaptık biz bir şey olmadı şükür. Aralarda çıkardım falan.. Mümkünse gece yolculuğu yapın daha serin olur bir nebze..

Back
X