- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Refleks degil nefistirBide almazdım diyenler var.cok komik bence bu bir reflextir:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Refleks degil nefistirBide almazdım diyenler var.cok komik bence bu bir reflextir:)
Mersibu davranışım yolda para bulup cebine atanlara da örnek olsun
1 trilyon demedim 1 milyar dedim yani bin tlNe ilgisi var paranın azlığı ve çokluğuyla konunun sonuçta bu davranışım yolda para bulup cebine atanlara da örnek olsun.1 trilyon çıksa direk karakola gederdim siz tasalanmayın.
Sağolun öyleyimdir.1 trilyon demedim 1 milyar dedim yani bin tl
E zaten çok büyük para olsaydı karakola gitmek en doğrusuydu ama 100 tl ile ya erzak alınıp dağıtılır ya hayvanlar için yem kulube temin edilir vs vs.
Ayrıca yolda bulup cebine atanlar ibret alsın diye mi yazdınız çok düşüncelisiniz.
Ben de 100 lira kaybettim geçen kıız onu mu buldun yoksaKızlar yolda 100 lira buldum dinen haram diye biliyorum.bu konuda bilgisi olanlar cevaplarinizi bekliyorum.
Hangi ilçeye bağlıydı bacım:))Ben de 100 lira kaybettim geçen kıız onu mu buldun yoksabebekle çıkmıştım arka cebime atmıştım eve bi geldim yok istanbul ds emniyet mahallesinde yim
![]()