Yolda 100 lira buldum yardım...

Belkide yaşlı bi teyze dede düşürdü çok uzulurdur :KK43: buldugun yere yakın bir camiye bırak şöyle buldum die belki anons bile yaparlar :KK43: ya şey ben markete gittim dün bi yaşlı teyze kaybetmiş parasını oda yüz liraydı ağlıyordu içim parcalndi yazık ya çok ihtiyacı vardı belliki

daha once para dusurdum bulana sovmedim hic:) cantasından para dusen gordum verdim bankamatik sırasında paraları ucusanı gordum:) topladık verdik cunku kimin parası oldugunu goruyorsun goz gore gore yapılmaz ama yolda buldugum parayı alırım daha genckken kendime harcardım:) ama suanki halimle birseyler satan yaslı biri gordugumde falan veririm

Ne ilgisi var paranın azlığı ve çokluğuyla konunun sonuçta bu davranışım yolda para bulup cebine atanlara da örnek olsun.1 trilyon çıksa direk karakola gederdim siz tasalanmayın.
1 trilyon demedim 1 milyar dedim yani bin tl :KK51:
E zaten çok büyük para olsaydı karakola gitmek en doğrusuydu ama 100 tl ile ya erzak alınıp dağıtılır ya hayvanlar için yem kulube temin edilir vs vs.
Ayrıca yolda bulup cebine atanlar ibret alsın diye mi yazdınız çok düşüncelisiniz.

1 trilyon demedim 1 milyar dedim yani bin tl :KK51:
E zaten çok büyük para olsaydı karakola gitmek en doğrusuydu ama 100 tl ile ya erzak alınıp dağıtılır ya hayvanlar için yem kulube temin edilir vs vs.
Ayrıca yolda bulup cebine atanlar ibret alsın diye mi yazdınız çok düşüncelisiniz.
Sağolun öyleyimdir.

Sağolun kızlar konuyu başka taraflara çeken arkadaşlar olduğu için konumun kapanmasını rica ediyorum...sevgiler...

Kızlar yolda 100 lira buldum dinen haram diye biliyorum.bu konuda bilgisi olanlar cevaplarinizi bekliyorum.
Ben de 100 lira kaybettim geçen kıız onu mu buldun yoksa :D bebekle çıkmıştım arka cebime atmıştım eve bi geldim yok istanbul ds emniyet mahallesinde yim :D

Etrafinizdaki bir öğrenciye bir hayir kurumuna yada ihtiyaç sahibi oldugunuz birine verebilirsiniz. etrafinizda öyle biri yoksa muhtar yada camii imami size yardimci olur. kisinin hayrina artik..

Ben de 100 lira kaybettim geçen kıız onu mu buldun yoksa :KK70: bebekle çıkmıştım arka cebime atmıştım eve bi geldim yok istanbul ds emniyet mahallesinde yim :KK70:
Hangi ilçeye bağlıydı bacım:))

Back
X