- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deliricem ya ikinci sefer aradım polisi anason geçicem şimdi yola çıkmışlar acele etmelerini sölicem dedi memur
Pimpiriklendi ayakta dolaşıo sürekli elim ayağıma dolaştı ya. Bu kızın pek kafasıda yerinde deil bazen çok tuhaf tepkiler veriyor baka kalıyorum öle
Çoktan aradık karnım çatladı stresten ya nerdeler uffff aradım 2 defa. Kızda gidelim gidicem diyip duruoe hadi arayın polisi....
Çoktan aradık karnım çatladı stresten ya nerdeler uffff aradım 2 defa. Kızda gidelim gidicem diyip duruo
Çocuğumda var stresten ne terler döküoruz bir bilseniz off oyalamaya çalışıuoruz anlamasın polisin geleceğini diyesiz rahat davranın çaktırmayın.. çay içelim gidersin falan deyin..şizofrenide olabilir.. ne çıkacak altından acaba
O kızın çantası cüzdanı yoktu. O değildir ama evden kaçması yada madde bağımlısı olması muhtemel geldi banaMuge anli'da ki kiz olmasın bu
Sabah ailesi çok perişandi
Arkadaşıma gidicem dio annem soruo nerde oturuo tam bilmiyorum dio ama evde durmak istemiyor çok tuhaf biriAbim işten gelince seni arabayla gideceğim yere bırakırız istersen, deseniz?
Baktım face sayfasından o kız deil ya pıfffMuge anli'da ki kiz olmasın bu
Sabah ailesi çok perişandi