• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YOLDA BULUNAN KIZ!

kızı zorla kolundan tutup polis karakoluna götürmez ki.. çocuk değil ilk önce..koca kız ben gitmek istemiyorum dese saçından tutup götüremez ki.. anne yüreği işte kızın annesi yerine koymuş getirmiş kızı eve.. bu şekilde yapmasıda tehlikeli tabii..
ama kızı bıraksalar başına kötü bişeyde gelebilirdi.. her yardım isteyene sırtımızı dönemeyiz.. özgecanı düşünün birinden yardım istese ve reddetseydi herkes nefret kusardı o kişiye..

Ama bunun en son çözümü eve getirmek. Kız bir oyuna alet oluyor da olabilir. Kendi kızının yerine koyarken elin kızını kendi kızına zarar gelebilir. Bunlar kızı oyalamaya çalışırken kız bunları oyalayabilir. Her şey olabilir yani.

Sene 1980 değil ki.

dışarı göndermemeniz iyi oldu.
kim bilir neler gelirdi başına.

Yolu nasıl kesişmiş konu sahibin annesiyle?

Sanırım üstünde okul forması falan varmış. Yani okula falan gidiyor ya da geliyor?
marketin önünden geçrken anneme bakar mısınız arkadaşımi aricamda faln demiş

Empati yaparak kızı evine almayı destekleyenler gerçekten siz neden sokakta gördüğünüz yardıma muhtaç birini eve getirmiyorsunuz. Hatta sevap işlersiniz, karnını doyurun, aklayın, paklayın geri gönderin.

Sokak yardıma muhtaç insanlarla dolu.

Ama bunun en son çözümü eve getirmek. Kız bir oyuna alet oluyor da olabilir. Kendi kızının yerine koyarken elin kızını kendi kızına zarar gelebilir. Bunlar kızı oyalamaya çalışırken kız bunları oyalayabilir. Her şey olabilir yani.

Sene 1980 değil ki.
haklısınız ama ne yapalım ya gerçekten yardıma ihtiyacı olduysa.

Normal bir kızın annesi neden telefonuna el koyar?
Hangi normal anne kızının telefonuna el koyar?
Hadi telefonla görüşmek için konu sahibinin annesinin telefonunu istedi, tuvaleti geldi diye hiç tanımadığı birinin evine gitmek ne kadar akıllıca? Bir kafe, restoran, cami yok muymuş tuvalete gidecek?

Gece nerde kaldı? Ailesi polise haber vermedi mi?
Neden yanında kaldığı arkadaşı ile arası açıldı?
Kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü kişi ile nasıl tanıştı? Onun da mı evine gitti çişi geldi diye?

Müge Anlı the second aranızdadır efendim...

valla biz iyi düşündük aklımıza böle şeyler gelmedi açıkcası yardım edelim dedik

Siz bence en iyisini yaptınız ama keske okul müdüründen once polis arasaydınız. Bu konularda yardımcı olmak vatandaşlık borcu bir kere. Annenizi tebrik ediyorum.

kızın şahidi yok ama annemin var. oda biz he ya ben kucağımda 5 aylık oğlum kız zapt etcez :)

valla ben kendi adıma çok sevindim hala sizin gibi insanlar olmasına.. eminim eve getirmese anneniz gece uyuyamazdı..
yada düşünün o kızı yarın televizyonda başına kötü bişey gelmiş olarak görüyorsunuz?
bence en doğru olanı yaptınız..
ayrıca kız diyelim iftira attı zorla tuttular dedi poliste hemen sorgusuz sualsiz götürüp hapse mi atacaktı sizi... yardım etsen suç etmesen suç..

marketin önünden geçrken anneme bakar mısınız arkadaşımi aricamda faln demiş

Çok tuhaf. Cebinde 1 kuruş parası yok muymuş?

Hadi yok diyelim. Buna pozitif cevap verecek 100 kişiden 5 kişi içinde annen de biri olsun.

Alla alla kafam almadı benim her yerin IŞİD, canlı bomba, bilmem ne kaynadığı dönemde yabancı birini eve getirmek akıl karı değil.

Bende daha önce gaziosmanpaşa nın pazariçi bölgesinde oturdum ve çok tehlikeli bir yer olduğunu biliyorum.
Evimin önünde çatışma çıkmıştı biz yere yatmıştık mesela :KK43:
Kızı göndermeyin lütfen.Geldi mi polis?

Pazariçinde çatışma mı? Orda doğdum orda büyüdüm ailem benden önce ordaydı böyle bir şey ne gördüm ne duydum

valla ben kendi adıma çok sevindim hala sizin gibi insanlar olmasına.. eminim eve getirmese anneniz gece uyuyamazdı..
yada düşünün o kızı yarın televizyonda başına kötü bişey gelmiş olarak görüyorsunuz?
bence en doğru olanı yaptınız..
ayrıca kız diyelim iftira attı zorla tuttular dedi poliste hemen sorgusuz sualsiz götürüp hapse mi atacaktı sizi... yardım etsen suç etmesen suç..
atar. bir süre göz altında tutar.. kız suçlarsa ispat olana kadar gözaltında tutulurlar. buda hoş olmaz

kız nasıl diyip değişik bir ruh hali psikopat deil de böle nasıl anlatsam ya kandırılması kolay aklı uçuk saf kızlar olur ya öle bişeydi 16 yaşındaymış
çocukmuş daha.
zaten hatalar hep bu yaşlarda oluyor.

Back
X