• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YOLDA BULUNAN KIZ!

bizde zaten dedik aaa bir kız gel senin yardıma ihtiyacın vardır alalım seni eve götürelim dedik. nasıl bir anlayıştır bu ya hu nasıl bir saptırmaktır. pes ! hem annesine ulaşmasını sağlicam pis insanlardan koricam hem de anasınından hakaret yicez öle mi . önce kızını bi hesaba çeksin bize teşekkür etsin. gerçi bekleyende yok evinde olsun yeter.

Sözüm size değil ki genel anlamda ele alıyorum konuyu. Kız şu an yaşamıyor da olabilirdi.

Bilmem kaçıncı Özgecan vakası da olabilirdi. Yani eve almak her zaman korumak değildir aslında.

Alla alla konu sahibi ve annesi eve alıyorlar kızı ama konuştuğunu dinlemiyorlar mı? Yoksa saygı icabı konuşması için odayı mı terk ediyorlar?
yorumlarınızı okumaktan içime fenalık geldi ne kadar irdelediniz ne kadar içimmmm bayıldı.

Kiminle konuştuysa onun numarasını ezbere biliyor
Ama annesinin numarasını ezbere bilmiyor

Bak bu da onemli bir ayrinti..

Alla alla konu sahibi ve annesi eve alıyorlar kızı ama konuştuğunu dinlemiyorlar mı? Yoksa saygı icabı konuşması için odayı mı terk ediyorlar?

Buna konu sahibi cevap versin ipekcim. O ayrintiyi hatirlayamadim. Yanlarinda konusmamis galiba.

Kaldı ki Türk insanı paylaşımcıdır. Bir kadının tansiyonu düşer el birliğiyle sandalye çekilir, biri kolonya getirir, biri su getirir. Annen nasıl cesaret edip tanımadığı kızı eve getirdi ki? Gözüne kestirdiği bir iki esnafla iş birliği yapabilirdi.

neyse konu sahibinin annesi geldiğinde akıbetini söyler.
muhtelemen ailesine teslim edilmiştir.

Kaldı ki Türk insanı paylaşımcıdır. Bir kadının tansiyonu düşer el birliğiyle sandalye çekilir, biri kolonya getirir, biri su getirir. Annen nasıl cesaret edip tanımadığı kızı eve getirdi ki? Gözüne kestirdiği bir iki esnafla iş birliği yapabilirdi.
Kesinlikle haklısın vallahi devir öyle yardım devri değil he iyilik yapmışlar anladık burasını ama karşısındaki başka biri çıkabilirdi ne dolaplar dönüyor ortalıkta bir hırsızla iş birliği bile olabilirdi nereden emin olunur ki kimseye acıyıp evime almam ben tanımadığım insan zilime bastığında kapıyı bile açmıyorum ses bile çıkarmıyorum yanlış oldu tarzında:KK51:

Kesinlikle haklısın vallahi devir öyle yardım devri değil he iyilik yapmışlar anladık burasını ama karşısındaki başka biri çıkabilirdi ne dolaplar dönüyor ortalıkta bir hırsızla iş birliği bile olabilirdi nereden emin olunur ki kimseye acıyıp evime almam ben tanımadığım insan zilime bastığında kapıyı bile açmıyorum ses bile çıkarmıyorum yanlış oldu tarzında:KK51:

Sen doğrusunu yapıyorsun. Aynen ben de öyle yapıyorum. Yaklaşan arabalardan uzaklaşıyorum yürürken.

Soru sormak isteyenleri dinlemiyorum.

Altından o kadar çok şey çıkabilirdi ki.

Bunlar da sanıyor yapılan iyiliği doğru bulmadık. Gerçi ne kadar iyilik oldu sonuçlarından göreceğiz.

Amaç doğru, araç yanlış.

Annenizin evde yanlız olmadığını görünce bisey yapamamıştır belki .:KK17:
Annenize bi telefon etseniz arkadaslar cok merak etti deseniz :mad::KK70:

yorumlarınızı okumaktan içime fenalık geldi ne kadar irdelediniz ne kadar içimmmm bayıldı.
açıklıyayım ergen psikolojisi diye bir şey var. biz kızı ürkütmeden anlayalım die uğraştık açık açık sorsak kimle ne konuştuğunu sölicek mi tabiki hayır . gizliden duysak işi hemen çözebilirdik ama duyamadık sonradan anladık okulu vs arayınca yalan sölediğini o zaman hiç bi lafınada inanmadık zaten hemen polisi aradık gelmeside uzun sürdü. ama çok üzüldüm kötü bir kıza benzemiyordu hali tavırları falan inş düzelir. kendi ailesinden kendiliğin bahsetti yani bize benmde kardeşim var 3 aylık falan annem telefonumu aldı vermiyor bende ona çok kızdım falan demişti

açıklıyayım ergen psikolojisi diye bir şey var. biz kızı ürkütmeden anlayalım die uğraştık açık açık sorsak kimle ne konuştuğunu sölicek mi tabiki hayır . gizliden duysak işi hemen çözebilirdik ama duyamadık sonradan anladık okulu vs arayınca yalan sölediğini o zaman hiç bi lafınada inanmadık zaten hemen polisi aradık gelmeside uzun sürdü. ama çok üzüldüm kötü bir kıza benzemiyordu hali tavırları falan inş düzelir. kendi ailesinden kendiliğin bahsetti yani bize benmde kardeşim var 3 aylık falan annem telefonumu aldı vermiyor bende ona çok kızdım falan demişti
ben size değil başka bir üyeye yazdım.siz en doğru olanı yapmışsınız hak veriyor ve tebrik ediyorum sizi

Kızın ismini vs biliyorsanız Kadıköy ihl dediği okulu arasanız... Belki ulaşabilirler Veli'sine...

Ed: şimdi okudum. Zaten aramışsınız.

Son düzenleme:
hiç hiç müge anlı izlemiyo musunuz yaw? neler neler olur annesinin hakaretiyle bile kalmaz.
polisi aradınız mı?

Konu gereksiz yere saptırılmış. Neticede konu sahibinin annesi kızı kolundan tutup zorla evine getirmemiş. Kızı taciz eden biri var ve annesi bunun üzerine kızı korumak için eve götürmeyi teklif etmiş, kız da telefon etmek ve tuvalete gitmek için kabul etmiş.

Kızın hikayesi başta sona çelişkilerle dolu. Annesinin telefonunu bilmiyor, evine gitmek için bir çaba göstermiyor ama arkadaşını aramak için tanımadığı birinin evine gitmeyi göze alabiliyor falan...

Kız konu sahibini ve annesini suçlayabilir mi? Evet suçlayabilir. Peki polis konu sahibini ve annesini suçlayacak yeterli nedene sahip mi orası şüpheli. Neticede kızın eline telefon veriyorlar ve kız ailesini veya polisi aramakta özgürken arkadaşını arıyor. Aradığı numara telekomünikasyon şirketi veya GSM operatöründen tespit edilse zaten kızın suçlamalarının asılsız olduğu anlaşılacaktır. Ayrıca zorla alıkoyan neden polisi arasın ki? Okul müdürüyle görüşmeler de ortada üstelik, o da şahitlik edebilir...

Konu sahibinin annesinin aşırı cesaretli olduğunu kabul ediyorum. Sonuçta kız manyağın teki de olabilirdi... Ama sanki çok yersiz birşey yapmışlar gibi konuşmaya lüzum yok. Annesinin hangi koşullarda kızı eve getirme kararı aldığını bilmiyoruz. Annesi kızı sokak ortasında bıraksaydı ve kızı taciz eden adam biraz ilerde kızı kaçırııp maazallah tecavüz edip öldürseydi ne olacaktı? Hayal gücü kuvvetli arkadaşlar, annesinin bu durumda duyacağı vicdan azabını da hayal edebiliyor mu?

Back
X