ben de otobüsteydim bigün
ilk sevgilimden ayrılalı bikaç ay olmuştu hep onunla gitiiğimiz yere gidiyodum bilet almaya,haliyle anılarım canlandı,derken ani bi fren..çarpmadım kimseye ama frenden sonra benim yaşlarımda bi çocuk çekti dikkatimi...yanyanaydık zaten o yüzden pek bakamadım,pencereden süzdüğüm kadar gördüm.Sanki o da bana bakıyo gibi gelmişti ama his sadece,görmemiştim hiç bakışını.İnince biraz yavaş yürüdüm acaba gelir mi diye ne gelen var ne giden :)))
neyse biletimi aldım mp3e depresif şarkılar atmıştım
,'eski sevgilimle her zaman oturduğumuz bankta oturur dinlerim' planları yaparken karşıma çıkmasın mı çocuk :)
biraz dolanıp beni aramış.Merhaba ben x dedi,senin adın yok mu dedi

sonra da biraz yürüyebilirmiyiz dedi,
herhalde allah boşa acı çekmememi istemiyo diye düşünüp yürümeye başladım..O kadar entelektüel,o kadar aktif bi çocuk çıktı ki,paraşütle atlayan,operaya giden..mühendislik okuyomuş falan..çok güzel sohbetler ettik
hava kararınca beni durağa bıraktı,tekrar görüşür müyüz dedi.Bi an hayır deyip otobüse binmeyi,güzel bi anı olarak bırakmayı düşünsem de içim elvermedi,
soyadım Ç. ,facede bana en benzeyeni eklersin dedim :))
he sonra ne oldu çok iyi iki arkadaş olduk,ara ara buluşur bişeyler yaparız ama asla flört gibi değil,arkadaş olarak :)))
ama sevgili de olabilirdik şartlar elverse
sözün özü yolda bi kıza böyle bi teklifte bulunmasına rağmen herhangi bi artniyeti yok,kendisini başkası gibi tanıtmadı yani 2 yıldır tanıdığım kadarıyla çok düzgün bi insan...
bu yüzden belki de hata yapmışsındır,senin kısmetindir...
ama belki de sana kötülük edecek sapkın bir insandır...
yine de herşeyde vardır bi hayır,düşünme..
edit: bu arada çıkmaz da 'aa sen bu olayı bi blogdan çalmışsın' diyen birileri çıkabilir,o blog yazarı da benim :),belirtmek istedim nedense