• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolda Çevirip Tanışmak İsteyen Çocuk

Ya ona bakarsanız okuldaki sınıf arkadaşınızda tehlinikeli olabilir. Sanki sınıfınızdaki insanları seçiyorsunuz ya da iş yerinizdeki. Herkes potansiyel bir sapık ya da katil olabilir nerden bilicezki? Ben ne arkadaşlar gördüm gerçek yüzlerini gösterdiklerinde arkama bile bakmadan kaçtığım. Yareninde dediği gibi güvenli bir ortamda görüştükten sonra ayrıntılı kişilik bilgisi vermedikten sonra bir sakıncası yoktu belki ama devir tabiki kötü insanın aklına neler neler gelior

işte bende onu düşünüyorum.o da pek tabi bi okul arkadaşım filan olabilirdi yani öyle sapığa benzemiyordu gerçi içini bilemem.ama sanki şuan beyaz atlı prensim beni bulmuşta ben kaçmışım gibi hissediyorum keşke tanışsaydımda ondan sonra karar verseydim

Beyaz atlı prensimi kaçırdım diye düşünme. O senin kısmetinse gelir seni bulur.

Belki senden önce başkalarına da dedi..
Belki ucuz atlattın..

cnm merhaba gercekten beyaz atlı prensınse gene karsına cıkacaktır emın ol
hem cok dogru yapmısın ılk gunden reddederek zaten cıddı bırısıyse gene karsına cıkar pesıne duser yanı hıc vıcdan azabı duyma bence
kacan balık buyuk olur hesabı sende kacırdım dıye ıyıce buyuttun heralde adamı gozunde yakısıklıydı fılan dıye gene gelır meraklanma kısmetse

cnm merhaba gercekten beyaz atlı prensınse gene karsına cıkacaktır emın ol
hem cok dogru yapmısın ılk gunden reddederek zaten cıddı bırısıyse gene karsına cıkar pesıne duser yanı hıc vıcdan azabı duyma bence
kacan balık buyuk olur hesabı sende kacırdım dıye ıyıce buyuttun heralde adamı gozunde yakısıklıydı fılan dıye gene gelır meraklanma kısmetse

cnm ama sanki sapıklık yapmış gibi kaçtım çocuktan, bi daha karşıma çıksa keşke, ama iyi biriyse görsede gelmezki tekrar yanıma.ah kafam böyle düşünmek yerine numarasını filan alsaydım

cnm ama sanki sapıklık yapmış gibi kaçtım çocuktan, bi daha karşıma çıksa keşke, ama iyi biriyse görsede gelmezki tekrar yanıma.ah kafam böyle düşünmek yerine numarasını filan alsaydım

ay cnm ya sen en dogru olanı yapmısın gercekten iii ve senden hoslanan bırısıyse bu onun hosuna bıle gıtmıstır bence :1:
zaten sen etrafında oldugunu farkedersen az bellı edersın ıstedıgını o da cesaretını toplayıp yanına gelır 2. sefer
hem guven olmaz ya ılk gorusten neler oluyo duymuyon mu ay ne kotuler var hayatta allah karsılastırmasın :52:

ay cnm ya sen en dogru olanı yapmısın gercekten iii ve senden hoslanan bırısıyse bu onun hosuna bıle gıtmıstır bence :1:
zaten sen etrafında oldugunu farkedersen az bellı edersın ıstedıgını o da cesaretını toplayıp yanına gelır 2. sefer
hem guven olmaz ya ılk gorusten neler oluyo duymuyon mu ay ne kotuler var hayatta allah karsılastırmasın :52:

umarım öyle olur canım.peki tekrar karşılaşırsak napıyım bide onu söyleyin :) aşıkmı oldum bu yabancıya yaaaaa

umarım öyle olur canım.peki tekrar karşılaşırsak napıyım bide onu söyleyin :) aşıkmı oldum bu yabancıya yaaaaa

ay cnm ben hıc yadırgamam boyle seylerı tabı asıkta olmus olabılırsın reddetttıgın ıcın takıntı halıne getırmıs de olabılırsın
karsılasırsan gozlerıne bak ( ben anlarım genelde ınsanın gozune bakınca ıyı veya kotu nıyetlı oldugunu 6. hıs mıdır nedır artık ) sonra eger gercekten tanısmayı ıstıyorsan cok hafıf bı tebessum edebılırsın belkı bır bas selamı olabılır
zaten bırseyler olacaksa kaderde varsa o an oluverır bırseyler tanısmanıza vesıleler cogalır takılma bu kadar ılk defa gordugun ınsana hemde :34:

ay cnm ben hıc yadırgamam boyle seylerı tabı asıkta olmus olabılırsın reddetttıgın ıcın takıntı halıne getırmıs de olabılırsın
karsılasırsan gozlerıne bak ( ben anlarım genelde ınsanın gozune bakınca ıyı veya kotu nıyetlı oldugunu 6. hıs mıdır nedır artık ) sonra eger gercekten tanısmayı ıstıyorsan cok hafıf bı tebessum edebılırsın belkı bır bas selamı olabılır
zaten bırseyler olacaksa kaderde varsa o an oluverır bırseyler tanısmanıza vesıleler cogalır takılma bu kadar ılk defa gordugun ınsana hemde :34:

ya canım bende anlamadım valla niye böyle düşünüyorum bu çocuğu, hani okulda filan reddettiğim insanlar böyle kafamı kurcalamazdı ama cesaretindenmi etkilendim acaba bilmiyorum. ne kadar saçma şeyler düşünüyorum ya ufff :)

cnm öle deme ama benim eşim bana ben eşime cok aşık olduk hem yolda ilk göruşte ve işi gucu duzgun kariyer sahibi biriydi öle ezik kişiliksizde değil tabi kötu örneklerde var ama ezik kişiliksiz gibi genellemeler gercekten ilk göruşte aşık olanlara yapılmış haksızlık

Genelleme yapabilirim hakkimda var yolda yuruyen bir bayani durdurup tanismak isteyen bir erkek benim icin tekin degildir . Hep yanimda da biber spreyi bulundururum. Bu tip insanlar yuzunden yolda yurumeye korkar oldum hele oyle takip eder gibi arkadan arkadan gelmeleri...Siz ilk goruste asik olmus olabilirsiniz sokakta tanismak isteyenlerle tanisabilirsiniz ama ben oyle biri degilim ve hicde saygi duymuyorum oyle zart diye bir bayani yolda yolunu kesip tanismaya calisan erkekleri. Herkes kendi hayatindan mesuldur.Benim yanima yarim metreden fazla yakinlasmaya calisip telefonunu ver, arkadas olalim nolur vs sayip israr edenin basarim yuzune biber spreyini varsin yerde kivransin sonra... Akillari baslarina gelir bir daha rahatsiz etmezler:))) Ben kesinlikle yolda tanimadigim insanlarla diyolaga girmekten nefret ediyorum herkesin sinirlari farkli bu kendi sahsi dusuncem .

Son düzenleme:
banada gecenlerde kagıt dusurdunuz bahanesiyle not verdi biri bende safsaf aldım numarasını yazmıs birkacda bişi oyle aramadım attım gitti :9: her tanısmak isteyenle tanısılmaz valla korkuyor insan bu zamanda

Kafanda keşkelerin olduğuna göre hoşlandın sen de tipinden demek ki.
Bence de keşke hemen hayır demeseydin , yol üstünde onun bu yaptığını garipsediğini ifade etseydin.
Onun cevaplarına göre de karar verseydin ne yapacağın konusunda.
Ama olan olmuş. Eğer yaşamanız gereken bir şey varsa şu hayatta, yeniden karşılaşırsınız eminim.

ya valla tanışılan kişinin sorunlu biri cıkma ihtimali her zaman vardır.

belki benim düşüncem biraz ütopik ve romantik gelecek ama cocuk acısından da düşünmek gerek. seni görüyor begeniyor sen onu farketmiyorsun yürüyüp gidiyorsun o an belki hayatının akışını değiştirmek istemiştir.yani cekip gitmene mani olmak hoşlandıgı kişiyle tanışmak istemiştir.olamaz mı olabilir:34:

valla benim otobüste minibüste okulda cafede gemide tramvayda bakışmaktan öteye gidemediğim binlerce başlayamamış ilişkim var yahuu:25: keşke o begendiğim çocuklardan en azından biri gelip benimle tanışmak isteseydi.

O oyle yakisikli , kendine guvenen ideal bir erkek olmus olsaydi yollarda kiz aramazdi cicim. Ya senin gozune ahim sahim birsey gibi gelmistir yada goruntusu iyiyse bile kisiliginde is yoktur. Ezik tipler yapar bunu zaten yoksa kim sokaklarda kizlarla tanisacagim diye peslerine takilir! Demek ki bir kiza cok ihtiyaCI var hepten cAresizlige dusmus... artik ne anlamda ihtiyaci var onu bilemiycem...Benim biber gazim var direk sikarim gozune acimam yani...

kesinlikle.. bnmde başıma geçen gün geldi. biraz sert çıkıştım galiba tmm ya dedi gitti:)

cnm bundan tam 10 sene önce başıma olayın aynısı geldi ve ben peşimi brakması için telini aldım ben vermedim ve şu anda kızımın ve karnımdaki bebeğimin babası iyiki o teli almışım 7 yıllık evliyiz ve hala işten geleceği zaman kalbim gum gum atar onu çok sevdim benim eşimde hayatında ilk defa böle bişey yaptını sölemişti

:) tuglerım dıken dıken oldu gozlerım doldu gercekten de :) cok guzel ne mutlu sana ufacık bır tesaduf ve başından sağmak ıcın verdıgın bır kararla hayatında mutluluğu yakalamssın ne mutlu sana cnm cok sevındım gercekten de adına :))

evet cnmm ya hatta bana bazen derki aşkım ben seni yoldamı buldum bende vet falan derim bende diyorum şiddetle reddetseydim böle bi eşe sahip olabilirmiydım hala romantık hala bana çok bağlı oonun için hep iyiki demişimdir bu arada ilk gun no sunu aldığımda isim bilmediğimdem meçhul die kaydetmiştim 10 senedirde öle

bu da cok guzelmıs yaa :))

yaklaşık 4 ay önce biride beni böyle çevirdi hemde kendi sokağımda seninle tanışmak istiyorum dedi numarasını yazmış kağıda uzatıyo, yürü git allahaşkına ya dedim yüzüne bile bakmadım böyle şeylerden hoşlanmam bide kendi sokağımda olması dahadada sinirr etti beni herkes görcek. üstünden bi kaç gün geçti bi kadın geldi evimize annesiymiş.oğlum geçen gün seninle konuşmak istemiş hiç böyle bişey yapmaz ilk defa yapmış dedi.annemle babamda kızımız isitosa görüşşünler dedi.bi görüşelim dedik numaraları falan verdik. meğer komşuymuşuz aynı mahallede oturuyoruz. daha önce aynı iş yerinde çalışmışız beni hep takip etmiş açılmak istemiş açılamamış.ama ben bakar kör hiç farketmedim takip edildiğimi. o günden beri görüşüyoruz işte:69:

ben de otobüsteydim bigün
ilk sevgilimden ayrılalı bikaç ay olmuştu hep onunla gitiiğimiz yere gidiyodum bilet almaya,haliyle anılarım canlandı,derken ani bi fren..çarpmadım kimseye ama frenden sonra benim yaşlarımda bi çocuk çekti dikkatimi...yanyanaydık zaten o yüzden pek bakamadım,pencereden süzdüğüm kadar gördüm.Sanki o da bana bakıyo gibi gelmişti ama his sadece,görmemiştim hiç bakışını.İnince biraz yavaş yürüdüm acaba gelir mi diye ne gelen var ne giden :)))
neyse biletimi aldım mp3e depresif şarkılar atmıştım,'eski sevgilimle her zaman oturduğumuz bankta oturur dinlerim' planları yaparken karşıma çıkmasın mı çocuk :)
biraz dolanıp beni aramış.Merhaba ben x dedi,senin adın yok mu dedi :17:
sonra da biraz yürüyebilirmiyiz dedi, herhalde allah boşa acı çekmememi istemiyo diye düşünüp yürümeye başladım..O kadar entelektüel,o kadar aktif bi çocuk çıktı ki,paraşütle atlayan,operaya giden..mühendislik okuyomuş falan..çok güzel sohbetler ettik
hava kararınca beni durağa bıraktı,tekrar görüşür müyüz dedi.Bi an hayır deyip otobüse binmeyi,güzel bi anı olarak bırakmayı düşünsem de içim elvermedi, soyadım Ç. ,facede bana en benzeyeni eklersin dedim :))
he sonra ne oldu çok iyi iki arkadaş olduk,ara ara buluşur bişeyler yaparız ama asla flört gibi değil,arkadaş olarak :)))
ama sevgili de olabilirdik şartlar elverse
sözün özü yolda bi kıza böyle bi teklifte bulunmasına rağmen herhangi bi artniyeti yok,kendisini başkası gibi tanıtmadı yani 2 yıldır tanıdığım kadarıyla çok düzgün bi insan...
bu yüzden belki de hata yapmışsındır,senin kısmetindir...
ama belki de sana kötülük edecek sapkın bir insandır...
yine de herşeyde vardır bi hayır,düşünme..

edit: bu arada çıkmaz da 'aa sen bu olayı bi blogdan çalmışsın' diyen birileri çıkabilir,o blog yazarı da benim :),belirtmek istedim nedense

Son düzenleme:
İlk defa karşına çıkıp da tanışmak istiyorsa tekin değildir.

Ancak birkaç defa karşılaştıysan belkiiiiiiii

Niyeti ciddi olsa zaten aysenur.geenin karşısına çıkan delikanlı gibi yapardı yaniiii

bi daha karşıma çıksa keşke, ama iyi biriyse görsede gelmezki tekrar yanıma.ah kafam böyle düşünmek yerine numarasını filan alsaydım

Gerçekten birbirinizin kaderi olduğunu düşünse gelir, niye gelmesin...

Zaten öyleyse yine kesişir yollarınız...

"Keşke numarasını alsaydım" diyorsunuz da gerçekten numara alışverişi yapmak yahut ileriye götürmek istese arkadaşların yazdıkları örneklerdeki gibi bir yolunu bulur ulaşırdı size...

Çocuğun tipinden de etkilenmişsiniz ama ben bu pişmanlığınızı daha çok "kaçan balık büyük olur" durumuna bağlıyorum. Normal şartlarda belki dikkatinizi bile çekmeyecek biri reddettiğiniz için şu an size cazip geliyor o kadar...

Back
X