Yolda kavga eden çiftler...

Çok kötü bişey
Sonuçta bi şekilde yine affedilecek hiç bişey olmamış giib hayata devam edilecek.
Kızıyorum böyle insanlara çevre kirliliği ve Rahatsızlık

bne hırsımıda sinirimide mutluluğumuda
başkalarının yanında gösteremem.
göstermekte istemem.
evde acısını çıkarıyoz zaten çevreyede zarar vermeyelim dimi
zemuszemuszemuszemus

bence onlar hiç bir zaman anlaşamamıştır zoraki evlilik

maddi gücü olmadığından kadın boşanmamıştır
yaşlanınca cinsellikte bitiyor

tabi kavgalar çoğalıyor

bende gördüm aynı şeyi yanlarında çocukları vardı sokakta birbirlerine küfür ediyordu karı koca, sonra annesi çocuğunu daha çok kışkırtıp babasının üstüne saldı çocukta 14-15 yaşlarında babasına saldırdı sokakta polisler falan gelip ayırdı çok üzüldüm bende ama en çok çocuğa üzüldüm. bize gelince,, eşimle evde kavga etsekte dışarıda el ele sakin bir şekilde yolumuza devam ederiz, ne dışarıya nede başkalarının yanında yansıtmayız insanlara, evde kalır herşey.

Birkaç hafta önce hastanede randevu saatimin gelmesini beklerken bir çif gelip karşıma oturdu. Erkek 30 lu ,kadın 19-20 lyaşlarında. adam kadına sinirli bi şekilde azarlamaya başladı sen şöylesin böylesin anlaşamıyoruz falan diyor.kızın gözlerinden yaşlar gelmeye başladı ayrılalım o zaman dediğini duydum. ama adam kızıp azarlamaya devam ediyor. kadın da hamile üstelik ve çok genç. çok üzüldüm ve adama çok sinirlendim. o gün kadının hali aklımdan çıkmadı.

Genelde bu durumlarda kadınlar itilip kakılıyor.
Erkek dahada çoşup elalemin yanında kabarıyor
Bak ben erkegim yaparım çok güçlüyüm der gibi
Tabikide çok çirkin şeyler bunlar ben eve kadar sabrederim evde patlarım
Ama dışarda ne eşimi küçük düşürürüm nede kendimi
Kontrolsüz güç güç değildir.Kendini tutabilmeli insan.

geçen gün sözlümle gezerken bana çok etrafına bakıyosun dedi ya saçmalama falan dedim biraz abartırda olayı sonra laf dalaşına girdik tartışmya döndü iş.sonra bu bana nasıl SUSSSSSSSSSSSSS diye bağırdı.benden çok önümüzde giden anne kız korktu kadın döndü baktı sonra tekrar dönüp baktı :) utanç verici birşey

Zaman zaman bende karşılaşıyorum. Hiç sevmem böyle şeyleri...
İnsanlar duygularını ve davranışlarını biraz olsun kotrol edebilmeli.
Uluorta tartışmak çok çirkin bir göüntü oluyor caddede vs yerlerde.
Sınırlar doğru çizilmeli, problem kendi içinde çözülmeli bence.

çok uluorta tartısanları gördüm
kadına bağıranları gördüm
dayak yiyeni de gördüm :1no2:
çok üzüyo bunlar beni hoş şeyler değil
tartısıcaksan seviyeli tartıs,tartısıcaksan evinde tartıs yani benneyaptımki

Benim eşimden ayrılma sebeplerimden biri de budur. Biyere veya alışverişe gitsek muhakkak tartışarak eve dönerdik. tartışmak dediğim de şu.
o söylerdi ben dinlerdim. sırf sokak ortasında kavga etmeyelim tartışmayalım diye hep susardım. ben nekadar sessiz kalırsam o okadar çirkefleşirdi. o yüzde onunla biyere gitmek istemezdim. bu sefer de benimle niye gelmiyosun, zaten beni beğenmiyosun zaten kendine yakıştırmıyosun diye saçmalayıp dururdu. sebebini anlattığımda da suçunu kabul etmezdi.
sonraları, özellikle sokak ortasında tartışma çıkardığını farkettim. çünkü etrafa belli olmasın diye hep susardım. tabi ne oluyo bu durumda, haklı olsa da olmasa da susan hep ben oluyodum. su üstüne çıkan o oluyodu.
allahıma çükür ki artık ayrıyım. 15 yıldan sonra boşandığım için ilk önceleri büyük bir boşluğun içine düştüğümü hissettim ama şimdi iyiiym.
saçmasapan kaprislerinden kıskançlıkların, seni seviyorum lafı altında eziyetinde kurtuldum. Şükür rabbime..
Sevmek güzel bişey de, insanı yormayacak acı çektirmeyecek.
sevmek ozaman güzeldir. tek taraflı ve manyakça olursa cehemmen azabından farkı olmuyo yani..

onun yüzünden erkeklerden nefret ediyorum. ve artık evliliğin E sini bile duymak istemiyorum. sanki etrafımdaki bütün erkekler aynıymış gibi geliyo bana..

Son düzenleme:

Kesinlikle hak veriyorum size...
çekilmez bir durum...bundan sonraki hayatınızda
mutluluklar diliyorum...
sevgiler...

bizde birkere tartışmıstık ama oyle hırpalama felan olmamıştı tabiki olamazda asla ve asla
normal yolda yürüyoruz ama nasıl tartışıyoruz
komık oluyor ya:)))
hiçde hoş olmuyor aslında...

evet ben malesef kı pazar günü yaşadım erkek arkadaşımla ayrılma kararı alırken.normalde çok yargıladığım kişiler üzerine üzüldüğüm bir durumdur .insanların bırbırlerıne saygıları kalmamış 1.cisi,2.cisi cevresındekı ınsanlarada saygı duymuyorlar belkıde daha da kötüsü ınsanların kendılerıne saygıları yok ve kaybedecek bırşeylerı yokkı bırbırlerıyle bu sekılde kavga edebılıyorlar nerede oldugu önemlı degıl bana göre sonuçta eşine boyle davranıyorsan nerede olursa olsun önemi yoktur önemli olan davranıştır ama daha beterini ben yaşadım pazar günü.erkek arkadaşım bır konu üzerine tartışırken ayrılma kararı aldı ve boş bulundum ınadından boyle yapıyorsun dıye bende dayanamadım söyledim üstünede daha beter laf söyledim.lafı kendıne yedıremedı boğazıma yapıştı.ağzımı sıktı araba ıcınde oldugumuz halde ınsanlar yaşadıklarımızı gördüler hatta daha da vahım belkıde taksıcıler o alanda olmasaydılar bız yanlız olsaydık beni öldürebılırdı kım bılır.canım hala acıyor ama orada canımı acıtan ve suandada canımı acıtan sey bana o sekılde davranması degıl,ilişkimizin bu hale gelmesı karşılıklı saygılarımızın kalmaması canımı acıtan şeydir.zor...

bu tür olaylara ben de sıkça rastlıyorum.ama hiç hoş değil..çift veya arkadaş..2 kişinin tartıştıgı ortamda 3.kişiler olmamalı..çekilirsin kenara kavganı tartışmanı yaparsın..gençliğin verdiği toylukla gençler hadi neyse ama ssenin de anlattıgın gibi kac yıllık evliliği olan insanların kendini bu şekilde malzeme haline getirmesine hepten şaşıyorum..

elbetteki bir problem oluyor olmuyor değil,
ama idrarımı tutar gibi eve saklıyorum sinirimi...
çok sevimsiz duruyor çünkü,
tartışan birilerine şahit olmak yada yolda tartışmak...

bizim de disarda bazen oluyor ufak tefek tartismalarimiz...ben lisedeyken bir gun yolda yururken genc bir erkegin sevgilisine kafa attigini gordum, kizin burnu nasil kanadi zavalli...oylece kalakaldi...sonra esnaf genc adamin ustune yurudu ne yapiyorsun diye...hemen kosede eczane vardi, genc adam kiza kizarak hadi hadi yuru eczaneye falan dedi ustune ustluk...sanirim sonra polis cagirdilar...olay izmir'de olmustu...izmirliler duyarlidir boyle olaylara mudahale ederler vallahi...

ben üniversitedeyken erkek arkadaşımla kava getmiştik. ayrılma kararı almaya çalışıyoduk. sokak ortasında kavga ettik.hediye saat almıştım ona yere fırlattı yanımızdan geçen bi kadın da dokunma kıza dedi beni dövecek sandı herhalde:)

sokak ortasında tartışmayı geçtim dayak yiyenleri bile gördüm

üstelik sinema çıkışında

adam yanındaki kızın yanağına öyle bir geçirdiki

kız nasıl afalladı

korkudan sesini çıkaramadan o lanet adamın peşi sıra yürüdü..

kalakaldım orda..

birkezde sahilden arabayla giderken

yok kenarında kaldırımda 23 24 yaşlarında bir gencin

18 yaşlarında bir kıza tokat geçirdiğini gördüm

kız yere kapaklandı

mazallah caddeye bile düşebilirdi araba altına

kafasını bir kaldırdı

güzelliğini anlatamam size

resmen bir bebek gibiydii

nasıl kıyabildi o kıza hala aklım ermezz

vicdansız mahluklar :1no2:

Herkesin ortasında tartışmayı hiç sevmem bende.
Ama ses kontrolümü ayarlayamadığımdan bazen hoş olmayan bakışlarla karşılaşabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…